Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Programlı Hayata Girmelisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 10%
Sağlık 20%

Aşk ve romantizm ile ilgili bazı konular bugün biraz gerginliğe neden olabilir. Aşırı şişirilmiş egolar, siz ve birlikte olduğunuz kişi arasındaki uyum için gereken önemli bir iletişim yolunda engel teşkil edebilir. Normalden biraz daha tartışmacı olduğunuzu görebilirsiniz. Dikkatli olmazsanız, anlaşmazlık kıvılcımları büyük bir ateşe dönüşebilir. Yangın söndürücüyü yanınızda bulundurun.

Bugün ani hareketler yapmamaya çalışın. Yıpratıcı tavrınızı en aza indirgeyin ve başkalarıyla kurduğunuz ilişkilerde dengeli olun. İnsanlar güvenebilecekleri kişilere doğru çekileceğinden onlara güven duyabilecekleri bir ortam yaratın. Her koşulda güvenilebilecek arkadaş veya meslektaş olun. Örtük bir tutum sergilerken kararlı ve güven verici olun. Bu durumların ateşini canlı tutun.

Beklemediğiniz bir gelişmeyle maddi durumunuz oldukça iyiye gidebilir. Yapmış olduğunuz bazı yatırımlar aniden birden değer kazanabilir veya semtinizdeki evler birden beklediğinizden daha yüksek sınıflara çıkabilir. Ne olursa olsun, şu anda paranızı bozdurmak iyi bir fikir değil. Yatırım değerlerinizdeki değişiklikler artmaya devam edecek. Biraz daha bekleyin ve artışı gözlerinizle görün.

Bugün evcil günündesin. Evle ilgili meselelerle ilgilenmek isteyebilirsin. Eğer çamaşırlar her bir yerdeyse, artık bunlara bir el atmanın zamanı gelmiş demektir. Eski gazeteleri ayıklamak ve kullanmadığın nesneleri hayır kurumlarına bağışlamak da yapabileceklerin arasında. Yaşam alanının kontrolünü eline alınca iyi hissedeceksin. Evine daha pozitif bir enerji hakim olacak.Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başladığınız şeyleri tamamlamak için iyi bir gün. Normalde birilerinin peşine takılmak ya da kendinizi akışa bırakmakta daha iyisiniz. İşleri bu şekilde halletmek geçmişte işinize yaradı ve sizi bugüne kadar getirdi. Ancak şu an karşınızda farklı bir durum var. Başladığınız şeyler onları bitirmeye çabalamadığınız müddetçe size hiçbir fayda getirmeyecek.

19 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzakta yaşayan uzun zamandır görmediğiniz biriyle iletişim haline geçebilirsiniz. Telefonda çok uzun konuşmanız mümkün. Bununla birlikte bugün başka insanlardan bazı olumlu geri bildirimler alabilirsiniz. Coşkulu kişiliğiniz ve eşsiz mizah anlayışınız çevrenizdekileri mutlu ediyor.

19 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem aile hayatındaki belli durumlar hem de işyerindeki yoğunluk seni aşırı derecede yorabilir. Yapmadığın ve ertelediğin ne varsa hepsini bugün yapmak isteyebilirsin. Gün içerisinde planlı olursan üstesinden gelemeyeceğinyok. Beklenmedik kişilerin seninle iletişim kurma çabaları seni şaşırtıyor. Uzun süreli ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinle eski bir olay yüzünden gerilebilirsin.

19 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha sosyal ve dışa dönük hissedebilirsiniz. Bu noktada birkaç arkadaşınızla görüntülü konuşmak size pozitif bir bakış açısı sağlayabilir. Olaylara yaklaşımınız ben merkezci olmamalıdır. Evinizde kalmak ve internet işlerinizi çözmek güzel bir adım olabilir.

19 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün haberleşmeler ve yazışmalar sabah saatlerinde yoğunlaşabilir. Eğitim programlarınızı sıklaştırabilirsiniz. İş hayatınızdaki meşguliyetler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde beklediğiniz işler sonuçlanmayabilir. Siz bu zamanda zevk alacağınız işlere yoğunlaşabilirsiniz. Kendinizi daha fazla ön plana koyacağınız işlerle uğraşmak size keyif verebilir.

19 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Telefon, mail ya da sizden uzakta olan kişilerle herhangi bir yolla bağlantıya geçerek bazı konuları çözüme kavuşturmaya çalışacak ve başarılı olacaksınız.

19 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun vadede ulaşmak istediğiniz bir hedefiniz bugün daha da azimli bir şekilde çalışmanızı sağlıyor. Aynı zamanda bu konuda arkadaşlarınızla da fikir alışverişi yapmak size büyük katkı sağlayacaktır.

19 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. Bugün kendinizi romantik hissedebilirsiniz.Çocuklarınızla ve aşk hayatınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Ay ile Uranüs arasındaki kare açı sabah saatlerinde sürpriz bir harcamaya işaret ediyor.

19 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş veya aile çevrenizle aranızdaki sıcak bağ ve derinleşen ilişkileriniz nedeniyle, onları bırakıp da günlük işlerinizle ilgilenmeye başlamak oldukça zor gelebilir. İşlerinizi, şikayet etmeden ve kafanızı dağıtmadan yapmalısınız.

19 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay Oğlak burcunda ilerlemeyi sürdürürken evinizde yapmanız gereken çok şey olduğunun farkındalığını yaşayabilirsiniz. Beslenme konuları öne çıkarken, fiziksel olduğu kadar duygusal beslenme ihtiyacı güçlü olabilir.

19 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; kendini çok cesur ve dinamik hissedeceğin bir gündesin. Aşk hayatın hareketlenebilir ve ilk adımlar atılırken aynı zamanda çocuklarla da ilişkilerin güçlenebilir. Yaratıcı çalışmalarda da başarı sağlayabilirsin. Ancak finansal konularda yaşayabileceğin belirsizlikler girişimlerinde kararsız kalmana neden olabilir.

19 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 09" R
Ay
Oğlak
09° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 30' 12"
Venüs
Koç
29° 33' 15"
Mars
Balık
28° 49' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 01"
Satürn
Balık
16° 28' 17"
Uranüs
Boğa
22° 16' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 33"
Lilith
Başak
23° 12' 27"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>