Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Özlem Gideriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aklınızda bugün evinizi daha güzel yapma fikirleri olabilir. Belki de çok sevdiğiniz bir misafiri bekliyorsunuz ve evinizin onun için harika görünmesini istiyorsunuz. Yeni posterlere, resimlere veya diğer sanat eserlerine bakıyor olabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizde bazı kısa yolculuk sinyalleri olabilir. Ancak, bir şeyler arasında karar vermeye çalışmakla kaybetmeyin. Sezgileriniz bugün çok yüksek seviyede, bu yüzden kalbinizi dinleyin!

Her türlü yaratıcı proje için güzel bir gün. İşinize yansıtabileceğiniz bazı fikirler olabilir. Onları yazmaktan veya başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Aklınız mükemmel planlarla dolu. Bu enerjiyi boşa harcamak ayıp olur! Bu fikirleri yakalamaya ve tutmaya çalışın. Bu şekilde, doğru zaman geldiğinde onları kullanabilirsiniz.

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Eğer bir şey sana anlamlı gelmiyorsa, onu sorgula. Güçlü, cesur ve güvenli ol. Diğerlerinin sahip olduğun yumuşaklık, hassaslık ve anaçlığından çıkar sağlamasına izin verme. Genel eğilim şu anda aldığından daha fazla vermek yönünde ve bu da seni tüketebilir. Bu döngüye bir son ver. Enerjini nasıl dağıttığının farkında ol. Kendin için bir şeyler yap.Aynaya bak ve gördüğün kişiye gülümse. Kendine itibar etmen ve kendi sırtını sıvazlaman önemli. Çünkü ilham verici bir özgüven, kendine verebileceğin en güzel hediyedir. Bunu sakın hafife alma. Çevrendekiler de bu özgüveni hoş karşılayacak ve olumlu tepkiler verecekler. Başkalarının örnek ve destek alabileceği bir parlayan yıldız ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir akıl hocasından yardım almak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri çözüme ulaştırmanızı sağlayacak bir büyüğünüz olabilir. Belki de bu, sizinle arkadaşlık bağını koruyan eski patorunuz olabilir. Onu arayıp tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İncelik ve hassasiyet gerektiren bir konuda farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinden emin olmadan harekete geçmeyin.

6 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde gergin bir hava hakim olabilir. Sosyalleşmek, farklılık ve farklı ortamlar daha iyi gelecektir. Dostlarınız veya partnerinizle ileri tarihli organizasyonlar yapabilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerindeki rutin alışkanlıklarını ihmal edeceksin. Uyanmakta zorluk çekecek olman buna sebep olabilir. Bu durum gün içerisindeki planların da aksayabilir. Akşam saatlerini kendi özel spesiyalini hazırlayarak geçirmek isteyebilirsin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Terazi burcuysan, görüntülü arama ile özlem gidermeyi düşüneceksin.

6 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ve öğrenim hayatınızda sizlerin elinde olmayan bazı olumsuz durumlar yaşanabilir. Yaptığınız hatalar öne sürülerek açıklama yapmanıza izin verilmeyebilir ve üzerinizde baskı hissedebilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi etkileyen psikolojik nedenlere dikkat etmelisiniz. Başkalarından duygusal beklentilerinizi dengelemeye bakın. Biraz daha gerçekçi olun.

6 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk konularında bir süredir cesaretinizi kıran durumlarda kalabilirsiniz. Bu durumlar artık sonuca yavaşça ulaşmakta.

6 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyayı ele geçirmeye hazır olacaksınız. Heyecan, coşku ve amaç ruhunuzu dolduracak, ancak dünden bu yana hiçbir şey değişmediği için bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz. Üzerinde düşünmekle zaman kaybetmeyin! Bir proje başlatın. Bu enerji bilinçaltının derinliklerinden üretilir, ancak bilinçli dünyaya kanalize edilmelidir!

6 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak bu konuda size karşı gelenlere hırçın davranacaksınız.. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Akıllı davranmakla  başarılı olacaksınız. 

6 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın arkadaşlarınız aracılığıyla yeni bir partner adayıyla tanışabilirsiniz. Bugünyerinizde kendinizi çok yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınız için hayatınızdaki stres seviyesini azaltmaya özen gösterin.

6 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizdeki artış, geçici duygulara neden olabilir. Yönetici burcunuz Mars, yönetici ruhunuzu olumlu etkiliyor. Partnerinizin isteklerine karşı kısıtlamalar getirmeniz mümkün. Bugün özellikle kendinize özgü tavırlar sergileyeceksiniz.

6 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 09"
Ay
Kova
25° 56' 27"
Merkür
Koç
17° 54' 03"
Venüs
Boğa
03° 43' 15"
Mars
Koç
01° 25' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 24"
Satürn
Balık
16° 46' 03"
Uranüs
Boğa
22° 28' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 58"
Lilith
Başak
23° 34' 58"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>