Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Cesur ve İddialısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 30%

Konuşursanız daha iyi hissedebilirsiniz. Aklınızda bir şey varsa, bunu söylemek en iyisi. Daha doğrudan ve açık bir şekilde iletişim kurmak için ilham alacaksınız. Utangaç bir su burcu olduğunuzdan, özel düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşma konusunda her zaman rahat hissedemezsiniz. Ama şimdi dürüstçe kendinizi ifade edebileceksiniz. Bir meslektaşınızla, arkadaşınızla veya sevdiğiniz biriyle ilgili yanlış anlamaları gidermek için iyi bir zaman.

Bazı güçlü duygular yaşıyor olabilirsiniz. Kendinize karşı yumuşak olun, çünkü güçlü duygular size yükleniyor olabilir. Bir şeye kuvvetli bir cevabınız varsa, sadece bu duyguların ortaya çıkmasına izin verin. Şu anda bazı bastırılmış hayal kırıklıklarını serbest bırakmalısınız. Tüm bu enerji için pozitif bir çıkış yolu bulun. Spor salonuna gidip uzun bir egzersiz yapmak faydalı olabilir. Bu toksinlerin bir kısmını terleyerek atın.

Çevrenizden bir arkadaş ve bir grup üyesi sizi mükemmel bir haberi vermek için arayabilir. Bu haber sizin uzun süredir duymayı beklediğiniz bir haber olabilir. İş ve para konularını ilgilendirebilir fakat aynı zamanda sanatsal projelerle ilgili de bir proje gibi görünüyor. Kesinlikle dışarı çıkıp bunu kutlamalısınız. Ancak, sizinle beraber dışarı çıkmak isteyecek birini bulamayabilirsiniz. Yine de, gecenin keyfini çıkaracaksınız.

Harcayacağın çok miktarda fiziksel enerjinin olduğu müthiş bir yıllık geçişin ortasındasınız. Neredeyse her şeyin üstesinden gelmeye hazır çok eylem odaklı bir zihnin var. Bu şanslı dönemden en iyi şekilde yararlanmanın anahtarının iletişim olduğunu göreceksin. Şu anda, başkalarıyla bağlantı kurarak ve ne yapılması gerektiğini tam olarak anladıktan sonra iyi bir şekilde kullanabileceğin çok sayıda yeteneğin var!Son zamanlarda özgüvenli ve lakayıt görünüyorsun. Bir konuşma yapma, toplantı organize etme veya önemli bir rapor hazırlama gibi olasılıklarla karşılaşabilirsin. Eğer diğer bütün oyuncuları gölgede bırakabiliyorsan, bunu ustalık bilgine, gücüne ve ağırbaşlılığına borçlusun. Üst üste galibiyet aldığın bir dönemdesin ve çevredeki herkes de bunun farkında!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için tezatlarla dolu bir gün. Sabah çikolata yiyip öğleden sonra tempolu koşuya çıkabilirsiniz. Sabah geç saatte uyanıp akşam erkenden yatağa girebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi eve de kapatabilirisiniz. Evde vakit geçirebilir ve normalde yaptığınızdan daha fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Çalışma masanızı temizleyebilir ve hatta belki bir iki kitap rafını düzenleyebilirsiniz. Buzdolabında kötü bir koku varsa, neden temizliğe girişmeyesiniz? Belki de dolaptaki karbonat kabını yenilemenin zamanı gelmiştir. Ayrıca evcil hayvanlarınızla da ilgilenebilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün telefonunuz sürekli çalabilir, işe yoğunlaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Çok önemli görüşmeler değilse konuşmak istemediğinizi söylemelisiniz. Aksi takdirde işlerinize yetişmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi yapmak için günün enerjisine odaklanmaya çalışın.

22 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zamankinden daha iddialı görünmenin sebebi cesur konuşmalar yapmış olman olabilir. Bugün yakın çevrenle gireceğin diyaloglar beklenenden daha büyük etkiler bırakabilir. Bugün yaşadığın bazı maddi sorunlar kimi kararları aceleci bir şekilde almana sebep olabilir. Evine yeni bir düzen getirmek istiyorsun. Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan gün içinde yaşadığın bir olay sorunları bertaraf etmeni sağlıyor.

22 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde anlık bir sıkılma ile dışarı çıkma fikri içine girmeyin. Evinizi ve kapılarınızı açın güzel bir hava alın. Güzel bir müzik eşliğinde eski kıyafetlerinizi ve giymediklerinizi ayırmak için harika bir fırsat olabilir.

22 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınızı abartma eğiliminde olacağınız bir gündesiniz. Spekülatif konular gündeminizi etkileyebilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fakat bugün işlerinizde sıkışma olabilir. Sosyal konulara yönlenmek sizi daha fazla rahatlatabilir. Tamamlandığınızı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bir topluluk içerisinde ayırmak ya da bir topluluğu yönlendirmek odaklı meslek gruplarında çalışan Oğlak'lar ekstra başarı elde edebilirler.

22 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte hobi amaçlı uğraştığınız bir uğraşınızı işe dönüştürebilirsiniz. Sevdiklerinizle ve varsa çocuklarınızla ilgili daha ciddi ve sorumluluk sahibi olmanız gereken bir dönem başlıyor.

22 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevginin en derin ve dokunaklı halini deneyimleyeceksiniz. Başka birini bu kadar çok sevebilmek kendinizi de yeniden keşfetmenizi sağlayacak.

22 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn, bugün itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. Önümüzdeki günlerde aşk hayatınız, çocuklarınız ve hobilerinizle ilgili konular ön planda olacaktır.Çocuk sahibi olma kararı alabilir, çocuklarınızın sorumluluklarıyla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Mars ile Jüpiter kavuşumu aile içinde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor.

22 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı noktaları tüm açılardan değerlendirmek isteyebilir ama detaylara takılıp kalabilirsiniz. Derinlemesine inceleme yapmaya çalışmaktan vazgeçmeyin ama ne zaman başka alana geçeceğinizi de doğru değerlendirin.

22 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok keyif alacağınız hareketli bir Pazar günü sizleri bekliyor. Bir kere çok güzelsiniz. Siz fark etseniz de etmesiniz de insanları güzel enerjinizi fark ediyorlar. Romantik konularda biraz hayal kırıklığına uğramış, kendi kendinizi kandırmış olabilirsiniz. Evden romantik nasıl olunur demeyin. Hayat sürprizlidir.

22 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; Satürn'ün burç değiştirmesiyle birlikte senin hayatında bu iki buçuk yıllık dönemde; aşk ilişkilerinde öğrenmen gereken şeyler olduğu ve hobilerini geliştirmeyi planlayacağın bir döneme giriyorsun. Bugünse finansal dönüşüme girmek istesen de günün bazı kısıtlanmalarından dolayı planlarını ertelemek ve akışta kalmak zorunda hissedebilirsin.

22 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 12' 42" R
Ay
Oğlak
08° 27' 46"
Merkür
Koç
16° 28' 54"
Venüs
Koç
29° 27' 36"
Mars
Balık
28° 45' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 57"
Satürn
Balık
16° 27' 52"
Uranüs
Boğa
22° 16' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 17"
Lilith
Başak
23° 11' 57"
True Node
Koç
15° 23' 55"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>