Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sağlıklı Besleniyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atma ihtimaliniz var. İlişkinizden yana yaşanacak olan sorunları ortadan kaldırmayı başardığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece genel olarak çok sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri lehinize çevirmek için uygun zamandasınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirme altına almanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size amaçlarınızı ve hayallerinizi hatırlatan insanları dinlemelisiniz. Bugün bu yönde duyacaklarınıza ihtiyacınız olabilir. Yalnızlık ve eylemsizlik hissini aşmak için, bunu tetikleyen durumları ve ortamları terk etmelisiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunun insanları için iletişim konularında olumlu bir gün olabilir. İlişkilerinizde uyum ve anlayışı arttırıcı etkiler hissedebilirsiniz. Duygusal dengeyi korumaya odaklanarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle güzel vakit geçirebilir ve keyifli sohbetlere katılabilirsiniz. İş ve kariyer alanında ise aklınıza yeni fikirler gelebilir ve projelerinizi ilerletebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak çözüm odaklı çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle ortaklı işlerde işbirliği ve uyumu ön planda tutmanız size fayda sağlayabilir. Sağlık konularında ise bedeninize ve ruhunuza iyi bakmayı ihmal etmeyin. Kendinize zaman ayırarak stresi azaltıcı aktiviteler yapmak enerjinizi yükseltebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güne hafif bir kahvaltıyla başlıyorsun. Yediğin besinlere dikkat ederek yaza kadar kilo vermek isteyebilirsin. Ailesinden uzakta yaşayan Terazi burcuysan, aileni özlediğini fark ediyorsun. En kısa zamanda onların yanına gitmek isteyeceksin. Bugün hiç beklemediğin birinden telefon alabilirsin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize karşı dürüst ve açık olmalısınız. Destek görmek ve beklemek insanî duygulardır ancak hayatınızı tamamen duygular üzerine kuramazsınız. Bugün kendiniz için, aileniz için, sevdikleriniz için yapmak istediğiniz ne varsa planlayabilir, onlarla konuşarak fikir edinebilir ve hayatınızı kazanmaya başka bir yerden başlayabilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizi hayata geçirmek için yeni imkanlar söz konusu olabilir. Sosyal konular gündeminizi yorabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanlara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Akşamüstü keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde tutarlı bir süreç sergilemek için kendinizi sakin tutun ancak gerektiğinde gerekli kişilerden özgürleşmekten vazgeçmeyin. Heyecan sizi bekliyor.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların önceliği üstlerine çekmeleri seni rahatsız edebilir bugün. Eğer ortada grup olarak halledilmesi gereken bir mevzu varsa herkesin kendi sorumluluğunu yerine getirdiğinden senin emin olman gerekecek.

17 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, yeni fikirlere bir şans vermek bugün tatmin edici olabilir ve oldukça yaratıcı sonuçlara yol açabilir. Aynı zamanda pratik işlerinize de fayda sağlayabilir. Bir hayalinizle ilgili gerçekleri araştırmak ve toplamak için iyi bir enerji yanınızda. Daha fazla konsantre olabilirsiniz ve amaca yönelik bilgilere yönelebilirsiniz. Bugün doğrudan konuya girme eğilimi var ve işinizle ilgilenmek veya anlamlı bir projeye başlamak için bu zihniyetten yararlanmalısınız. Evinizi veya çalışma alanınızı organize etmek mümkünse, bunu yapmak için iyi bir zaman olabilir çünkü otomatik pilotta olmak, daha sağlıklı düşünmenize olanak tanır.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamakta ısrarcı olun.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hiçbir şey yolunda gitmiyor ve sık sık saldırganca tepkiler veriyorsunuz. İşyerinde yardım teklif edilirse kabul edin, bu uyum sağlamanıza vearkadaşlarınıza karşı daha diplomatik görünmenize yardımcı olacaktır. Özel hayatınızda başkaları işlerin sizin açınızdan nasıl göründüğünü bilemediğinden, iletişime odaklanmalısınız. Açık açık söyleyin! Ayrıca, diyetinize de dikkat edin ve yeterli düzeyde istirahat edin, aksi takdirde uzun dönemde sorun yaşarsınız.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla birlikte olmayı tercih edebilirsiniz. Partnerinizle beraber sosyalleşebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beklemediğiniz birinden özel bir teklif alabilirsiniz. Bu teklifi düşünmenizde fayda var. Çünkü bu insan size karşı yoğun duygulara sahip biri. İşle ilgili heyecan verici gelişmelere hazırlıklı olun. Karşılaştığınız imkanları doğru şekilde değerlendirirseniz kazançlı çıkacaksınız. Paranızın kıymetini bilmenize rağmen, aşırı cömert davranmanız bütçenizi sarsıyor. Gereksiz düşünceleri kafanızdan atarsanız, kendinizi rahatlamış ve huzurlu hissedersiniz

17 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 17' 12" R
Ay
Başak
21° 37' 03"
Merkür
Boğa
02° 34' 56"
Venüs
Boğa
22° 27' 36"
Mars
Koç
13° 05' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 24"
Satürn
Balık
17° 56' 02"
Uranüs
Boğa
23° 21' 20"
Neptün
Balık
29° 22' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 07"
Chiron
Koç
21° 35' 38"
Lilith
Başak
25° 16' 15"
True Node
Koç
14° 54' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>