Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sağlığına Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda sevdiğiniz kişiyle paylaşımlarda bulunmaktan keyif alacaksınız. Gelişmeleri daha yakından takip etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Her şey istediğiniz gibi şekillenebilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanın yollarını aramalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi başardığınız sürece pek sorun yaşanmayacak. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Gelir ve gider arasındaki sorunlar sizi gereğinden fazla zorlayabilir. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanıltıcı durumlar ve kayıplar yaşayabilirsiniz. Alacak verecek, ortaklık ve bankacılık işlemlerinizde dikkatli olun, gerekirse şifrelerinizi yedekleyin ya da değiştirin. Duygularınızın kontrolünü elden bırakmamanız gereken bir gündesiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Terazi burcu için iletişim konularında çok başarılı olabilirsiniz. Özellikle sosyal çevrenizle iletişiminizi güçlendirmek ve arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirmek için harika bir gün olabilir. Duygusal açıdan ise kararlarınızı mantıklı bir şekilde değerlendirmeniz gerekebilir. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kronik hastalığı olan Terazi burcuysan, yersiz korkuların yüzden doktora gitmek istemiyor olabilirsin. Kendini toparlayıp hastalığın ilerlemeden tedavi olmak isteyeceksin. Evli Terazi burcuysan, üçüncü kişileri ilişkinizin içine dahil etmemek sizi olumlu etkiliyor. Bunun ne kadar doğru bir karar olduğunu tekrar anlayacaksın.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size amaçlarınızı ve hayallerinizi hatırlatan insanları dinlemelisiniz. Bugün bu yönde duyacaklarınıza ihtiyacınız olabilir. Yalnızlık ve eylemsizlik hissini aşmak için, bunu tetikleyen durumları ve ortamları terk etmelisiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda bazı çözülmeler olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Ticari işlerden beklediğiniz sonuçları bugün alamayabilirsiniz. Yapılacak sözleşmeleri iyi değerlendirmenizde fayda var. Gün içinde gündeminiz hareketlenebilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenme size iyi gelebilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde tutarlı bir süreç sergilemek için kendinizi sakin tutun ancak gerektiğinde gerekli kişilerden özgürleşmekten vazgeçmeyin. Heyecan sizi bekliyor.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hislerini saklamamalısın. Bu sadece duygusal anlamda değil, genel olarak karşına çıkan mevzular hakkında nasıl hissettiğini ifade etmek ile alakalı olabilir. Etrafındaki insanlarla iletişimini arttırmankonularında da güzel bir fırsat çıkarabilir karşına.

24 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün mali durumunuzu veya ticari bir konuyu netleştirmenize yardımcı olabilir. Neye ihtiyacınız olduğunu ve onu nasıl elde edeceğinizin aniden farkına varabilirsiniz. İstediğiniz sonuçları elde etmek için konfor alanınızın biraz dışına çıkabilirsiniz ancak buna değebilir. Şimdi sizi daha fazla bağımsızlığa, güvenliğe ve olgunluğa doğru yola koyacak farkındalıklar ve keşifler için iyi bir zaman. Dengesizlik artık açıkça ortaya çıkabilir ve bunu düzeltmek için adımlar atmanın zamanı gelmiştir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal anlamda yeni bağlantılar kurabileceğiniz bir gün sevgili teraziler. Yaşam kalitenizi arttıracak yeni anlaşmalar gündemde olabilir. Sağlık konusunda beklenmedik gündemler olabilir. Hobilerinize zaman ayırın. Zaman yönetimi konusunda destek alın.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün para, kazançlar veya fiziksel değişim, imajınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız birine, gereğinden fazla değer veriyorsunuz. Bu kişi, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. İş hayatınızla ilgili yeni düşünceleriniz var. Bu niyetinizle ilgili bugünlerde sizi sevindirecek gelişmeler olabilir. Bu çabalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız. Para sıkıntısı çekmenizin tek nedeni lükse olan düşkünlüğünüz. Sağlık konusunda boşuna endişeleriniz var. Ufak tefek sorunları çok fazlasıyla abartıyor ve kendinizi olumsuz yönde dolduruyorsunuz.

24 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 02' 49" R
Ay
Boğa
18° 13' 07" R
Merkür
Koç
21° 55' 47"
Venüs
Boğa
10° 40' 59"
Mars
Koç
05° 46' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 60"
Satürn
Balık
17° 14' 01"
Uranüs
Boğa
22° 47' 59"
Neptün
Balık
29° 08' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 37"
Lilith
Başak
24° 12' 34"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 08/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>