Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz fazla kolayca tanımladığınız uyumsuzluk sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor, ama bir süre sonra sıkılabilirsiniz. Gündelik sorunların etkileyemeyeceği bir aşk istiyorsunuz.

Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Başkalarına yapılan haksızlıklara tepkinizle sürekli hedef büyültüyorsunuz. Boyun eğen kişiliklerden çok baş kaldıran kişiliklere omuz vermeniz, birtakım kazanımları getirebilir.

Küçük hesaplardan kurtuluşu, devasa umutlara bağlamanız aslında umutsuzluğunuzu gösteriyor. Yılbaşı biletinizin rüyalarınızda her gece patlaması, ek kazanç arayışlarınızı sekteye uğratmamalı.

Sizinle paylaşılmak istenen çok özel gelişmeler var. Yakın dost çevrenizi alıcı gözlerle gözlerseniz bu niyeti ve onu engelleyen çekingenliği fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Sevincin büyük olmasında hayat felsefenizdeki değişiklerin de etkisi olabilir. Tatilde yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamamış görünüyorsunuz. Tanık olduğunuz çarpıcı durum, belli fasılalarını beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden olmuş gibi. Bugünlerde şaşkınlıklara hazırlıklı olun.

27 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:33 Ay-Güneş görünümü, incelikli ve titiz duyguların işaretçisi ve aynı zamanda bir hayli derinlikli olarak düşünülmesini sağlıyor. Para çok önemli. Belki de kilit bir faktör. O sizi biraz kaygılandırıyor olabilir. Eğer siz de böyle hissediyorsanız, gözden geçirmede bulunmadan hareket etmeyiniz. Soru işaretleri kafanızda cevaplanmadan karar vermeyiniz. Saat 14:49 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, hem adil hem de mantıklı bir şekilde meseleleri ele almaya çalışırsınız. Fakat birileri akıl vermeye kalkarsa sinirlenirsiniz. Saat 14:52 Ay-Satürn görünümü, ailenizin üstünüzdeki etkisini işaret ediyor. Bir büyüğünüzün sorumluluğu sizi zorlayabilir. Bugün onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Ev içinde tamirat bakım gibi işleriniz olabilir. Saat 20:09 Ay-Neptün karşıtlık etkisinde, aşk hayatınızla ilgili konularda lütfen sakin olunuz. Öyle her şeyi ne fazla iyi niyet ne de abartılı bir hassasiyet içinde ele almayınız. Karşınızdaki kişi ne kadar güvenilir olsa da, onu daha fazla incelemek, tanımak gerektiğini düşünürsünüz. Ancak bir ufak sorun olsa, bunu gözünüzden büyütürsünüz. Sonra da yanlış mı düşündüm acaba deyip geri adım atmaya kalkışırsınız. Böyle çelişkiler hissederseniz, çok önemli bir karar vermeye kalkışmayınız.

27 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Konuşulanlara hassasiyetle yaklaşıyorsun! İletişimin senin için hızlı aktığı bir gün. Telefonunu bugün yanından hiç ayırmasan iyi edersin. Duygusal olarak bağlı olduğun insanların hayatlarına daha fazla müdahale edebilirsin. Bugün senin yardımına ihtiyaç duydukları şartlar oluşabilir. Aile ile ilgili, özellikle ailedeki kadınlar ve gençlerle ilgili seni şaşırtacak bilgiler ve konuşmalar gerçekleşse de sen de biliyorsun ki hem uzak hem yakın aynı anda olmuyor. Belki bu ikilemi çözsen bu kadar üzülmeyeceksin. Ama bir karar vermelisin. Ya duyarsız kal ya da içi içe ol? İnsanlarla olan iletişiminde zorlanabilir; konuşulanlara hassasiyetle yaklaşabilirsin. Eleştirileri ise çok fazla kişiselleştirip, alıngan bir tavır sergileyebilirsin. Gerginliği üstünden atıp, ruh halini ve zihnini toparlayabileceğin günler de yakın, merak etme.

27 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duyacağınız istikrarsız haberler sizi endişeye sürükleyebilir. Aslı olmayan söylemlere inanmamalısınız. Çalışma hayatınızda elde edeceğiniz finansal başarılar sizi oldukça motive edebilir.

27 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı keyfinizi kaçıran olaylar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Gün içinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda karışıklıklara dikkat edin. Başkalarıyla konuşurken kendi fikrinizi dayatmak isteyebilirsiniz. Yeni sorumluluk almak için uygun bir günde değilsiniz.

27 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her işinize özenle yaklaşarak harikalar yaratmayı başarıyorsunuz. Elbet bu durumdan gurur duyuyorsunuz. İş yerinizde kıskanılmaya başladınız bile.

27 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eşiniz, partneriniz veya ortaklarınızla ilgili ani fikir değişiklikleriniz söz konusu olabilir. Maddi anlamdaki pozitif gelişmeler özgüven kazanmanıza sebep olurken, gereğinden fazla egolu davranmanıza sebep olmamalı. Yakın çevrenizle ilgili köklü değişimler söz konusu olabilir.

27 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihninizi toparlayıp, yaşama dair gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız varsa günü dinlenerek geçirmekte fayda var. Akrabalarınızla ilgili meseleler, yorucu ve can sıkıcı gelişmeler olası.

27 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken bilinçaltı çalışmalarına odaklanabilirsiniz. Adeta zihinsel bir detokstan geçebilirsiniz. Ruhsal sıkıntılarınızı çözmek için yoga, meditasyon gibi çalışmalara katılabilirsiniz. Haberci rüyalarınıza kulak verin. İkili ilişkilerdeki aksaklıkları çözmek için analitik zekanızdan yararlanın.

27 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel.

27 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>