Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Stilini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda olası tesadüflerin sizi fazlasıyla mutlu etme ihtimali var. Sürpriz gelişmelere hazırlı olmalısınız. İçten içe yoğun duygular hissetmeye başlıyorsunuz. Ayrıca, bazılarınız için de geçmişe yönelik hisler tekrardan gündeme gelebilir. Söz konusu aşk ve ilişki hayatınız olduğunda olgunluk göstermelisiniz.

Mesleki açıdan yoğunluk içerisine giriyorsunuz. İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızın açılmaması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Düşündüklerinizi gerçekleştirme konusunda kararlılık ortaya koymalısınız. Geçmişte yaşanan sorunlar da tekrardan gündeme gelebilir. Biraz dikkatli olmalısınız.

Söz konusu maddi durumunuz olduğunda dengeleri lehinize çevirmek adına ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Gelir ve gider arasında tutarsızlık yaşandığı sürece içten içe rahatsızlık hissedebilirsiniz. Ayrıca, finansal olarak yeni girişimler de gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi garantiye almanız gerekebilir. Bir risk durumu fark etmeseniz bile, yaptığınız işlerin sağlamlığı ve devamlılığı için kontrollü ilerlemek durumundasınız. Bu kontrole, fikirlerinizi kimlerle paylaştığınız hangi ortamlarda bulunduğunuz da dahildir. Çevrenizi doğru anlayın.

16 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burcu için iletişim becerilerinizi daha iyi kullanabileceğiniz bir gün olabilir. Hassas konularda duygularınızı açıkça ifade etmekten çekinmeyin. İlişkilerde karşı tarafın duygularını anlamaya çalışmak önemli olacaktır. Ayrıca, bugün yeni insanlarla tanışmak ve sosyal çevrenizi genişletmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eğitim ve öğrenmeye yönelik aktiviteler bugün size fayda sağlayabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

16 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının tavsiyesiyle stilinde değişiklik yapmak isteyebilirsin. Kendine yeni kıyafetler almak için alışverişe çıkabilirsin. Dış görünüşüne önem vermeye başlıyorsun. Arkadaşların birtakım tartışımalar yaşayabilirsin. Ortaya yolu bulmak için harekete geçiyorsun. Kimsenin küs kalmasını istemiyorsun.

16 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düzen ve tekrara düşmek arasında ince bir çizgi vardır. Bugün ihtiyaçlarınızı karşılamak için eski, denenmiş ve çözüm vermeyen seçenekleri bırakmak adına o çizgide yer değiştirmelisiniz. Kendinize hem sağlığınız hem de maddi koşullarınız için, güncel durumunuza ve gereksinimlerinize göre yeni bir rutin oluşturmalısınız.

16 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek planlarınızla ilgili yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde üstlerinizle birlikte çalışmanız gereken durumlar oluşabilir. İlişkide olduğunuz kişiler ön planda olacaktır. Başkalarından alacağınız destekler işlerinizi toparlamanıza yardımcı olacaktır. Arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir.

16 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakteristik olarak dobra ve adil olsanız da bunu nezaketle kombinlemeniz aşk ilişkinizde iyi gelecektir. Olaylara bütünsel bir bakış açısı ile yaklaşın,

16 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halletmen gereken işlere odaklanmak için iyi bir gün. Birden fazla sorumluluğu yerine getirerek kendini daha iyi hissedebilirsin. Özen göstermen gereken konulara vakit ayırmak ilerisi için daha güzel stratejiler geliştirmeni sağlayacak.

16 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, eski bir konu hakkında bir sohbet başlatmak veya sadece özel biriyle bağ kurmak için güçlü bir zaman olabilir sevgili Terazi. İlk başta rahatsız edici gerçekler ortaya çıksa bile, ilerlediğinizi ve bununla başa çıkabileceğinizi hissedersiniz. Ayrıca ilişki sorunlarını onarmak veya gerekirse başkalarının size olan inancını artırmak için de iyi bir zaman olsa da sabırlı olmanız gerekir çünkü ödüller hemen gelmeyebilir. İçsel cesaretiniz güçlü ve şu anda yaptığınız çoğu şey konusunda tutkulu olduğunuzdan, bugün çok verimli olabilirsiniz. Yaratıcı gücünüzden yararlanın ve onu önemli değişiklikler yapmak için kullanın.

16 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öfkenizi kontrol altına almazsanız sizi ele geçirebilir ve size düşünebileceğinizden fazla zarar verebilir. Kendinizi etrafınızdakilerle kıyaslamak istiyorsunuz ve bu nedenle çatışma arıyorsunuz. Saldırgan halinizi dizginleyin, çünkü enerjinizi kullanmak hoşunuza gitse bile, bu enerji istikrarlı değil ve sizi kritik bir anda yüzüstü bırakabilir. Sağlığınıza daha dikkat etmelisiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,veya hayatınızın genel akışında özellikle sağlık ve finansal konularda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başka biriyle olan yakınlaşmanız sevgilinizin gözünden kaçmıyor. Onun kuşkularını yok etmek için elinizden geleni yapmaya çalışın. İşinizle ilgili artan istekleriniz aynı zamanda hırslı bir tutum içine girmenize neden olabilir. Bu yüzden arkadaşlarınızla daha sıcak ilişkiler içinde bulunmaya özen gösterin. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Bu kararlarda ısrarcı olmanız faydalı olacak. Bacaklarınızdaki ağrılar için düzenli yürüyüş iyi gelebilir.

16 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 54' 05" R
Ay
Başak
04° 36' 44"
Merkür
Boğa
00° 43' 07"
Venüs
Boğa
20° 41' 30"
Mars
Koç
11° 59' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 03"
Satürn
Balık
17° 50' 10"
Uranüs
Boğa
23° 16' 20"
Neptün
Balık
29° 20' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
21° 31' 16"
Lilith
Başak
25° 06' 41"
True Node
Koç
14° 52' 48"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>