Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Mantığını Kullanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 80%

Sevgilinizle tutkulu bir konuşma yapabilirsiniz. Görüşlerinizi ifade etme konusunda istekli olacaksınız. Bazı inançlarınızı tanıdığınız biriyle paylaşabilirsiniz. Ya da bir arkadaşınla hararetli bir sohbet edebilirsiniz. Kalbiniz için çok önemli konular hakkında konuşurken kendinizi iyi hissedeceksiniz. Utangaç bir tip değilsiniz, o yüzden konuştukça kendinizden emin hissedeceksiniz. İlginç konuları konuşurken başkalarına da bir şeyler öğretebilirsiniz.

Bugün, mücadeleniz başkalarıyla daha iyi çalışmayı öğrenmek olabilir. Çok bağımsız olma eğilimindesiniz ve genelde projeleri yalnız yönetmeyi tercih ediyorsunuz. Fakat bugün takımınıza daha fazla odaklanmanız gerekecek. Elinizdeki konu hakkında daha fazla bilgiye sahip birarkadaşınız olabilir. Onlardan tavsiye istemekten ve yaptıklarınızla onlara dahil olmaktan il korkmayın. Ortak çalışma bugün hayatınızı kolaylaştıracak!

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Duyguların yüzeye yakın olabilir. Ruhsal arınma periyodundan geçmekte olabilirsin. Uzun süredir taşıdığın bazı yoğun hislerden kurtulmanın zamanı geldi. Bu enerjiyi salmak için olumlu bir yol bul. Yürüyüşe çık mesela. Bu duygusal tortuyu terleyerek dışarı at ve ardında bırak. Romantik ve profesyonel yaşamında ilerlemelere kapı aralayacak çözümler üretmeye çalış.Son zamanlarda özgüvenli ve lakayıt görünüyorsun. Bir konuşma yapma, toplantı organize etme veya önemli bir rapor hazırlama gibi olasılıklarla karşılaşabilirsin. Eğer diğer bütün oyuncuları gölgede bırakabiliyorsan, bunu ustalık bilgine, gücüne ve ağırbaşlılığına borçlusun. Üst üste galibiyet aldığın bir dönemdesin ve çevredeki herkes de bunun farkında!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sürpriz bir ziyaretçiniz olması muhtemel. Bir süredir konuşmadığınız eski bir arkadaştan bir haber alabilirsiniz. Bu kişi sizi öğle yemeğine çıkarmak ve havadisleri almak isteyebilir. Ya da bir akrabanız da uğrayacak olabilir. Misafirlerinizi doyurabilmek için el altında biraz fazladan yiyecek-içecek bulundursanız iyi olur! Ev sahipliği yapmaktan keyif alacaksınız.

29 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evinizde uzun zamandır görmediğiniz aile büyüklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Mutfakta daha önce denemediğiniz yemekleri yapabilir, dekorasyonla ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

29 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik davranışlar göstermen elindeki her işi zamanında bitirmeni sağlıyor. Çevrendekileri anlama isteği seni daha meraklı birisi gibi gösterebilir. Maddi anlamda beklediğin gelişme gecikebilir. Sık sık seyahat eden bir Terazi burcuysan uluslararası bazı gelişmeler bu durumun aksamasına neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan aşk hayatında daha seçici ve mantıklı kararlar almak istiyorsun.

29 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde anlık bir sıkılma ile dışarı çıkma fikri içine girmeyin. Evinizi ve kapılarınızı açın güzel bir hava alın. Güzel bir müzik eşliğinde eski kıyafetlerinizi ve giymediklerinizi ayırmak için harika bir fırsat olabilir.

29 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha canlı ve yaratıcı hissedebileceğiniz olanaklar var. Uzaklar, yolculuklarla ilgili gelişmeler de gündeme gelebilir.

29 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel bakımınıza özen göstereceğiniz, kendinizi anlamayı seçeceğiniz bir gündesiniz. Yenilikleri hayatınıza davet edecek ve bilinçli olarak huzuru seçeceksiniz.

29 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerde biraz daha sabırlı ve temkinli davranmanızda fayda var. Akşam saatleri yaklaşırkenkonuları, ortak yatırımlar, finansman, vergi ve miras işleri gündeminize gelebilir.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu hissediyor olmalısınız. Güne normalden daha erken başlayıp sabah saatlerini kendinize ayırmak iyi bir seçenek olabilir.

29 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati inançlarınızla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Dini ve felsefi konulara olan ilginizin artacağı bir gün.Uzaktaki akrabalarınızdan haber alabilir, yabancı kültürlerle iletişime geçebilirsiniz. Hukuk ve eğitim konuları gündeminizi meşgul edebilir.

29 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınızı bir kenara atıp eğlenceye veya dinlenceye yönelmek isteyebilirsiniz. Ancak, maddi konularla alakalı planlarınız, sizi çalışmaya yöneltecektir. Maddi konularda aşırı hırs yapmamaya çalışın.

29 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güne bir miktar duygusal başlayabilirsiniz. Özellikle elde etmek isteyip elde edemediğiniz konular sizi hüzünlendirebilir. Ama bu durumların sizin başarınız veya başarısızlığınız ile alakası yok. Bunu anlamanız lazım. Hayatta bazen bazı şeyler, siz ne yaparsanız yapın olmazlar, gerçekleşmezler.

29 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; telefonun ya da bilgisayarın elinden düşmeyeceği birkaç gün geçirebilirsin. Aslında biraz gezmek, hava almak istiyor olabilirsin. Şimdi yapamasan bile sonrasının gezi planlarını yapabilir, araştırmaya girebilirsin. Sosyal medya gruplarında bilgi ağırlıklı paylaşımlar yapabilirsin.

29 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 34' 34" R
Ay
Balık
25° 44' 04"
Merkür
Koç
19° 08' 50"
Venüs
Boğa
06° 16' 12"
Mars
Koç
03° 01' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 29"
Satürn
Balık
16° 56' 33"
Uranüs
Boğa
22° 35' 34"
Neptün
Balık
29° 02' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 52"
Lilith
Başak
23° 48' 44"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>