Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Fırsatların Kapısını Aralıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2023, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile arandaki muhabbeti daha da arttırabileceğin ve güzel sürprizlerle karşılaşabileceğin bir gündesin. Sevdiğin kişinin hiç bilmediğin bir yönünü keşfedebilirsin bugün. Aranızda daha farklı muhabbetlerin olması ilişkinize iyi gelecek.

Gelişen problemleriniz bazı görüşmelerinize ivme kazandıracak. Gün içinde hiç aksatmadan çalışmanıza rağmen geç saatlere kadar takılmak, sizi yeni yöntem arayışlarına sevk edecek.

Sevdiklerinle vakit geçirmek isteyeceğin bir gündesin. Bugün masrafları kontrol etmen ve bir bütçe oluşturarak bu bütçede kalman gerekebilir. Sevdiklerini mutlu etmek için elindeki bütün parayı kullanman gerektiğini düşünmemen gerekecek bugün.

Etrafını toparlamak ve temizlemek sana daha iyi etkiler katabilir bugün. Çevrende hijyen ve düzen konularına özen göstermen gerekecek. Vücudunda biriken negatif enerjilerin kaynağı içinde bulunduğun ortamın dağınıklığı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatında büyük bir yer edinecek yeni bir insan ile tanışabilirsin. Arkadaşlıklar ve insan ilişkilerinde yaşanacak farklılıklar, bazı şeyleri daha iyi görmeni sağlayacak. Hayatında eksik olduğunu düşündüğün bir etkiye kendini açabilirsin.

25 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi daha iyi bir şekilde ifade ettiğiniz bir gün olacak. Ancak daranışlarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Aksi halde iletişim kanallarında bazı yanlış anlaşılmaların doğduğunu fark edebilirsiniz. Bugün geleceğini planlamak adına bazı adımlar atacaksınız. Uzun vadede bu planların karşılığını alacaksınız.

25 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın ilk saatlerinden itibaren düşünceli tavırların çevrenin dikkatini çekiyor. Davranışlarından hoşlanmadığın bazı insanlar ile muhatap olmak zorunda kalabilirsin. İletişiminin kuvvetli olması hiç beklenmedik bazı güzel haberler almanı sağlıyor. Son zamanlarda yeni tanıştığın bazı kişiler sayesinde güzel fırsatların kapısını aralayabilirsin.

25 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizde ya da ilişkilerinizde başkalarında gördüğünüz sonuçları göremediğinizi düşünebilirsiniz. Başkalarının ne yaşadığını bilmeden elde ettiklerini değil, hikayesini bildiğiniz kendi hayatınızın getirdiği sonuçlara odaklanmalısınız. Kendinizle, hayatınızdaki insanlarla ve becerilerinizle aynı tarafta olmaya özen göstermelisiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli ve işe ait temaların hız kazandığı süreçler var. Daha dikkatli olmalı artan sorumlulukları elden geldiğince tamamlamalısınız. İletişim hareket ve eğitsel temalar sürerken, işle ilgili eğitim konuları sizi çok meşgul edebilir. Kendinizi göstermekte zorlanacağınız bu günlerde üstlerle ilişkileri yeterince önemsemenizde yarar var.

25 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi ifade etmekte zorluk çekmediğiniz bir günde olacaksınız. Çekiciliğinizin de artmasıyla karşı cinsin sizinle ilgilenmesine neden olabilir.

25 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu hafta sağlık ve şifa konuları daha baskın olabilir. Eğer bir süredir ertelediğin doktor kontrolleri varsa bugünden itibaren bu konulara daha fazla özen gösterebilirsin. Biraz daha kendine özen göstereceğin bir gün olacak.

25 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının deneyimlerinden çok yakında öğrenebilirsiniz. Hayatınızdaki diğer insanlar para, yardım veya bilgi konusunda kendilerini çok cömert hissediyor olabilir. Bu, muhtemelen hiçbir şey elde etmeyi beklemediğiniz sürpriz bir deneyim olacak ancak cömertlik, karşılaştığınız insanlar tarafından size gönüllü olarak sunuluyor. Hayatınızda hakkında daha fazla şey öğrenmek veya ondan bir şeyler öğrenmek istediğiniz biri varsa onun etrafında zaman geçirmeye çalışın ve size sadece kendileri olarak öğretmelerini sağlayın. Bugün nereden ne alabilirseniz yanınıza kâr kalacak ve ileride size çok katkısı olacak.

25 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başlattığınız bir işi bitirme konusunda son derece becerikli ve hızlı hareket edeceksiniz. Organizasyon yeteneğinizin güçlü olmasından dolayı, ortakkonularında öne geçmeniz mümkün. Fakat sakin bir tavır sergileyin.

25 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

25 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,hayatınızda bazı gerginlikler gerçekleşebilir. Aslında projelerinizle, otoritenizle önemli yerlere gelme fırsatı yakalayabilirsiniz. Sakin kalmalısınız. Harika bir gün dilerim.

25 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız birine, gereğinden fazla değer veriyorsunuz. Bu kişi, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. İş hayatınızla ilgili yeni düşünceleriniz var. Bu niyetinizle ilgili bugünlerde sizi sevindirecek gelişmeler olabilir. Bu çabalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız. Para sıkıntısı çekmenizin tek nedeni lükse olan düşkünlüğünüz. Sağlık konusunda boşuna endişeleriniz var. Ufak tefek sorunları çok fazlasıyla abartıyor ve kendinizi olumsuz yönde dolduruyorsunuz.

25 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 34" R
Ay
Balık
15° 44' 32"
Merkür
Koç
18° 42' 08"
Venüs
Boğa
05° 25' 24"
Mars
Koç
02° 29' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 53' 06"
Uranüs
Boğa
22° 33' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 35"
Lilith
Başak
23° 44' 10"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>