Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi büyütüyorsunuz. Bugün ilk arayışında onunla konuşup konuşmamakta tereddüt edeceksiniz.

Aynı yetkide olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz bir çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bugün bir araya gelip konuşmanız için araya girenler olacak. Ama siz bunu değerlendirmekte isteksiz davranabilirsiniz.

Cömertliğinizle ilgili övgüler alıyorsunuz, bunun size maddi bir yararı olmuyor. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Çünkü istismar edilmeye çok açıksınız.

Yakında bir konuyla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek. Problemlerinizin çözümünde mantığınızın sesini dinlemeyi becerebilecek misiniz ?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok dost canlısı biri olmanıza karşın, biraz ince eleyip sık dokuyorsunuz. Dün size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz soğukluktan bugün pişmanlık duydunuz. Bunu telafi etmeye çalışacaksınız. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma sorumluluğu içindesiniz. Bu akşam bu konuyla ilgili bir ziyaretiniz olacak.

27 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  27 Eylül- 9 Kasım tarihleri arasında güçlü olduğu Oğlak burcunda ilerleyecek Mars, eviniz, ailenizle olan ilişkiniz, iş-ev arası yaşamınız, yuvanızla alakalı konularda ciddiyet ve sorumluluk çerçevesi içinde hareket etmenizi sağlar. Doğru ve dürüst bir şekilde,  amacınızın farkında olarak disiplinli davranmanız halinde her şey yoluna girecektir. Mars Oğlak burcunda gayet güçlü bir enerjidir. Bu enerjinin desteğiyle doğru kararlar verebilir,   prensiplerinize uygun düzenlemeler yapabilirsiniz. Ev satın alma, kiralama, ev içinde çalışma, düzenleme,  onarım gibi işler için planlamada bulunabilirsiniz.Mars-Oğlak etkisi, size doğru yolu, doğru hedefi bulmanızda yardımcıdır. Azimli, kararlı bir şekilde hedefimize varmamız dileğimle,

27 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Fakat, sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle de yapacağınız fikir teatilerinden de büyük keyif alacaksınız ve fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.

27 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz, ama mevcut durumunuzu, pozisyonunuzu ve planlarınızı hızlı şekilde paylaşmamalısınız. Bilgi toplamanızbirliği içerisinde olduğunuz kişilerin amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edip edemeyeceğini daha iyi görmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatleri sürprizlere veya farklı hoşluklara açık, yeni şeyler denemek isteyebiliriz, ama gün genelinde boşlukta olan Ay nedeniyle kararsızlıklar, belirsizlikler veya halsizlik türünde durumlar ön planda. Neyse ki, fırsatlara açık, iyimser akabileceğimiz, göreceli olarak şanslı günlerdeyiz. Ay boşlukta olsa da değerlendirelim. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Mars, Kasım ayının ikinci haftasına kadar başarıya odaklanacağımız, hedeflerimize ulaşabilmek için yüksek gayret göstereceğimiz motivasyonu yüksek bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi bir hayli olumlu ve güçlü hissedeceksiniz. İyimserliğiniz her konuda çoğalacak ve etrafınızı da ışığınızla aydınlatabileceksiniz. Sizden yardım isteyen muhtaç olan bir kişiye elinizi uzatacak, ona yardım etmenin huzuru içinde tüm haftanızı pozitif olarak geçirebileceksiniz.

27 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi kıskanan ve dedikodunuzu yapan kişilerle karşılaşmaktan hiç hoşnut olmayacaksınız. Gözünüzü dört açmak zorundasınız. Aksi halde onların tuzağına düşebilirsiniz. Beklediğiniz haber geliyor. Bol kazanç sağlayacak, sevineceksiniz.

27 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ilişkilerinizde ve ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Aile büyüklerinizle veya kendi yuvanızda sürtüşmelerden ve mücadelelerden kaçının. Evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.

27 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın uzun süreli boşluk etkisi nedeniyle bilhassa sosyal ilişkileriniz veya arkadaşlarınızla aranıza seviye koymak ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz.Ortaklığınızı veya özel ilişkinizi sıra dışı fikirler ve duygularla renklendirme eğiliminde olabilirsiniz. Mars eviniz ve ailenizle ilgili alanda ilerlemeye başlıyor. Dolayısıyla evinize bir tadilat yaptırmak için motivesiniz. Diğer taraftan ailenize kendinizi ispat etme mücadelesine girebilirsiniz. Bağımsız kalmak, yalnız yaşamak ve başınıza buyruk hareket etme eğilimine girmiş olabilirsiniz.

27 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

27 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 39' 34" R
Ay
Yay
04° 24' 52"
Merkür
Koç
16° 00' 48"
Venüs
Koç
26° 13' 30"
Mars
Balık
26° 44' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 13' 34"
Uranüs
Boğa
22° 07' 37"
Neptün
Balık
28° 47' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 18"
Lilith
Başak
22° 54' 28"
True Node
Koç
15° 32' 20"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>