Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dağınıklıktan Hoşlanmıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha karmaşık adımlar atabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmanız gereken bir gün. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi ön planda tutmak isteyeceksiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakma şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebilirsiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ne kadar özenli olsanız da bazı eksiklerinizin olduğunu düşünebilir ve üzülebilirsiniz. Kendinizi başkalarının hayatına göre yetiştirmeyi bırakıp ihtiyaçlarınız ve istekleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Aynılaşmak herkes gibi sizin de kendi içinizde kaybolmanıza neden olabilir; kendiniz olun.

21 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu bekleyen enerjiler, ilişkilerinizi dengelemek ve uyum içinde olmak için iyi bir zamandır. İletişim becerileriniz bugün oldukça yüksek olacak, dolayısıyla duygularınızı açıkça ifade etmekten çekinmeyin. Kendinize ve partnerinize zaman ayırarak ilişkinizi daha derinleştirebilirsiniz. Ayrıca, bugün kendinizi biraz çabucak sinirlenebilir veya sabırsız hissedebilirsiniz, bu durumda derin nefes alarak sakinleşmeye çalışın. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

21 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini yorgun hissediyor olabilirsin. Arkadaşlarınla yaptığın planı iptal etmen gerekebilir. Bazı arkadaşlarının sana bu konuda kırabilir. Evindeki dağınıklık seni rahatsız etmeye başlıyor. Kullanmadığın eşyaları ayırarak evindeki fazlalıklardan kurtulmak isteyeceksin. Minimalist bir ev istiyorsun.

21 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentileriniz konusunda daha dikkatli olmaya çalışın. Her şeyi hemen elde etmek istiyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Detayların her açıdan belirleyici olabileceği bir gündesiniz. Sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

21 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken sizi daha hareketli kılmakta. Kişisel yeteneklerinizi kullanma yönünde şanslı sayılırsınız.

21 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle erkek Terazi'ler için bir kadının desteği veya önderliği biraz rahatsız edici gelebilir bu konuda dikkatli olmalı ve eşit düzlemde düşünmelisiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fikirlerini dile getirmekten çekinmemen gereken bir gündesin. Seni de ilgilendiren önemli konular varsa eğer ayağını yere daha sağlam basman gerekecek. Kendi hakkını başkalarının fikrine sunmamalı ve kendini savunabilmelisin bugün.

21 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün ruhsal arayışlarınızda büyüme ve ilerleme için altın bir fırsat sunuyor. Yakınlığınızda, bağlılığınızda, psikolojinizde ve kendinizi güçlendirme konusunda heyecan verici bir uyum yakalıyorsunuz. Bu, size kendi kendinize hakim olma duygusu veren bir yenilenme veya iyileşme için ani iç görülerin ve fırsatların zamanı olabilir. Şimdi, yeni ve şaşırtıcı arzular ortaya çıkabilir. Aynı zamanda yeni romantik ilgilerin canlı olduğu veya mevcut ilişkilerde romantizmin yeniden canlandığı bir dönem olabilir. Kendinizi, sizi geride tutan davranışlardan kurtarıyorsunuz.

21 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış görünüşle alakalı değişimlere odaklandığınız bu günlerde kararsız kaldığınız durumlar olsa da değişim için doğru zamandasınız. İlişkilerinizle alakalı halledemediğiniz konuları çözmek için bugün harekete geçebilirsiniz. Fikirsel olarak uyum sağlayacağınız kişilerle yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

21 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Finans, sağlık, özel hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda meydana gelen değişiklikler, uzun zamandır sizi endişelendiren bir konuda rahatlamanızı sağlayacak ve kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Eğer beklediğiniz birya da anlaşma varsa ufak tefek gecikmeler olabilir. Bu gecikmelerin motivasyonunuzu bozmamasına dikkat edin. Yatırım konusunda acele ederseniz zararlı çıkabilirsiniz. Sık sık öfkeleniyorsunuz, bu durum fiziksel sağlığınızı da olumsuz olarak etkiliyor.

21 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 14' 06" R
Ay
Boğa
21° 01' 46" R
Merkür
Koç
22° 06' 06"
Venüs
Boğa
10° 55' 21"
Mars
Koç
05° 55' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 44"
Satürn
Balık
17° 14' 57"
Uranüs
Boğa
22° 48' 40"
Neptün
Balık
29° 08' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 15"
Lilith
Başak
24° 13' 52"
True Node
Koç
15° 20' 19"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>