Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Değerlendirme Yapıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün içinizde çiçeklenen bir şey var. Son birkaç günün yoğun baskısı azaldı ve işinizi artık eğlenerek yapabileceksiniz. Vücudunuza daha fazla dikkat ederseniz iyi olur, daha fazla aerobik egzersiz yapmaya çalışın ve yağ ve şekeri azaltın. Sağlıklı alışkanlıklar kazanın.

Bugün, ayın zorlu çalışmalarının mükafatını almaya başlayabilirsiniz. Kendinizi daha bağımsız, özerk bir yaşam sürdürmekle test ediyorsunuz. Olgunlaşmak ve deneyiminizin sınırlarını zorlamak istiyorsunuz. Değişim için ciddi bir çaba sarf ettiyseniz, bugün bir dinlenme günü olacak ve hayatınızdaki olumlu iyileştirmeler yacak düşüncelere dalacaksınız.

Bugün aldığınız haberler göründüğü gibi olmayabilir, buna dikkat edin. Bu haberler gün boyu canınızı sıkacak teknik sorunlar olabilir. Banka hesap durumunuz tam anlamıyla anlaşılmaz halde ya da tüm faturalarınız eksilerde olabilir. Panik yapmayın. Birkaç telefon görüşmesi yapın ve önce durumu anlayın. Ne yaparsanız yapın, bu haberin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Nihayetin de para bu. Her şey açıklığa kavuşacak bu yüzden rahat olun ve ayaklarınızı şöyle bir uzatın, bi cappuccinoyu hak ettiniz.

Gülüşünü dünyanın dört bir yanına göster; karşılaştığın her bir duruma eğlence aşıla. Havada aktivasyon enerjisi var ve bu enerjiyi yaşadıklarına tat katmak için kullanabilirsin. Problemlerini çözmek için ciddi bir tavır takınmak zorundaymış gibi hissetme. Hatta tersine, eğer eğlence dolu bir tutum sergilersen çok daha fazla şey başarabilirsin.Ne dilediğinize dikkat edin çünkü gerçek olabilir. Bu söz özellikle size hitap ediyor çünkü güçlü karakteriniz ve atılgan zekanız hedeflediğiniz her şeye ulaşmanızı kesinleştiriyor. Fakat son zamanlarda pek de uygun olmayan bir hedefi gözünüze kestirmiş gibisiniz. Bunun üzerine biraz düşünün bakalım, gerçekten onaylıyor musunuz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni şeyler öğrenmek için hevesli olmaya devam etmelisin. Öğrendiklerin sayesinde etrafına daha farklı bakma şansı elde etmek mümkün olacak. Farklı bakış açıları kazanmak hayatın üstündeki kontrolü artırabilir.

31 Aralık 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Güne başlarken bireysel istek ve ihtiyaçlarınızı ön planda tutarak başlamalısınız. Kendinizi mutlu etmeye, kendinizi gereken noktada takdir etmeye ve ödüllendirmeye önem verin. İç dünyanızda sorgulayıcı olabilirsiniz.

31 Aralık 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını, üstlenmen gereken görevleri esneklikle ve rahat bir şekilde halledebilmen önemli olacak. Kendini en iyi şekilde ifade etmek ve hakkında yanlış bir izlenim vermek istemiyorsun. Eğer ailesinden uzakta yaşayan bir Terazi burcuysan, sürpriz ziyaretin ile onları şaşırtabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin kişilerin seninle bağlantı kurmak istemesi, düşüncelerini değiştirebilir. İmajında değişiklik yapmak isteyebilirsin.

31 Aralık 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum önünde dikkat çekmekten ilk defa yoruldunuz. Rahatsızlık verici bakışlar üzerinizde olduğunu hissediyorsunuz. Bu durumdan şikayetçi olmak yerine biraz dinlenerek ve kendinizi insanlardan ve çevrenizden izole ederek bu hissiyatı biraz da olsa törpüleyebilirsiniz.

31 Aralık 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Zekânızı kullanarak çözüm bulacağınız sorunlar gündeme gelebilir. İlişkinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İyi yönetemezseniz bitişler olabilir. Ortaklı konularda dikkat etmeniz gereken koşullar var.

31 Aralık 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güvendiğiniz kişilere dikkat etmelisiniz. Sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan kimselersiniz. Vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi olabilir.

31 Aralık 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz yorgun hissedebilirsiniz. Evinize çok fazla misafir gelebilir ve gün boyu insanları ağırlamanız gerekebilir. Tek seferde çok fazla insanla iletişim kurabilirsiniz. Telefonunuz hiç susmadan çalabilir ve herkes sizden ilgi bekleyebilir. Her şeyi elinizden geldiğince önceliklendirmeye çalışın.

31 Aralık 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ifade etme şekliniz şu anda birçok şeyi belirleyebilir, bu da kendinizi çevrenizdeki insanlara nasıl sunduğunuzu düşünmenizi önemli kılıyor. Tutkularınızın nihayet disiplinle buluşması, hayatınızı istediğiniz yöne çekmenizde oldukça büyük bir adım atmanıza sebep olur. Konuşmadan önce düşüncelerinizi gözden geçirmeyi ve doğru kelimeleri seçmeyi unutmayın.

31 Aralık 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı, partnerinizin de onaylamasını bekliyorsunuz. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

31 Aralık 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

31 Aralık 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yılı geleceğe dair yeni umutlarla tamamlıyorsunuz. Duygularınız dengeli, enerjiniz yüksek. Sürpriz bir seyahat gündeminize gelebilir. Yılın son gecesini yakın çevrenizle bir arada, keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz.

31 Aralık 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Meselelerinizin temelini incelerken, çevre ile yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Bugün, iletişim konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsanız, mantıklı olmaya özen gösterin.

31 Aralık 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 57' 05" R
Ay
Terazi
12° 05' 19"
Merkür
Boğa
04° 56' 13"
Venüs
Boğa
24° 35' 12"
Mars
Koç
14° 24' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 52"
Satürn
Balık
18° 02' 51"
Uranüs
Boğa
23° 27' 20"
Neptün
Balık
29° 25' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 49"
Lilith
Başak
25° 27' 45"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>