Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yoğun Duygular Besliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün biraz eğlenmek için harika bir gün. Günün enerjisi, aileniz ve arkadaşlarınızla biraz zaman geçirmeniz için size ilham verecek. Eğer yapabilirseniz, bugünü ev işleriyle uğraşarak ya da herhangi bir şekilde çalışmarak mahvetmeyin. Kendinize biraz mola verin. Sevdiklerinizle güzel bir öğle yemeği yiyebilir ya da özel bir gezi için hayvanat bahçesine, müzeye veya spor etkinliğine gidebilirsiniz. Eğlenceli etkinliklerde kendinizi şımartmak size oldukça iyi gelecek.

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek zor, öyle değil mi? Eğer bir ekipten sorumluysanız, bugün insanlar tarafından daha iyi anlaşılabilir, direktif verirken daha ince düşünebilirsiniz. Arkadaşlık ve kibarlık, güçlü ve etkili bir yönetim aracı. İnsanları yönetme konusunda çok fazla tecrübeniz olmayabilir fakat bugün ne kadar nezaketli olabileceğinizi göreceksiniz.

Eğer son zamanlarda özgüvenin bozguna uğradıysa, günün enerjisi bunu tersine çevirmeyi başaracak! Çok fazla hata yapmış gibi hissediyorsan, kendini affetme ve ilerleme zamanı. Tam bir başarısızlık örneği olduğunu düşünüyorsan, bu düşünceleri gerçeğe dönüştürebilirsin! Hata yapmaya izin vererek ve denemeye devam ederek bu tarzda kendini gerçekleştiren kehanetlerden kaçınabilirsin. Kendine inan ve ilerlemeye devam et. Kendini zavallı gibi görmekten vazgeç!Bugün sizin için tezatlarla dolu bir gün. Sabah çikolata yiyip öğleden sonra tempolu koşuya çıkabilirsiniz. Sabah geç saatte uyanıp akşam erkenden yatağa girebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi eve de kapatabilirisiniz. Evde vakit geçirebilir ve normalde yaptığınızdan daha fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Çalışma masanızı temizleyebilir ve hatta belki bir iki kitap rafını düzenleyebilirsiniz. Buzdolabında kötü bir koku varsa, neden temizliğe girişmeyesiniz? Belki de dolaptaki karbonat kabını yenilemenin zamanı gelmiştir. Ayrıca evcil hayvanlarınızla da ilgilenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız size ne söylerse söylesin, bugün herhangi bir yatırım yapmak için uygun bir gün değil. Bir ev almak, birikim hesabı açmak ve özellikle de çevrimiçi bir yatırım yapmak için doğru bir zaman değil. Bugünün gezegensel enerjileri para transferlerinde bilgisayarla ya da modern teknolojilerle çalışmaya uygun değil bu yüzden bir veya iki gün bekleyin. Ama ihtimaller üzerine istişare etmekte bir sorun yok elbette. Sadece henüz harekete geçmeyin.

21 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün telefonunuz sürekli çalabilir, işe yoğunlaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Çok önemli görüşmeler değilse konuşmak istemediğinizi söylemelisiniz. Aksi takdirde işlerinize yetişmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi yapmak için günün enerjisine odaklanmaya çalışın.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu yoğunluğunun beklediğinden daha uzun sürebilir. Alacağın kararlar ve sonrasında yaşayacakların seni oldukça mutlu ediyor. Finansal belli zorluklar ile karşılaşabilirsin. Bugün bazı kredi rakamlarını incelemek için bilgisayarınla vakit geçirebilirsin. Ancak mail kutuna dikkatli bakmak gözden kaçan bir bilgiyi fark etmene olanak tanıyabilir. İlişkiye yeni başlamış bir Terazi burcuysan, sevgilinle sosyal medyada vakit geçirme süresi hakkında tartışabilirsin.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal koşullarınız ile ilgili geçmişte yaşadığınız sorunların sebeplerini bugün daha net fark edebilirsiniz. Bunları hızlıca çözmek isterken yanlış kararlar verebilirsiniz. Bugün düşündüğünüz hiçbir şeyi uygulamaya koymayabilirsiniz. Evde kalarak daha sakin bir akış kendinize belirlemelisiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınızı abartma eğiliminde olacağınız bir gündesiniz. Spekülatif konular gündeminizi etkileyebilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fakat bugün işlerinizde sıkışma olabilir. Sosyal konulara yönlenmek sizi daha fazla rahatlatabilir. Tamamlandığınızı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir konuda uzmanlaşabilmek için öncelikle o konuda öğrenmeniz gereken şeyler olduğunu bilmeniz çok önemli. Ben biliyorumculuk alıma kapalı bir tutumdur.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha önce hiç tanışmadığınız insanlarla muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. Güler yüzlü olmaya devam ettiğiniz sürece hiçbir sorun yaşamayacağınıza emin olabilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Kova burcunda seyahat etmeye devam edecek. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Ay'ın Balık burcuna girişi ile sağlığınızla ve günlük rutinlerinizle ilgili konuları göz önüne çıkıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizi güçlendirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendi beklenti ve ihtiyaçlarınıza daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Bir süredir gerçekleştirmek için can attığınız faaliyet veya çalışmalar ile ilgili önemli şanslar yakalamanız da, günün ana konularından olabilir.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burçlarının en iyi yaptıkları işlerden bir tanesi çöpçatanlıktır. Bu hafta sonu sizi böyle birbekliyor. Çöpçatanlık deyince illa romantik ilişkiler aklınıza gelmesin. İki küs kişiyi barıştırmak olabilir, insanları bir araya getirecek organizasyonlar olabilir, yeni ortaklıklar için vesile olmak olabilir.

21 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün bir süredir devam eden sorunlarla ilgili çevrendekilerle iletişim halinde ve çözüm odaklı olabilirsin. Ancak olayların üzerinde çok fazla durmamalı ve akışına bırakmayı düşünmelisin. Sağlığını düşünmen gereken zamanlarda olduğunu bilmeli ve gününü tamamen dinlenmeye ayırmalısın.

21 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 57" R
Ay
Oğlak
05° 47' 32"
Merkür
Koç
16° 25' 35"
Venüs
Koç
29° 12' 43"
Mars
Balık
28° 36' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 08"
Satürn
Balık
16° 26' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 52"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 36"
Lilith
Başak
23° 10' 36"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>