Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sessiz Kalabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 60%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, normalde sizin tipiniz olmayan birine karşı çok güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Zaten bir ilişki içindeyseniz, sevgilinizin daha önce hiç görmediğiniz aptalca (ve oldukça çılgın) bir tarafını görebilirsiniz. Bu biraz rahatısızlık verici olabilir, ancak sizi güldürecek de. Sürekli sevgiliniz hakkında yeni şeyler öğrenmek, aşkı çekici kılan şeylerden biri. Anın tadını çıkarın!

İşler sizin için oldukça sorunsuz gidiyor olmalı, tıpkı iyi yağlanmış bir makinenin çalışması gibi. Düşünceleriniz açık ve aklınız duygularınızla uyumlu çalışıyor. Eğer durum bu değilse, neyin yanlış gittiğini bulmanız ve onu durdurmanız önemlidir. Belki de gerçekten kendi meselelerinize odaklanamayacak kadar başka birinin dramalarına dahil olmuşsunuzdur.

Bugün kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir gün. İşle ilgili bir sorun için yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Belki de bu bir yerlere not etmek isteyeceğiniz bir hikaye ya da bir şiir. İçinizdeki sese kulak verin. Bazı sesler duyabilir ve inanılmaz sanatkar fikirler için bir vasıta olabilirsiniz.

Bırak eğlenceli yönün bugün kendini göstersin. Gün ilerledikçe, aydınlık gökyüzünü bulutlar kaplamaya başlayacak. Nasıl hisseettiğini ifade etmek konusunda güçlükler yaşayabilirsin. Odağını içeriye ver ve kimseye bir şey kanıtlamana gerek kalmadan yüksek bir seviyede özgüven sürdürebileceğini bil.Arkadaşlarınız size ne söylerse söylesin, bugün herhangi bir yatırım yapmak için uygun bir gün değil. Bir ev almak, birikim hesabı açmak ve özellikle de çevrimiçi bir yatırım yapmak için doğru bir zaman değil. Bugünün gezegensel enerjileri para transferlerinde bilgisayarla ya da modern teknolojilerle çalışmaya uygun değil bu yüzden bir veya iki gün bekleyin. Ama ihtimaller üzerine istişare etmekte bir sorun yok elbette. Sadece henüz harekete geçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

20 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün telefonunuz sürekli çalabilir, işe yoğunlaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Çok önemli görüşmeler değilse konuşmak istemediğinizi söylemelisiniz. Aksi takdirde işlerinize yetişmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi yapmak için günün enerjisine odaklanmaya çalışın.

20 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşı karşıya kalacağın olaylardaki sessizliğin ve kararsız tavırların oldukça dikkat çekiyor. Kendinden emin olmadığını düşünsen de radikal kararlar almak zorunda kalabilirsin. Sevdiğin bazı arkadaşların arasında yaşanacak hararetli tartışmalar seni de etkiliyor. Evinde bazı eksiklerin olduğunu düşünüyorsan detaylı bir alışveriş yapabilirsin. İlişkilerinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, sevgilinle yapıcı konuşmalar içine girebilirsin.

20 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içerisinde parasal konular yüzünden bazı gerilimler söz konusu olabilir. Ortaklık ilişkilerinizdeki ise bazı restleşmelere gitmemeye özen göstermelisiniz. Mümkün oldukça ailenizle evinizde zaman geçirmeli ve yeni paylaşımlar içinde olmayı seçmelisiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınızı abartma eğiliminde olacağınız bir gündesiniz. Spekülatif konular gündeminizi etkileyebilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fakat bugün işlerinizde sıkışma olabilir. Sosyal konulara yönlenmek sizi daha fazla rahatlatabilir. Tamamlandığınızı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı bilgi gücünüzden gelecek. Sağlık konusunda dikkatli olmalısınız özellikle uyku kalitenizle alakalı konulara yönelmeli, uyku konforu sağlamalısınız.

20 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bahar gündönümü ve Güneş'in burç değiştirmesiyle artık ilişkiler hayatınızın odak noktası haline geliyor. Ortaklık, birliktelik, evlilik konularında önemli gelişmeler sizi bekliyor olabilir.

20 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı bir ülkede yaşayan ve uzun zamandır haber alamadığınız bir dostunuzdan sürpriz bir telefon alabilirsiniz. Yapacağınız konuşma sizi çok mutlu edecek ve heyecanlandıracak.

20 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat etmeye devam edecek. Ay ile Venüs arasındaki sert etkileşim romantik ilişkilerde anlaşmazlıklara işaret ediyor.Güneş bugün itibariyle Koç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde gündeminizde ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konular olacaktır.

20 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda yaşadıklarınızı ve hissettiklerinizi kimseye belli etmemek isteyebilirsiniz. Ancak; çevrenizle gireceğiniz iletişim sırasında, bunların ortaya çıkmasını engelleyemeyebilirsiniz. Duygusal bir boşalım yaşayabilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Romantik ilişkilerde beklemediğiniz garip çıkışlarınız olabilir. Yine size karşı da beklenmedik hareketler içerisinde bulunanlar olabilir. Genel kafa karışıklığınız en çok ikili ilişkilerde vuruyor sizi. Herkese akıl verirken şahanesiniz dekendi söküğünüze gelince ata sözünün altını çiziyorsunuz.

20 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün aile içinde gayrimenkulle ilgili olan meseleler gündem olurken; yaşanan gelişmeler farklı yönlere kayabilir. Seni öfkelendirecek veya huzursuz edecek ortamlardan uzak durmaya özen göstermeli; eski tartışmaların gündeme gelmesine izin vermemelisin. Ev içinde tehlikeli hareketlerden uzak durmalısın.

20 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 16" R
Ay
Oğlak
07° 54' 34"
Merkür
Koç
16° 28' 12"
Venüs
Koç
29° 24' 31"
Mars
Balık
28° 43' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 22"
Satürn
Balık
16° 27' 39"
Uranüs
Boğa
22° 16' 25"
Neptün
Balık
28° 52' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 09"
Lilith
Başak
23° 11' 40"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>