Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gözlemcisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Şımarık bir havada olabilirsiniz. Yoğun bir süreci atlatırken sabrınız azalmış olabilir. Son zamanlarda çok meşguldünüz, rahatlama ihtiyacı hissediyorsunuz. Gün içinde çok fazla etkinlik planı yapmayın. Ve tutamayacağınız sözler vermeyin. Meslektaşlarınıza arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize karşı dürüst olun. Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olduğunu onlara söyleyin.

Bugün pek çok bitişve başlangıçla dolu bir gün olabilir. Bugün işyerinde canınız çıkana dek çalışsanız da her şeyi halledebileceğinizi düşünmeyin. Beklenmedik gecikmeler yaşanabilir ve ne yazık ki bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Derin nefes egzersizleri yapabilir, felsefi bir açıdan bakmaya devam etmeye çalışabilirsiniz. Gidişata bakacak olursak, işlerin bugün ya da yarın bitmiş olması o kadar önemli mi gerçekten?

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Sağlığını iyileştirmek üzere bir şeyler yapmaya karar verebilirsin. Sağlık delisi olduğun söylenemez; hatta sağlık konusunda ölümcül hatalara da girişebiliyorsun. Fakat hayatından çıkarabileceğin bir şeyler söz konusu olabilir. Mesela sigara kullanıyorsan, ciğerlerine yaptığın bu baskıyı yok et!Ya da içtiğin günlük sigara sayısını azalt. Ya da fazla kiloların varsa, daha sağlıklı beslenmek konusunda adımlar at. Bu tarz konularda olumlu yönlerde adım attığında kendini çok iyi hissedeceksin.Evine yeni bir ev arkadaşı mı taşındı? Eğer öyleyse bir süre beraber yaşayacağınızı bekleyebilirsin. Bu iyi bir şey çünkü yeni ev arkadaşın oldukça sevgi dolu, destekleyici ve sorumlulukları paylaşmak için istekli. Sen ve bu kişi sizinle beraber yaşayan diğer kişilerle iyi anlaşabilir ve çok yakın hale gelebilir ve hatta hayat boyu arkadaş olabilirsiniz. tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanları gafil avlayacak derede süratli hareket et. En ufak şeyi bile geciktirirsen, geride kalırsın. Ruhuna sızmaya çalışacak olan tüm olumsuz duyguları engellemek için elinden geleni yap. Kilit nokta ise aktif kalıp hareketi sürdürmek. Geçmişe takılıp kalmak seni hiçbir yere götürmeyecektir. Zaman, öncülük etme ve cesur adımlar atma zamanı.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Gün içinde duygusal desteğe ve onaylanmaya ihtiyaç duyabilir, beklentinizi karşılayan ilişkilerde bulunmak isteyebilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde toparlanma ve sağlamlaşma adına oldukça destekleyici bir gün. Karmik ve kadersel deneyimler karşınıza gelebilir.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana yakın görünen kişilerin aslında öyle olmadığının farkına varacağın bir gündesin. Gözlemlerin seni daha iyi yönlendirecek. Bu kişiler ile ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsin. Son günlerde değişen beslenme alışkanlıkların, mide problemlerini körükleyebilir. Spor ve diyet alışkanlığını güncellemek için doktor araştırmasına girişebilirsin.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade ettikçe rahatladığınızı hissedeceksiniz. İçinizde tutmak yerine paylaşıyorsunuz. Fikirlerinizi gün yüzüne çıkarmak hem sosyal hem psikolojik açıdan verimliliğini arttıracak fırsatlar doğurabilir.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Değişken koşullara ayak uydurmanız gereken zamanlar var. Zekâ gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan olaylar gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı fark etmek ve onları düzenlemeye yoğunlaşmak içsel yolculuğunuzda da size tam ve tüm düzeyde anlamlı bir perspektif kazandıracaktır.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her gün geçtiğiniz sokağın köşesindeki dilenciye biraz bozuk para verin. Küçük bir cömertlik, yaptığınızın on katı büyüklüğünde bir iyiliği görmenize yol açacak bir kanat çırpışına sebep olabilir bu kelebeke etkisinde. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin çapı kendilerini çok aşabilir bu yüzden evrene nasıl bir mesaj gönderdiğinize dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

8 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı konularda dengenizin sarsıldığını artık fark etmeniz gerekiyor. Görmezden gelerek vakit kaybetmek yerine, harekete geçmeyi tercih edin. Siz çabalamaya başlayınca karşınıza size oldukça yardımcı olacak insanlar da çıkacaktır. O ilk adımı atın.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Bugün, daha fazla güvene ihtiyacınız olacak.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başlangıçlar konusunda kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. Uzun zamandır atmak istediğiniz adımları bugün içerisinde atma şansınız var. Karmaşık durumları tamamen ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa onu yapın. Karmaşıklığa müsaade etmediğiniz sürece pek fazla sorun yaşanmayacak. Kendiniz için doğru olan ne ise, ona yönelin.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyi bazı davranışlarınızı onaylaması için zorluyorsunuz. Bu durumun onu çok rahatsız ettiğinin farkına varmazsanız büyük problemler sizi bekliyor. O size ne kadar ulaşmaya, konuşmaya çalışsa da siz buna imkan tanımıyorsunuz. Bu fırsatı ona vermelisiniz. İş yaşantınızda isteksizliğiniz veriminizi düşürüyor. Amirlerinizin gözünden düşmemek için biraz daha çaba gösterin. Parayla ilgili kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz.

8 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 43' 47" R
Ay
Aslan
20° 02' 57" R
Merkür
Koç
29° 12' 41"
Venüs
Boğa
19° 11' 48"
Mars
Koç
11° 03' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 50"
Satürn
Balık
17° 45' 06"
Uranüs
Boğa
23° 12' 05"
Neptün
Balık
29° 18' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 33"
Lilith
Başak
24° 58' 36"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>