Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kontrolcü Olmak Kafanı Rahatlatacak Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 20%

Bu günve finans konulardaki başarıları beraberinde getirecek. Zamana veya paraya yaptığınız uzun vadeli yatırımları sonuç veriyor, yani karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Bugün, yeni projelere başlamaktan ziyade eskileri tamamlamanız için iyi bir zaman. Ancak eğer şu an yeni bir projeye başlamanız gerekiyorsa, sorun yok, başarıyla sonuçlanacak. Kendinizi yeni kıyafetler alarak ödüllendirin ve bu akşam, aldıklarınızı bir arkadaşınız veya sevgiliniz için giyin.

Yeni ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile meşgul olabilirsiniz. Fiziksel uygunluğunuza konsantre olabilir ve daha düzenli çalışmaya karar verebilir veya daha sık koşuya gidebilirsiniz. Egzersiz ile kendinizi iç dünyanıza odaklamanın keyfine varacaksınız. Yapabiliyorsanız, doğada zaman geçirmeyi deneyin. Toprak Ana'nın enerjisine uyum sağladığınızda daha sakin ve rahat hissedeceksiniz. Daha iyi bir sağlık için yola çıkın.

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

İnsanlar günün duygusal baskısı altında kalmaya eğilimli olabilirler, ancak sen bu duygusal yoğunluğa uyumlu olabileceksin ve üstün bir başarıyla günün üstesinden geleceksin. Duygularına hükmedebiliyorsun ve kabaran dalgaları yönlendirmek konusunda sıkıntılar yaşadığın söylenemez. Diğer insanlar sana güç ve destek için başvurabilir. Kendine güven ve çatışmacı ve çok da doğru olduğuna inanmadığın fikirler sebebiyle rotandan sapmadığına emin ol.Bugün sizin için tezatlarla dolu bir gün. Sabah çikolata yiyip öğleden sonra tempolu koşuya çıkabilirsiniz. Sabah geç saatte uyanıp akşam erkenden yatağa girebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi eve de kapatabilirisiniz. Evde vakit geçirebilir ve normalde yaptığınızdan daha fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Çalışma masanızı temizleyebilir ve hatta belki bir iki kitap rafını düzenleyebilirsiniz. Buzdolabında kötü bir koku varsa, neden temizliğe girişmeyesiniz? Belki de dolaptaki karbonat kabını yenilemenin zamanı gelmiştir. Ayrıca evcil hayvanlarınızla da ilgilenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınız en küçük kir zerresini dahi toplayan sık dişli bir tarak gibi. Bugün hiçbir şey gözünüzden kaçmayacak. İnsanlar bunu anlasa da anlamasa da her şeyin farkındasınız. Acele etmeyin ve sabırlı olun. Gerçeklerin ortaya çıkması zaman alabilir, dolayısıyla her şeyi iyice öğrenmeden önemli bir karar almayın.

14 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk hayatınızın konuşulduğu bir gün olacak. İlişkilerinizi doğru yürütme zamanındasınız.

14 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşına çıkan sorunları aşmak ve istemediğin seviyelere çıkmasını önlemek istiyorsun. Bu konuda epey inatçısın. Ancak çevrendeki insanların eleştirilerini duymak seni etkileyebilir. Maddi anlamda kendini düzlüğe çıkarıyorsun. Evini dip köşe temizlemek için ideal bir gün olduğunu düşünüyorsun. Temizlik malzemesi için harcama yapabilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hayata karşı farklı fikirleri olan birisi ile tanışabilirsin.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylara tepki vermeden önce atacağınız adımların doğruluğunu gözlemlemelisiniz. Önyargılı davranmamalı ve sakinliği elden bırakmamalısınız.

14 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında maddi konularda daha dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinde kısa ziyaretler ve yolculuklar gündeme gelebilir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer fikirlerinize arkadaşlarınızı da dahil edebilirsiniz. Herkese karşı şüpheci davranmamaya çalışın. Partnerinize karşı haddinden fazla şüpheci olmayın.

14 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve özel hayatınızdaki ilişkileriniz ile görüşme ve toplantılarınızda iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında sakin ortamlarda bulunmak, evde zaman geçirmek ve pozitif insanlarla görüşmek faydalı olacaktır.

14 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyeriniz için yaptığınız fedakarlıklar yakında meyvesini verecek. Daha yüksek konumlara ulaşmayı hedefliyorsanız biraz daha sabredin, istediğinizden çok daha iyi bir sonuç alacaksınız.

14 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde finansal konular gündeminizi meşgul edecektir. Sabah saatlerini bütçe planlaması yapmak için değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Yay burcuna giriş yapacağı 14:10 itibariyle yakın çevrenizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Önümüzdeki birkaç gün iletişim trafiğiniz hızlanacaktır, sevdiklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceliği, görev ve sorumluluklarınıza vereceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizin ihtiyaç ve beklentileriyle uğraşmaktan, bunları yerine getirmekten kendinize vakit ayıramasanız da, insanlar size minnettar kalacak ve takdir edecektir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgilinizden alacağınız mutlu haberler duygularınızın yoğunlaşmasına neden olabilir. Hissettikleriniz karşılıksız değil, onun da gözü sizden başkasını görmüyor. Bir süredir sonlanmasını beklediğiniz projeler nihayet size maddi açıdan getiriler sağlamaya başlayacak. Yine de kendinize fazla güvenip kaldıramayacağınız sorumlulukların altına girmekten kaçının. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızsınız. Uyku saatlerinizi aksatmak veriminizi düşürüyor.

14 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; duygusal olarak gergin olsan da; güne evindeki veya çalışma hayatındaki işlere odaklanmış bir şekilde başlayabilirsin. Parasal konularla ilgili endişelerin, gün içinde olumlu etkilerin devreye girmesiyle kaybolabilir. Yakın çevrenle ve kardeşlerinle iletişimin artarken; sana keyif verecek haberler alman da mümkün.

14 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 35' 45" R
Ay
Aslan
18° 21' 59" R
Merkür
Koç
29° 02' 35"
Venüs
Boğa
19° 01' 33"
Mars
Koç
10° 57' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 52"
Satürn
Balık
17° 44' 31"
Uranüs
Boğa
23° 11' 36"
Neptün
Balık
29° 18' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 07"
Lilith
Başak
24° 57' 41"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>