Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kuşkucu davranıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Hayaller ve meditasyonlar, farkında olmadan büyümenizi engelleyen ve geçmişten gelen köklü duygularınızı uyandırabilir. Hem arayış, hem de affedicilik birden sizin için önem kazanabilir. Romantik tutku her zaman yüksek bir seviyede. Bu duyguların ayrıca evinizi dekore etme yolunda ihtiyacınız olacak sanatsal ilham kaynağını size getirmesi muhtemel. İyi günler!

Bugün, işinizde biraz sabırlı ve ihtiyatlı olmanız gerekebilir. İşlerinizi biraz da olsa düzene sokabilirsiniz ama birisi size kabadayılık etmeye kalkarsa eğer bu hiç hoşunuza gitmeyecek. Tırnaklarınızla kazmaya ve rakiplerinizin tüm karşı enerjilerine direnmeye eğilimlisiniz, ancak daha esnek bir zihin anlayışını benimserseniz daha başarılı olursunuz. Etrafınızdaki insanlar her konuda sizinle aynı fikirde olmayabilir, ancak birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalısınız.

Eğer bir satış işindeyseniz, bugün para yığınla gelebilir. Sezgisel becerileriniz en yüksek seviyede bu da müşterilerinizin isteği ve ihtiyacını sezmenizde yardımcı oluyor. Siz onlara tam olarak ihtiyacı olan şeyleri sundukça şaşkına dönecekler. İnsanlar bu başarınızın sırrını sorarlarsa sadece gülümseyin. Sanki hep sürecekmiş gibi bu şanslı günün keyfini çıkarın!

Kendin gibi davranabileceğin günlerden birisi. Durumlara uyum sağlamak için kişiliğini değiştirmen gerekiyormuş gibi düşünme. Gruba doğal bir şekilde kendi dinamiğini katıyorsun. Tarafsız, ön yargısız ve bilgili yaklaşımın günün olayları adına oldukça kıymetli olacak. İnsanlar dediklerini hayranlıkla dinleyecek. Kendini ifade ederken cesur ol.Henüz çok meyilli değilseniz bile, neden şarkı söyleyerek kendinizi ifade etmeyi denemiyorsunuz? Tonu asla tutturamayacağınıza ikna olmuş olsanız bile, işleri akışa bırakırsanız neler olabileceğini görüp şaşırabilirsiniz. Yüksek sesle şarkı söylemek aptal gibi mi hissettiriyor? O zaman aptal olun. Biraz abartın ve eğlenin. Notaları duyma konusunda sağır bile olsanız, harika zaman geçireceksiniz ve bu tür bir his bulaşıcıdır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın?

5 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, sabah 06:07 itibariyle Yay burcuna geçiyor. Sizler için tempolu bir gün başlıyor olacak. Hem eğitim hayatınızda hemhayatınızda yoğun olabilirsiniz. Çok konuşmanız, çok şey anlatmanız gereken bir günde olacaksınız. Sosyal kişiliğinizle de yakınlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Merkür ve Satürn arasında gerçekleşen güzel kontak sayesinde öğleden sonra aile bağlarınızı güçlendiren haberler alabilirsiniz. Bir yakınınız şifa bulmuş olabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kuşkucu davranıyorsun!Bugün ara sıra kendini oldukça duygusal hissedeceksin. Özel sektörde çalışıyorsan, işten çıkarma dedikoduları bugün daha da yükselebilir. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevdiğin kişinin ilişkinin geleceğine ilişkin gerçek düşüncelerini sorgulayabilirsin. Yeni tanışacağın kişiler düşüncelerini değiştirerek, olaylara farklı açılardan bakmanı sağlayacak. Kariyerinde bazı eksiklikler olduğunu düşünüp, takviye eğitim programlarını araştırabilirsin. İhtiyacı olanlara faydan dokunsun istediğin için yardım kampanyalarına bağışlarda bulunabilirsin.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı dengelerin bozulduğunu düşünebilir ve bunu iyileştirmek adına elini taşın altına koyan kişi olabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özgürlük isteği içinde hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili gelişmeler sizi etkisi altına alabilir. Aniden gelişen yeni fikirlerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Kulağınıza gelecek olan dedikodular olabilir. Kendinizi geliştirmek için eğitimler planlayabilirsiniz. Ticari konularla ilgileneceğiniz zamanlar da olabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli başlı konularda başarı elde ettiğiniz bugünlerde bunu sürdürmek için sabırlı olmanız gerekmekte. Çabanız karşılıksız kalmayacaktır.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yıldızı Venüs bugün Neptün ile karşı karşıya gelirken olayları, kişileri çok farklı açılardan değerlendirebilirsiniz. Ancak bunun çok da karmaşaya yol açmasına izin vermeyin. Karşınızdaki kişinin tutumu ne olursa olsun duruşunuzu bozmamak en iyi çare olabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kelimelerinizi çok hassas seçmeniz gereken bir gün. Etrafınızdaki kişiler, özelliklearkadaşlarınız normalden daha alıngan olabilirler. Toplantılarda ve ortak çalışmalarda bugün aklınıza ilk gelen ağzınızdan çıkmasın.

5 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi oldukça güçlü hissettiğiniz bir gün. Liderlik konularına rahatlıkla soyunabilirsiniz.Arka planda güçlü bir kişi size destek olabilir. Gizemli bir aşka yelken açmak da isteyebilirsiniz. Tehlikeli sularda gezmediğiniz sürece hayatın güzelliklerini dilediğinizce paylaşın. Aile içindeki bir anlaşmazlık artık dönüşüme uğrar. Çözüm zamanı.

5 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş yerinizde,hayatınızda veya günlük genel düzeninizde önceden yaşadığınız bazı sorunlar tekrar gündeminize gelebilir. Fazla duygusal davranabilir, dengeyi korumakta zorlanabilirsiniz. Olur olmadık duygu taşmaları söz konusu olabilir. Mümkünse günü toplantılarla doldurup, genel şirket havasından uzak durmaya çalışmalısınız.

5 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün birden fazla konuyla aynı anda ilgilenebilir ve kardeşlerin, kuzenlerin veya akrabalarınla zaman geçiriyor olabilirsin. Yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilir ve fırsatlar yakalayabilirsin. Akşam saatlerinde, sinema tiyatro gibi kültürel etkinliklere katılabilirsin. İletişim kurarken sakinliğini korumaya ve abartılı tepkiler vermekten kaçınmaya dikkat etmelisin.

5 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 38" R
Ay
Balık
07° 19' 58"
Merkür
Koç
18° 20' 55"
Venüs
Boğa
04° 42' 17"
Mars
Koç
02° 02' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 37"
Satürn
Balık
16° 50' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 10"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 38"
Lilith
Başak
23° 40' 17"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>