Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Üşengeçliğin Tutabilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün ilgi odağı olabilirsiniz. Doğuştan bir sanatçı olarak, zoraki bir izleyici kitlesine sahip olmayı seviyorsunuz. Belki bir partiye katılıp mizahi enerjinizle tüm konukları kendinize çekebilirsiniz ya da topluluk önünde bir konuşma yapabilirsiniz. İnsanlar, ne yaptığınızı, ne giydiğinizi ve nasıl davrandığınızı izliyor olacak. Ateşli karizmanızı herkesin göreceği şekilde etrafa saçarak ilgiyi üzerinize toplayacaksınız.

Bugün birden fazla projeyi yönetmekle meşgul olabilirsiniz. Telefonlarla, fakslarla ve e-postalarla çalışarak aynı anda birden çok işi yapar modda olacaksınız. Sadece önemli belgeleri iki kez kontrol ettiğinizden emin olun. Bazı rakamlar hesaplamak veya rapor vermek zorundaysanız, belirli verileri gözden kaçırmak kolay olabilir. Her şeyi düzelttiğinizden ve hatalara mahal vermemek için işinizin üstünden geçtiğinize emin olun. Günün çılgın temposu, kolayca dikkatinizi dağıtabilir!

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Sivri tavırlarınla, çok abartılı ve sert tepkiler vermemeye çalışmalısın. Dediğim dedik bir moddasın. Eğer agresif biri yoluna engeller koymaya kalkarsa olaya hemen müdahale edeceksin. Fakat ne olursa olsun anlamsız çatışmalardan kaçın. Kendini kuvvetli bir şekilde ifade etmen gayet güzel ama bunu yaparken de başkalarına zarar verme. Cesur ol ama tartışmacı olma. Olumlu bir zihniyetle yaşananlara yaklaş.Bugün her şey evinizle ilgili olacak. Sonunda tesisatçıyı arayabilirsiniz ya da bu ev onarımlarını kendiniz yapmak için işe koyulabilirsiniz. Yeni insanlar hayatına girebilir. Aslında, akşam yemeği için davet etmek için kapınızın önünde belirebilirler bile! Bugün bekleyeceğiniz tek şey beklenmedik şeyler olacak. Elinizde ekstra yiyeceklerin olduğuna emin olun ve günün size ne getireceğini bekleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde ailenizden biri büyük bir stres altında olabilir. Bu yüzden en ufak rahatsızlıkta çileden çıkıyor ve kendini duygusal olarak değişken hissediyor olabilir. Gözüne görünmeyerek bu gerginliği azaltmaya çalışın. Ne kadar iyi niyetli olursanız olun tavsiye de vermeyin. Onu huzursuz eden her neyse, bu kişinin bu sorunla kendince yüzleşmesi gerekiyor. Uzaklaşın ve kendi işinize bakın.

16 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevmediğiniz kişilerle aynı ortamda bulunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabırlı olun ve günün bitmesini bekleyin. Gün sonunda tüm gerginliğinizden kurtulmanız için temiz havada tempolu bir yürüyüş yapın. Bununla birlikte aşk hayatınızda yeni başlangıçlar gündeme gelebilir.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinden gelmesine rağmen bazı işleri yarıda bırakabilirsin. Hoşuna gitmese de kimi zaman akışına bırakmak daha iyidir diyorsun. Kendini anlatmak konusunda çeşitli sorunlar yaşayabilirsin. İşyerinde sorumluluk almana rağmen karşılaştığın tepkiler işe karşı olan düşüncelerini değiştirebilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Terazi burcuysan, bugün eski ilişkine dair anılarla karşılaşabilirsin.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimin yoğun olduğu bugün çevrenizdeki kişilerin hayatında oluşan problemleri paylaşmanız ve olayları dışarıdan da olsa yönetmeniz gerekebilir. Kimseyi suçlamayın.

16 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özgürlük isteği içinde hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili gelişmeler sizi etkisi altına alabilir. Aniden gelişen yeni fikirlerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Kulağınıza gelecek olan dedikodular olabilir. Kendinizi geliştirmek için eğitimler planlayabilirsiniz. Ticari konularla ilgileneceğiniz zamanlar da olabilir.

16 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konular, finansal meseleler, yeni kaynak araştırmaları yapmak ve yeni işlerde uzmanlaşmak gibi ilgi alanlarına yönelebilir. çok da başarılı olabilirsiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda olan değişimlere kolaylıkla uyum sağlayabiliyorsunuz. Bir ortamda bulunmadığınız zaman gözler otomatik olarak sizi arıyor çünkü herkes tarafından sevilen bir kişisiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgilinize karşı birtakım endişeleriniz bugün su yüzüne çıkabilir. Ona karşı gerçek verilerle hareket edebilirseniz, duygularınızı çok daha iyi gösterebilir ve karşılığını da alırsınız. İş hayatınızla ilgili önemli kararlarınızda dikkatli davranın. Özellikle ayrıntılar üzerinde önemle durmanızda fayda var. Çünkü heyecanlı hareket etmeniz yüzünden bazı önemli detayları gözden kaçırabilir ve daha sonra bu yüzden büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var.

16 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamaınızda bazı hareketlenmeler görülebilir; arkadaş ilişkilerine yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Kendileriyle birçok önemli konuyu tartışabilirsiniz. Gün ilerledikçe, önceliği eğlenceye verme eğilimine girmeniz mümkündür.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya kararlı bir başlangıç yapıyorsunuz. Kim nerede durmalı hayatınızda, karar verdiniz. Uzun süredir iletişim problemleri yaşadığınızı söylüyorum. Söylediklerime tek bir pencereden bakmayın. İletişim problemi demek illa insanlarla anlaşamıyorsunuz demek değil. Belki konuşmayı tercih etmiyorsunuz. Sosyalleşmiyorsunuz…Her Terazinin hayatı aynı konularda farklı şekilleniyor. Çok çalışın, karşılığını alacaksınız.

16 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; haftanın ilk gününde sen; günlük işlerini toparlamaya çalışırken, aklındaki düşünceleri sözcüklere dökmekte zorlanabilirsin. Maddi değerlerini gözden geçirebilir; geleceğinle alakalı kendine cevap vermen gereken sorulara odaklanabilirsin. Aile içinde zaman geçirmeyi veya evde kalmayı tercih edebilirsin.

16 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 55' 57" R
Ay
Aslan
09° 57' 59" R
Merkür
Koç
28° 13' 23"
Venüs
Boğa
18° 10' 47"
Mars
Koç
10° 26' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 08"
Satürn
Balık
17° 41' 35"
Uranüs
Boğa
23° 09' 12"
Neptün
Balık
29° 17' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 59"
Lilith
Başak
24° 53' 06"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>