Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide yeterli gördüğünüz sorumluluklarınızın sınırlarını biraz genişletebilirsiniz. Kıskançlıkları aşk hayatının bir ihtiyacı olarak değerlendirmeniz, sevgilinizi rahatlatma görevinizi sekteye uğratıyor.

Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Bu görüşmelerin biri, sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir. İş hayatınızdaki son gelişmeler sizinle çok ilgili değil, fazla ön plana çıkmanız gerekmiyor.

Bir para konusu, bugünlerde hoşlanmayacağınız düzeyde tartışılabilir. Para durumunuz yavaş, yavaş yoluna girecek. Bunda payınızın olabilmesi için masraflı sosyallikleri aza indirmeniz gerekiyor.

Hayatınızdaki bazı güvensizliklerinizi, hatalı kararlara yöneltebilecek boyutlara götürmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eskiye oranla her konuda oldukça temkinli ve duyarlısınız. Siz hiçbir zaman cimri olamazsınız ama fuzuli harcamalarınızı kontrol altına almaya başladınız. Maddi fırsatların her zaman karşınıza çıkamayacağının bilincinde davranıyorsunuz. Geleceğe yatırım yapma isteği içindesiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün Koç burcunda hareket ediyor. Merkür'ün Neptün ile kesinleştirdiği sert açı sebebiyle karamsarlığa düşeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Eğitim hayatınızda beklentilerinizle gerçekler farklı olabilir. Ay ve Jüpiter arasında gerçekleşen olumlu açıyla öğlen saatleriyle beraber ilişki hayatınızda şanslı bir zaman geçirebilirsiniz. 18:07'de ise Ay, hareketine boşlukta devam edecek. Yarına kadar partnerinizle ortak bir fikirde buluşmakta zorlanabilirsiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalıklardan uzaklaşıyorsun!Merkür-Neptün 90'lığı güne eşlik ediyor. Bugün uzun zamandır yerinde saydığını düşündüğün konular hakkında silkelenecek ve harekete geçme isteğiyle dolup taşacaksın. Beklediğinfırsatlarından olumlu dönüşler alman, üzerindeki yükleri hafifletecek. Eğitimin devam ediyorsa, gelecek kaygısı yaşamana neden olacak olaylarla karşılaşabilirsin. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişiyle kısa bir tatile çıkabilirsin. Baş başa kalmak, kalabalıklardan uzaklaşmak ilişkinize iyi gelecek. Bugün bazı konularda ailenin desteği senin için çok daha önemli olacak.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

TERAZİ

30 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdan gelen tepkilere karşı kendinizi korumak isteyebilirsiniz. Uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda uğraştıran durumlar söz konusu. Gün içinde bireyselleşmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla birlikte planlar yapabilirsiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde sizden kaynaklı oluşabilecek iletişim eksiklikleri öğlen saatlerinde gerginliğe sebep olabilir. Olayları geçiştirmeden derinlemesine incelemelisiniz.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; bugün yakın çevrenden alacağın destekleri akıllıca değerlendirmen çok işine yarayabilir. Öte yandan yakınlarınla vearkadaşlarınla yaşayabileceğin fikirsel çatışmalar; öfkeni kontrol etmeni zorlaştırabilir. Kendine ayırman gereken zamanı yakınlarınla geçirebilir ve günlük rutinlerini toparlamakta zorlanabilirsin.

30 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kariyer, ailevi konular alanında gelişmeler olabilir. İlişkilerde tepkisel tutumlar zorlanmalar olası. Kendinizi rahat ifade eceğiniz koşullarda bulunun, uzun vadeli sonuçlarını düşünmeden karar almayın.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin heyecanı dorukta. Adeta bir çocuk gibi isyankar ve talepkar bir tavır sergileyebilir. Ona sabırla yaklaşmalısınız. İlişkilerin aniden kopmasına asla izin vermemelisiniz. Zira bugün alınan kararlar kalıcı olamayacaktır. İkili ilişkilerde sinir kat sayısı çabuk yükselir, tahammülün az olduğu bir günle karşı karşıyasınız. Hak hukuk adalet peşinde koşayım derken karşınızdakilere çok fazla tolerans göstermek uzun vadede sizi yorabilir.

30 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak.

30 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>