Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aldığın Tepkilere Şaşırabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 10%
Sağlık 40%

Bugün öğretmencilik oynayabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar rehberliğe ihtiyaç duyabilir veya belki çocuğunuz ödevleri konusunda sizden yardım isteyebilir. Ya dayerinizdeki bir meslektaşınız zor bir projeye ayak uydurmada zorlanıyor olabilir. Akıl hocası olmaya gönüllüyseniz, bu kalbinizi iyi hissettirecek! Harika bir yol gösterici olabilirsiniz.

Bugün, aklınıza her zamankinden daha fazla güvenmelisiniz. Çoğu zaman duygularınızla her şeyi hissetmeye çalışıyorsunuz ve çalışmak için mükemmel bir beyne sahip olduğunuzu unutuyorsunuz. Beyninizin sol tarafının kontrolü ele almasına izin verin, çünkü dağınık ve tuhaf görünse de, aradığınız çözümleri bulmanıza yardımcı olabilir. Çözümlerin olacağını düşündüğünüz yerde olmasını beklemeyin. Büyük sürprizlerin içinde bulunmanız muhtemel.

İsim burcunuzdaki bu ay çevrimi sizin için ilginç şeyler söylüyor. Hayatınızda size büyük memnuniyet veren şeyleri size sunmakta ısrarlı. Eğlenmeye çok fazla zaman harcadığınız söylenemez. Aksine, kendiniz geliştirmek için süregelen çabanızın içinde kaybolup eğlenceden titizlikle kaçıyorsunuz. İnsanlara karşı faydalı oldukça, onlar da size aynı şekilde cevap veriyor. Bu sizin için maddi anlamda bile ilginç bir olanak.

Belirli bir programa bağlı kalman uzak bir ihtimal gibi görünüyor. Ailenle bir araya gelmeyi planlıyorsan, buluşma noktasına gitmek için yola daha erken çık. Ya da eğer sende toplanılacaksa evine zamanında gelemeyebileceklerini göz önünde bulundur. Dikkat dağıtıcı bir enerji mevcut ve bu da odaklanıp organize olmayı zorlaştırıyor. Mesela yemeğe davetli misafirlerin şarap getirmeyi unutabilir. O yüzden her ihtimale karşı şarap alsan iyi olur!Bugün başladığınız şeyleri tamamlamak için iyi bir gün. Normalde birilerinin peşine takılmak ya da kendinizi akışa bırakmakta daha iyisiniz. İşleri bu şekilde halletmek geçmişte işinize yaradı ve sizi bugüne kadar getirdi. Ancak şu an karşınızda farklı bir durum var. Başladığınız şeyler onları bitirmeye çabalamadığınız müddetçe size hiçbir fayda getirmeyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkide olduğuz ancak diğer sorumluluklarınız nedeniyle bir süredir ihmal ettiğiniz bir grup bugün aklınıza düşmüş olabilir; onlara karşı yükümlülüklerinizi yerine getirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca yaklaşık son birkaç haftadır elinizde bekleyen uzun vadeli bir projeyi tamamlamayı da düşünebilirsiniz. Önceki sorunlarınızı halletmek bugün çok fazla vaktinizi alabilir ve sizi meşgul edebilir. Ancak kendinize de biraz vakit ayırmayı unutmayın. İlk önceliğiniz kendiniz olmalı!

18 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun vadeli bir hedefin tamamlanması sizi hevesli, enerjik ve mutlu hissettirebilir. Gelecek için yatırımlar yapabilir yeni fikirler üzerinde çalışabilirsiniz. Grup etkinlikleri şu anda size fayda sağlayabilir ve size yakın olabilecek yeni insanlarla bağlantı kurabilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini gerçekleştirmek adına karakterinden hiçbir şekilde taviz vermiyorsun. Bu durum bazı gerçekleri görmeni engelleyebilir. Önyargılarını kenara bırakarak değerlendirme yapmalısın. İşinden memnun olmayan bir Terazi burcuysan, patronunun politik tavırları karşısında düşüncelerin değişebilir. Mide sorunları olan bir Terazi burcuysan, yağlı gıdalardan uzak durmalısın.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün olaylardan biraz uzak kalmanız size oldukça iyi gelecektir. Manevi yönünüzü güçlendirerek bakış açınızı iyileştirebilirsiniz. Bugün sadece kendinizi mutlu etmeye odaklanın. 

18 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir, fazla etkisinde kalmamaya özen gösterin. Aile içindeki konularda sıkışmalar yaşanabilir. Bitmemiş işlerinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli uğraşlar içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde çıkabilecek tartışmalara dikkatli olmalısınız.

18 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların yüksek enerjinize uyum saylayamayabilmesi durumunu anlayışla karşılamanız gerekiyor. İşte verimli ve kazandırıcı bir tutum sergileyeceksiniz

18 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşkta zor kararların arifesindesiniz ve yaşam size ikili seçenekler sunuyor. İstekleriniz ve zorunluluklarınız arasında yenilenmeye nereden başlayabileceğinizi size duygularınızdan çok mantığınız gösterecek. İş ve para konusunda bugün endişe ve kuruntularınız tetiklenebilir ve bu durumda sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Parasal konularda beklentileriniz artarken imkanlar beklediğiniz gibi gelişmeyebilir. İlaç kullanmanız gerekiyorsa alacağınız ilaçları kontrol etmeniz sizin için yararlı olacak

18 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Suyla daha çok temas içinde olmalısınız. Duş almak sizi hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok rahatlatacaktır. Suyun iyileştirici gücüne güvenin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Oğlak burcundaki seyahatine devam ediyor. Ev ve aile konularında gergin ve zorlayıcı bir gün olabilir.Birlikte yaşadığınız kişilerle anlaşmazlıklar yaşamamaya çalışın. Gayrimenkul alıp satmak için uygun bir gün olmayacak.

18 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizdeki insanların hareketlerini hayalci biçimde algılama eğilimindesiniz. Samimi arkadaşlarınızın size aşık, canı sıkkın olanların ise düşman olduğunu düşünme eğiliminden kaçınmanız gereken bir gün geçireceksiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizdeki dostluk ilişkileri özgün önerilerle daha yapıcı değişimler gösterebilir. Girişken özelliğinizi ortaya koymanız halinde, değişik insanlarla yeni yaşamlar söz konusu olabilir. Yerinde öngörülerinizin belirlediği fırsatları değerlendirme çabalarına gireceksiniz. Abartılmış bir sağlık sorunu bugünlerde sizi gereksiz koşuşturmalara sokabilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; ailevi konularda ve gayrimenkulle ilgili işlerde yaşanan gelişmeler olumlu sonuçlanabilir. Ev içi dekorasyon değişiklikleri yapmak isteyebilir ve geçtiğin günlerde fazla çalışmanın vermiş olduğu yoğunluktan ötürü aile bireylerinden aldığın sitemli sözler yüzünden gününü onlara ayırmak isteyebilirsin.

18 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 36" R
Ay
Oğlak
06° 37' 11"
Merkür
Koç
16° 26' 36"
Venüs
Koç
29° 17' 20"
Mars
Balık
28° 39' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 01"
Satürn
Balık
16° 27' 07"
Uranüs
Boğa
22° 16' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 49"
Lilith
Başak
23° 11' 01"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>