Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak program yapmanız biraz güç görünüyor, ama bunu becerebilirseniz çok romantik bir gün geçirebilirsiniz. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermeniz gerekiyor.

İddialı sayılabilecek beklentileriniz var. Temponuz ve verimli çalışmanız, bu beklentilerinizin bir kısmının gerçekleşmesine yardımcı olacak. İş yaşamınızda mütevazi olduğunuz söylenemez.

Yakınlarınız, gizlemenize karşın sıkışık durumunuzu biliyor ve çabalarınızı gözlüyorlar. Son anda destek alabilirsiniz. Sizin adınıza yatırılması gereken bir para bir süre daha geciktirilebilir.

Bu günlerde partnerinizin haklı eleştirilerine açık olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne çok iyi başlamanız, olumlu saatlerin habercisi olabilir. Bugün yapmak istediğiniz pek çok şeyi gerçekleştirebilmeniz için gerekli zemini bulabilirsiniz. Olumlu belirtiler, aceleci davranışları getirmemeli. Akşama doğru telefonlaşacağınız biriyle buluşmanız olacak. Sizinle paylaşmak istediği bazı sorunları var gibi. Aranızda derin bir sohbet geçebilir.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay Yay burcundaki hareketini sürdürüyor. Erken saatlerde aktifleşen Ay ve Neptün açısı insanlarla kurduğunuz iletişimde söylediklerinizle kalp kırabileceğinizi gösteriyor. Eğitim görüyorsanız bugün bekledikleriniz ile karşılaştığınız sonuçlar farklı olabilir. Akşam saatleri ise daha güzel bir enerji hakim olacak. Ay'ın Jüpiter ile kavuşum yapması beklediğiniz müjdeli haberi almanızı sağlayabilir. Entelektüel tarafınız ağır basacaktır. Kültürel etkinliklere vakit ayırabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

27 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınla hareket ediyorsun!Bugün ideallerini gözden geçirebilir ve yeteneklerini sergileyeceğin konulara yönelik çalışmalar yapabilirsin. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, ortağının bireysel bazı kararlar alması ona olan güvenini sarsabilir. Artık herkes kendi yoluna dahi diyebilirsin. Diğer yandan zor günlerin geride kaldığını görmelisin. İkili ilişkilerinde detaylara çok önem veriyorsun. Arkadaşlarına karşı bazen fedakârlığını abarttığının farkında olmalısın. İyi niyetin bazı kişiler tarafından kullanılabilir. Bugün sevgilinin yapacağı sürpriz seni oldukça mutlu edecektir. Sezgilerine güvenerek duygularınla hareket edebilirsin. Aranızdaki diyalog seni derinden etkileyerek evlilik yönünde kararlar almaya başlayabilirsin. Bugün sakarlıklar başına küçük kazalar açabilir. Aman dikkat!

27 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimin yoğun olduğu bugün çevrenizdeki kişilerin hayatında oluşan problemleri paylaşmanız ve olayları dışarıdan da olsa yönetmeniz gerekebilir.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda eğitimleri planlayarak geçireceğiniz bir gün olabilir. Esnek düşünce yapınızla her işin kolayca üstesinden gelebilirsiniz. Hayaller dünyasına dalıp işlerde dikkatsizlik yapmamaya özen göstermelisiniz. Akşama doğru çalışma hayatınızda zirvede kalmak için yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde spiritüel yetenekleri en yükseklerde olan burçlardan biri olarak sezgilerinizi fark edeceksiniz.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yenilenme, sosyalleşme arzunuz yüksek. Yakın çevrede gelişen olaylar sizi memnun edebilir. Eğitimler, seyahat planları, sanatsal aktiviteler, satış öncesi hazırlık için koşullar elverişli.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken kardeş ve yakın akrabalarınızla önemli konuşmalar yapmanızı tetikleyebilir. Ayrıca seyahatler gündeme gelecektir. Uzaklardan alacağınız haberlere sevineceksiniz. Arabanızı tamire vermek ya da değiştirmek için iyi bir gün. Komşularınızla sabah kahvesi muhabbeti yapabilirsiniz. Aranızdaki sorunları da halletmek için uygun bir zaman. Eğitimler, kursla kapınızı çalabilir.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda yoğun bir şekilde aktif olan hislerinizi susturmayı başarıp, para konuları üzerinde düşünmeye başlayabilirsiniz. Eğer fazla iyimser bir yaklaşım benimserseniz, çok ciddi hatalar yapabileceğinizi aklınızda bulundurun.

27 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 33' 36" R
Ay
Başak
00° 23' 37"
Merkür
Boğa
00° 16' 22"
Venüs
Boğa
20° 15' 22"
Mars
Koç
11° 43' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 02"
Satürn
Balık
17° 48' 42"
Uranüs
Boğa
23° 15' 06"
Neptün
Balık
29° 20' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 11"
Lilith
Başak
25° 04' 20"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>