Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Bekleyip Ne Olacağını Görüyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 50%

İçgüdülerinize güvenmenin zamanı geldi. Kalbinizin derinliklerinde bir şey hakkında güçlü bir his var. Sevdiğiniz biriyle ilgili bir şey hissetmiş olabilirsiniz ya daortamınızda olan bir şey hakkında bazı sezgileriniz var. İzlenimlerinize göre hareket etmekte tereddüt etmeyin. Sizi doğru yönde yönlendirmeleri için sezginize güvenebilirsiniz. Manevi duyularınıza göre hareket ederseniz gerçek bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Dikkatli olmalı ve diğer insanları dinlemelisin. Günün enerjisi sizi biraz itici yapabilir ve önemli bir şeyi kaçırabilirsiniz. Evrak işleri yapıyorsanız ayrıntılara dikkat edin. Numaraları ve adresleri doğru yazdığınıza emin olun. Bilgisayarda doğru sayıları yazdığınızdan emin olun. Bunun titiz ve kullanışlı bir enerji olduğunu düşünmeye çalışın. Bu şekilde, her şeyi mükemmel bir şekilde yapabileceksiniz. Başardıklarınızla gurur duyacaksınız!

Kiliseye gitmek veya bir meditasyon programına katılmak gibi ruhani aktiviteler yeni dostluklar edinmenizi ya da uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmenizi sağlayabilir. Bu kişiler parlak, yaratıcı ve tamamen faydalı bilgi ve fikirlerle dolu insanlar olabilir. Bu nedenle, onlardan bir sürü şey öğrenebilir, entelektüel ve felsefi konular odaklı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Duyduğunuz her şeyi kavrayın ve onları akıllı bir şekilde hayatınızda kullanın.

Kuvvetli romantik duygular içinde olabilirsin. Hayatına yeni bir girmiş olabilir. Bu kişiyi çok çekici buluyorsun. Neredeyse karşı konulamaz derecede hem de. Harekete geçip geçmemek konusunda bir karara varmalısın. Eğer halihazırda bir ilişkin varsa, dikkat etmen gerekir. Biraz flört eğlenceli olabilir fakat sağlıklı giden ilişkini de mahvetmek istemezsin!Son günlerde ailenizden biri büyük bir stres altında olabilir. Bu yüzden en ufak rahatsızlıkta çileden çıkıyor ve kendini duygusal olarak değişken hissediyor olabilir. Gözüne görünmeyerek bu gerginliği azaltmaya çalışın. Ne kadar iyi niyetli olursanız olun tavsiye de vermeyin. Onu huzursuz eden her neyse, bu kişinin bu sorunla kendince yüzleşmesi gerekiyor. Uzaklaşın ve kendi işinize bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için tezatlarla dolu bir gün. Sabah çikolata yiyip öğleden sonra tempolu koşuya çıkabilirsiniz. Sabah geç saatte uyanıp akşam erkenden yatağa girebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi eve de kapatabilirisiniz. Evde vakit geçirebilir ve normalde yaptığınızdan daha fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Çalışma masanızı temizleyebilir ve hatta belki bir iki kitap rafını düzenleyebilirsiniz. Buzdolabında kötü bir koku varsa, neden temizliğe girişmeyesiniz? Belki de dolaptaki karbonat kabını yenilemenin zamanı gelmiştir. Ayrıca evcil hayvanlarınızla da ilgilenebilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgilinizin ilişkinize aldırmaması sizi aldatmasın. Size karşı ciddi duygularla dolu. Kıskançlık yaratarak da sevgisini kazanmaya çalışmayın. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bu durum insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve duyduğunuz güvenden kaynaklanıyor. Bu konudaki tutumunuz bugün sizi zorda bırakabilir. Maddi konular yüzünden etrafınızdakileri kırmamaya özen göstermelisiniz. Son günlerde perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

15 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniliklere açık olan karakterin önüne çıkan fırsatları bir çırpıda silmektense değerlendirip mantıklı karar almaktan yana. Arkadaşlarının kendi aralarındaki dedikoduları seni oldukça şaşırtıyor. Duyacağın şeyler onlara karşı olan tutumunu etkileyebilir. Kişisel temizliğine oldukça önem veriyorsun. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin sorumsuz tavırları karşısında daha fazla sessiz kalamayabilirsin.

15 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün, kendinizi ihmal etmeyin. Ek gelir kaynaklarıyla ilgilenmeniz gereken bir fırsat karşınıza çıkabilir fırsatları değerlendirin.

15 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa yolculuklar ve ziyaretler sayesinde çok şey öğrenebilir ve meşgul olabilirsiniz. Eğitim açısından da canlı bir gün olabilir.

15 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bağ koparmak ve istemediğiniz, artık size hizmet etmeyen toksik ilişkilerden arınmak için oldukça uygun bir gün. Ruhani yollar izleyebilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Duygularınızı yakın çevrenizle paylaşabilirsiniz ve kendinizi ifade ederken etkili, cazibeli bir tarzınız olabilir. İkna edici olabilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal gücünüzün sınır tanımaması bugün yaratıcılığınızı olumlu yönde etkileyecek. Muhtemelen düş gücünüzde yatanları kâğıda yazarak ya da çizerek yansıtacaksınız.

15 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek. Bugünü kardeşlerinize ve yakın çevrenize vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir, eğitimlere katılabilirsiniz. Ay ile Neptün arasındaki kare açı sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir güne işaret ediyor.

15 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınıza çok büyük önem vermeye başlayacaksınız. Kendi ihtiyaçlarınızı bile ikinci plana atma eğilimine girebilirsiniz. Görevlerinize öncelik vermeniz elbette iyidir ama arada kendinize de vakit ayırıp biraz dinlenmeniz gereklidir.

15 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burçlarına hayat aldıklarını geri verecektir. Güzel günler sizleri bekliyor. Özellikle romantik anlamda ve çocuklarınızla ilgili alacağınız kararlarda güvendiğiniz insanlara danışın. Hemen hiçbir şeye balıklama dalmayın. Hayattan keyif almaya bakın. Spritüal konulara biraz zaman ayırın.

15 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; geri planda kalmayı tercih ettiğin ve hayattan keyif almayan melankolik ruh halinden çıkacağın bu günde;  oldukça sosyal ve neşeli olacaksın. Kardeşlerinle veya kuzenlerinle vakit geçirebilir ve motivasyonunu yükseltebilirsin. Beklemekte olduğun bazı haberlerin güzel geri bildirimlerini alabilirsin.

15 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 08' 25" R
Ay
Aslan
12° 36' 37" R
Merkür
Koç
28° 28' 39"
Venüs
Boğa
18° 26' 41"
Mars
Koç
10° 35' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 11"
Satürn
Balık
17° 42' 30"
Uranüs
Boğa
23° 09' 57"
Neptün
Balık
29° 17' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 39"
Lilith
Başak
24° 54' 32"
True Node
Koç
14° 53' 11"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>