Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gözlemlemeye Ne Dersin? Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2020, Salı

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 70%

Sosyal bir etkinlikte, büyüleyici yeni biri ile tanışabilirsiniz. Bu kişi farklı bir kültürden olabilir ve saatlerce ikinizzin de ilgisini çeken konular hakkında konuşabilirsiniz. Başka ilginç insanlarla da tanışabilirsiniz ve bazılarıyla arkadaş olabilirsiniz, ancak bu kişi çok yakın bir dostunuz ya da sevgiliniz olacak gibi. Telefon numaralarınızı aldığınızdan emin olun ve doyasıya eğlenin!

Son altı ay boyunca uyguladığınız fikirler bugün biraz karşıt görüşlere maruz kalacak. Birisi veya bir şey zekanıza meydan okumaya çalışıyor. Bu düşünceler duygusa anlamda oldukça yüklü, bu nedenle başkalarına karşı çok eleştirel olmamaya dikkat edin. Sözlerimizin ve eylemlerimizin evrende derin bir dalga etkisine sahip olduğunu unutmayın. Dışarıya yansıttığınız şeylerin kendinize dönmesini sakınca olmayan şeyler olduğunu unutmayın.

Bugün sözleşme imzalamak ya da büyük alımlar yapmak için uygun bir gün değil. Bir markete gidin, tabii ki bonfile deüil hamburger alın. Paranızı güvende tutun ve biriktirdiklerinizden istifade edin. Bugün hiç bir şey hakkında görüşme yapmayın. Teklif kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin, pazarlık ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz yolunuza bakın.

Zihnine aşırı yükleniliyor. Günün enerjisi bir hızlanma enerjisi vermiş olabilir. Aynı anda birden fazla şey düşünüyorsun. Ya da gün boyu birçok projeyle ilgilenebilirsin. Aynı zaman içinde birden fazla boyutta işliyormuşsun gibi bir hisse sahipsin. Kendini o kadar da zorlama. Arada küçük molalar ver ve tek bir şeye odaklan. Ancak bu şekilde görevlerini tam anlamıyla tamamlayabilirsin.İlişkide olduğuz ancak diğer sorumluluklarınız nedeniyle bir süredir ihmal ettiğiniz bir grup bugün aklınıza düşmüş olabilir; onlara karşı yükümlülüklerinizi yerine getirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca yaklaşık son birkaç haftadır elinizde bekleyen uzun vadeli bir projeyi tamamlamayı da düşünebilirsiniz. Önceki sorunlarınızı halletmek bugün çok fazla vaktinizi alabilir ve sizi meşgul edebilir. Ancak kendinize de biraz vakit ayırmayı unutmayın. İlk önceliğiniz kendiniz olmalı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey evinizle ilgili olacak. Sonunda tesisatçıyı arayabilirsiniz ya da bu ev onarımlarını kendiniz yapmak için işe koyulabilirsiniz. Yeni insanlar hayatına girebilir. Aslında, akşam yemeği için davet etmek için kapınızın önünde belirebilirler bile! Bugün bekleyeceğiniz tek şey beklenmedik şeyler olacak. Elinizde ekstra yiyeceklerin olduğuna emin olun ve günün size ne getireceğini bekleyin.

17 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun vadeli bir hedefin tamamlanması sizi hevesli, enerjik ve mutlu hissettirebilir. Gelecek için yatırımlar yapabilir yeni fikirler üzerinde çalışabilirsiniz. Grup etkinlikleri şu anda size fayda sağlayabilir ve size yakın olabilecek yeni insanlarla bağlantı kurabilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde yaşayacağın olaylar silsilesi şüpheci yanını uyandırabilir. Fevri davranışlarda bulunmak yerine iyi bir gözlemci olmak yapılacak en mantıklı hamle olacaktır. Çalışma arkadaşlarınla yeni projeler hakkında fikir alışverişleri yapabilirsin. Ailenin önemli bir konu hakkında aldığı karar içine sinmeyebilir. İlişkisini kısa bir süre önce sonlandırdıysan, eski sevgilin hakkında duyacağın şeyler sinirlenmene yetiyor.

17 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Mümkün oldukça bu planları ertelemeli sağlığınızı düşünmelisiniz.

17 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizde geçmişe ait konular tekrar gündeme gelebilir. Gelenekler ve sorumluluklarla ilgili uğraşlar içine girebilirsiniz. Güven arayışı içine girebilirsiniz bunu ikili ilişkilerinizde bulabilirsiniz. Aşkta da hassasiyetler söz konusu. İki tarafta korunma ihtiyacı içinde olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

17 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

lişki içerisinde başkasından hoşlanmak gibi toksik hislere kapılma ihtimaliniz de olabilir, sonunda kimseye faydası olmayacak ilişkilerden kaçının.

17 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aileyle ilgili konular iyice bastırırken kendinizi geçmişin dehlizlerinde bulabilirsiniz. Realist davranmaya çalışmalı, gerçekleşmesi mümkün olmayacak düşünceleri kafanızdan uzaklaştırmalısınız. İçinde bulunduğunuz kaos akılcılık gerektiriyor.

17 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütçe planlaması hakkında ne yapılacağı konusunda aile içinde bir kaos hakim. Bu duruma bir an önce sizin el atmanız gerekli çünkü ne yapılacağını en iyi siz biliyorsunuz.

17 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat ediyor. Evinizle ilgilenmek ve evinizin dekorasyonunu değiştirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.Gayrimenkul alım satımıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Ay ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim eviniz için harcama yapmanıza sebep olabilir.

17 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Medya veya hukuki sorunlarla ilgili bazı yeni gelişmeler olabilir. Bir süredir içinde bulunduğunuz, sizi oldukça zorladığını düşündüğünüz şartların yavaş yavaş düzelmeye başladığının işaretlerini görebilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizden biri, ilgisini size belli edebilir. Bu durum, kafanızı da biraz karıştıracak gibi. Onunla ciddi bir yakınlaşmayı hiçbir zaman beklemiyor oluşunuz, soruları beraberinde getirecek. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar ve bitişler gündeme gelebilir. Bu nedenle olaylara mümkün olduğunca temkinli ve düşünerek yaklaşmalısınız. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

17 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; mutlu hissettiğin bir güne başlarken; çalışmaların ve işlerin için kendini motive ediyor olabilirsin. Senin konu dışında olduğun ailevi bir mesele planlarında bazı aksaklıklar olmasına sebep olurken; sen üzerine düşeni yapmayı tercih edeceksin. Maddi yatırımlarını güvendiğin ve bildiğin bir alanda kullanmayı düşünmelisin.

17 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 11" R
Ay
Balık
10° 55' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 51"
Venüs
Boğa
05° 00' 46"
Mars
Koç
02° 14' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 07"
Satürn
Balık
16° 51' 25"
Uranüs
Boğa
22° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 00' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 28"
Lilith
Başak
23° 41' 56"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>