Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İşlerin Düzeliyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün aşk hayatınızda biraz sakin olmalısınız. İnsanlarla olan ilişkinizin, düzenli olarak gerçekleştirmeniz gereken bir gösteri ya da sahne eylemi olmadığını anlayın. Bu, sevgilinizin verdiği geri bildirimleri dinlemeniz ve ilişkinizdeki belirli konuların, sizinle sevdikleriniz arasında daha sorunsuz bir şekilde akmasını sağlamak için yeniden yapılandırmayı düşünmeniz gereken bir gün.

Bugün günlük işlerin içinde kaybolabilir, seyahat edebilir veya birkaçgörüşmesi yapabilirsiniz. Toplantıdan toplantıya koşturabilir, müşterilerinizle veyaarkadaşlarınızla sohbet edebilir ya da kişisel işlerinizle meşgul olabilirsiniz. İhtiyacınız olan şeylerin listesi uzun olabilir, ancak programınıza dikkat ederseniz, her şey bugün hallolacak.

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Bugün pek görülmedik bir optimizm ruhu havaya hakim olabilir. Etrafındakiler iyi bir modda olacakları için keyifli bir gün geçirebilirsin. Çok iyi tanımadığın kişilerle bile eğlenceli sohbetlere girebilirsin. Bu kişiler komşuların olabilir. Hatta yeni arkadaşlar bile edinebilirsin!Sosyal enerjin oldukça yükseliyor.Gün içinde öngörülmemiş ve değişken durumlar yaşansa bile bugün içten gelen bir özgüven patlaması yaşayabilirsiniz. Yaptığınız planlar sonuç vermeden önce birkaç kez değişikliğe uğrayabilir. Karşılaştığınız her durumu en iyi şekilde idare edebilmek için içten gelen enerjinizi kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size özel ilgisi olan bir grup konuk evinize uğrayabilir ve spontane bir parti düzenlenebilir. Pek çok farklı entelektüel meselenin yanında yakınlarda meydana gelen olaylar da tartışılabilir. Bundan büyük keyif alabilir ve pek çok şey öğrenebilirsiniz. Bunun tek olumsuz yanı, bırakırsanız bu partinin gecenin geç saatlerine dek sürmesi ve uyku vaktinizden çok daha geç bir saate dek sizi ve ev halkını uyanık kalmaya zorlaması olacaktır.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün estetik konular, sağlıkla ilgili destekler gündeminizde olabilir. Aile üyeleriyle maddi/manevi destekler öne çıkabilir. Kadın-erkek ilişkilerinde kısa süreli uyumsuzluklar olabilir. İş hayatında dikkatsizlik, dalgınlık ve karışıklıklar olabilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

2021 yılının yavaş başladığına dair düşüncelerden hala kurtulamamış olabilirsin. Ama bugün itibari ile hayatında daha iyi şeylerin olacağını hissedeceksin. Hayatına dair olumlu düşünceler şekillenmeye başlayacak. İş arayışında olan bir Terazi burcuysan, içine sinen bir yerden gelecek telefon yeni başlangıçlara vesile olabilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde aldığınız yaraları telafi etmek için çabalayanlar olabilir. İkinci bir şans vermek veya affetmek gibi bir düşünceniz yok ise konuyu kısa sürede kapatmak önünüze bakmanıza yardımcı olabilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde uyum ve denge içinde olmak sizin için önemli olabilir. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde daha önemli olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Beslenmenize özen göstermeniz gerekebilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün itibariyle 4 Mart'a kadar finansal kaynaklarınızı doğru yönetmek önemli olacak. Harcamalarınızda, ödemelerinizde artış olabilir. Partneriniz veya ailenize finansal anlamda destek olmanız gerekebilir. Bu geçiş bazılarınızda sağlıkla ilgili zorlayıcı etkilere neden olabilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız söz konusu olduğunda ne kadar çok hamle yaparsanız, o kadar iyi hissedersiniz ve şansınız o kadar artar. Bu harika!

6 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararsızlıklar içindesiniz. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişliyor. Yaşam boyunca mantıktan ayrılamayan bir yapınız olduğu için, duygu dünyanızda yaşanan kıpırdanmalara bir anlam vermekte zorlanabilirsiniz. 

6 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize karşı son derece anlayışlısınız. Yeni birarayışındaysanız, çok şanslı bir gününüzde olacaksınız ve harika haberler alacaksınız. Hissettiğiniz duyguları, karşınızdaki kişiye açık bir şekilde söylemekten çekinmeyin.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki sorunlar birbirinizle açıkça konuşmadığınız sürece çözülmeyecek gibi. Problemlerinizin büyümesine izin vermeyin. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkıp sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız. İş yerinde başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Uzun zamandır görüşemediğiniz dostlarınızla hasret gidereceksiniz. Ortak çalışmalarınızın sonucunda elinize yüklü miktarda bir para geçebilir. Son zamanlarda karşılaştığınız sağlık problemleri son buluyor.

6 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 37' 27" R
Ay
Başak
13° 29' 60"
Merkür
Boğa
01° 40' 48"
Venüs
Boğa
21° 36' 52"
Mars
Koç
12° 33' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 53' 40"
Satürn
Balık
17° 53' 15"
Uranüs
Boğa
23° 18' 56"
Neptün
Balık
29° 21' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 24"
Chiron
Koç
21° 33' 33"
Lilith
Başak
25° 11' 40"
True Node
Koç
14° 53' 43"
Son Güncelleme : 17/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>