Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendine Değer Vermelisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 30%

Bugün gerçekçi olmak kolay olmayabilir, bu yüzden zorlamayın. Bırakın sokakta yürürken omzunuza mavikuş konup şarkı söylesin. Sevgilinizle en derin fantezilerinizi keşfettiğiniz romantik bir akşam planlayın. Günün enerjisiyle, normalden biraz daha agresif bir tavırda olabilirsiniz. Bazen bu tür düşüncelerin bir şeyleri başlatmak için gerekli olduğunu unutmayın.

Son zamanlarda biraz tanınmak ve takdir edilmeyi arzuluyor olabilirsiniz. İşyerinde, gözünüzü terfiye dikmiş olabilirsiniz. Önümüzdeki gün, hangi yolun en üretken olacağını gösterecek. Başarılı olmak için her şeyi dikkatli bir şekilde planlamanız ve tek bir hedefe odaklanmanız gerekir. Temel olarak, bu hedefe yönelik desteğinizin olduğundan emin olmalısınız. İleride zorlu dağ var ama bunun üstesinden gelmek zorundasınız!

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Bugün hiçbir şeyle uğraşmak istemiyor gibisin. Fakat hem senin hem de başkalarının adına, bir ilerleme sağlayabilmek için bazı düzenlemeler yapılmalı. Duyguların sağlam bir şekilde yerde durur vaziyetteyken; aklın havalanıp uçmak istiyor. Hareket geçip geçmemek konusunda yaşadığın ikilemler ise seni çıkmaz sokabilir. Bugün kendini akışa bırak.Bugün sürpriz bir ziyaretçiniz olması muhtemel. Bir süredir konuşmadığınız eski bir arkadaştan bir haber alabilirsiniz. Bu kişi sizi öğle yemeğine çıkarmak ve havadisleri almak isteyebilir. Ya da bir akrabanız da uğrayacak olabilir. Misafirlerinizi doyurabilmek için el altında biraz fazladan yiyecek-içecek bulundursanız iyi olur! Ev sahipliği yapmaktan keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız size ne söylerse söylesin, bugün herhangi bir yatırım yapmak için uygun bir gün değil. Bir ev almak, birikim hesabı açmak ve özellikle de çevrimiçi bir yatırım yapmak için doğru bir zaman değil. Bugünün gezegensel enerjileri para transferlerinde bilgisayarla ya da modern teknolojilerle çalışmaya uygun değil bu yüzden bir veya iki gün bekleyin. Ama ihtimaller üzerine istişare etmekte bir sorun yok elbette. Sadece henüz harekete geçmeyin.

28 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun zamandır işleriniz nedeniyle ailenize vakit ayıramıyorsunuz ancak günü onlarla geçirmenin tam zamanı. Sizde bundan keyif alacaksınız. Yediğiniz yemeğin içtiğiniz çayın tadını çıkarın.

28 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sana yakın olan kişilerle güzel bir kahvaltı yapmak isteyebilirsin. Onlarla aklındaki fikirleri paylaşmak ve onların fikirlerini dinlemek harika bir aktivite olacak. İç sesin ve gözlem gücün bugün diyaloğa gireceğin insanların niyetlerini bir çırpıda anlamana yardımcı olacaktır. Bazı sosyal yardım kampanyalarına destek olabilirsin. Hislerini ve fikirlerini yabana atmaman gereken bir gündesin.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugün ikili ilişkilerden yana anlaşılmadığınız duygusuna kapılabilir ve sessiz kalmayı tercih edebilirsiniz. Bugün kendinizi işe vermeniz daha iyi olacaktır. Evde kalın ve kendinizi daha fazla kitap okuyarak yönlendirin.

28 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarından destek bulabileceğiniz bir gündesiniz. Ortaklaşa bir konuda ya da eşinizle ilgili bir uğraşı içinde yapabileceğiniz çok şey var.

28 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda akılcı davranmanız gerekmekte. İşlerinizi bitirmek için uygun bir gün, gün ortasında güzel haberler var.

28 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerde biraz daha sabırlı ve temkinli davranmanızda fayda var. Akşam saatleri yaklaşırkenkonuları, ortak yatırımlar, finansman, vergi ve miras işleri gündeminize gelebilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar her konuda çok meraklısınız. Bu meraklılığın peşinden giderseniz çok büyük sırlar öğreneceksiniz. Ağzınızı sıkı tutmanızda fayda var.

28 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Gelirleriniz, giderleriniz ve borçlarınızla ilgili konular ön planda.Ay ile Venüs kavuşumunun etkisiyle finansal destek görebilir, kredi başvurusu yapabilirsiniz. Evinize ve ailenize yönelik bir harcama yapabilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal iletişiminizde artış olmasını bekleyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla kuracağınız diyaloglar, size yeni fikirler verebilirler ve işlerinizi yapma yöntemlerinizi gözden geçirip yeni yaklaşımlar benimsemenizi sağlayabilirler.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski arkadaşlıklarınız yeniye açılma enerjinizi düşürüyorlar. Sizin artık bambaşka ortamlarda bambaşka insanlarla olmanız gerekiyor. Kalıplaşmış düzeniniz her manada kısmetinizi kapatıyor. Yeniye yer açmalı, sürekli içinde olduğunuz konuşmaları değiştirmelisiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; miras, vergi, nafaka, sigorta, komisyonla ve krediyle ilgili konularda şanslısın. Eşinin, ailenin ya da partnerinin gelirlerinde iyileşme olabilir. Fakat bugün borçlanmaya da meyillisin harcamalarında dikkatli olmalısın. Ekonomik olarak kendini güvende hissetmek için fazla hırslı veya sahiplenici davranabilirsin.

28 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 17' 12" R
Ay
Balık
21° 23' 05"
Merkür
Koç
18° 57' 01"
Venüs
Boğa
05° 54' 08"
Mars
Koç
02° 47' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 17"
Satürn
Balık
16° 55' 03"
Uranüs
Boğa
22° 34' 32"
Neptün
Balık
29° 01' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 52"
Lilith
Başak
23° 46' 45"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>