Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Huzursuzluğun Artabilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 90%

Muhtemelen bugün çalışma modunuzda olmayacaksınız! Kişisel yaşamınızdaki konulara daha fazla odaklanıp dikkatinizi daha az dağıtabilirsiniz. Çocuklarınızı veya eşinizle ilgili bir konu hakkında düşünebilirsiniz. Bu, geçen hafta boyunca yaptığınız bir konuşma olabilir. Yalnızsanız, özel biriyle daha fazla zaman geçirmenin hayalini kuruyor olabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmaya çalışın. Bu size iyi gelecek!

Bugün uzlaşma ve müzakereler üzerinde çalışmanız gerekebilir. Aile üyeleri bir şey hakkında tartışmaya katılabilir ve etrafta çok fazla farklı fikir olabilir, bu da biraz gergin bir havaya sebep olabilir. Herkes için bir çözüm bulmaya çalışarak, barışcı bir rol üstlenebilirsiniz. Sakin ve pozitif kalırsanız, insanlar sizi dinler.

Bugün yaratıcı fikirlere kulak vermek için güzel bir gün. Bunu her zaman fark etmezsiniz fakat içinizde bir sanatçı yaşıyor. Belki hayal gücünüz kendini hikaye anlatıcılığıyla ifade ediyor. Bugün arkadaşlarınıza zeki hikayeler anlatmaya son verebilirsiniz. Ya da, yapmak istediğin bir şey hakkında planlarınız olabilir. Bir marangozluk projesi veya ev yenileme hakkındaki fikirlerinizi kaleme alın.

Dağları yerinden oynatacak bir hisle uyanabilirsin. Fiziksel enerjin ve istekliliğin çok yüksek; özgüvenin de öyle! Yaratıcı projeler zamanının büyük kısmını alabilir. Hem senin hem de çevrendekilerinin diyelim. Birilerine koçluk yapıyor veya bir konuda yardımcı oluyorsan, projeye hükmenin cezbediciliğinden kaçın.Doğuştan gelen yaratıcılığınızı bugün yeni şeyler yaratmak için kullanın. Bu durum her zaman bir projenin son halini almasına yaramaz ama bir işe, projeye ya da probleme yaklaşırken yeni ve inovatif yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Bir çok yolla keşfedebileceğiniz bu özelliğinize güvenin. Çocukken burcunuza sahip kişiler, keskin düşünme ve yaratıcılık yeteceği ile bilinirler. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz. “Keskin düşünme ve yaratıcılık yeteneğiniz ile tanınıyorsunuz. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önem verdiğiniz ve uzun yıllardır görmediğiniz bir kişinin canlı ve yoğun bir yansıması bu gece rüyanıza gelebilir. Rüyayı çevreleyen aura muhtemelen mutlu olacak. Bu rüya, kişinin sizinle iletişim kurma girişimi olabilir, bu yüzden içeriği ciddiye alın. Numarasına sahip olduğunu varsayarak bu kişiyi aramak isteyebilirsin. Ya da internette bulmayı deneyebilirsiniz. İyi şanslar!

8 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne erken başlayabilir, günün ilk yarısında planlarınızı değiştiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aile üyelerinin hayatında önemli gündemler oluşabilir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatında disiplinsiz davranan ekip arkadaşlarına karşı tahammülsüz olabilirsin. Kendi işinin sahibi bir Terazi burcuysan bazı organizasyonların iptal olabilir. Akşam seni sakinleştiren aktivitelere yöneliyorsun. Ailen ile birlikte vakit geçirmek mutluluğun anahtarı olabilir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli konularınız ortaya çıkabilir. Geri çekildiğiniz noktada duygularınıza yenik düşerseniz yanlış adımlar atabilirsiniz. Sağduyu ve mantık çerçevesinde kalmaya çalışmalı, olayları bu gözle değerlendirmelisiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular bugün gündeminizi oluşturabilir. Toplumsal olaylardan kaynaklı kırılgan durumlar oluşabilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Ev hayatınızdaki olaylara yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde sıkışmalar yaşanabilir. Akşama doğru hafta sonu için yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Abartılı hareketlerden kaçınmalısınız.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Popüler olmak ve enerjinizin yüksek olması size iyi geliyor. Sizinle etkileşim içerisinde olan kişilerin mutluluğu da sizin mutluluğunuz oluyor.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle aynı fikirde olmayan insanların öfkesiyle yüzleşmeye bugün hazır olmalısınız. Direkt olun, laf oyunlarına girmeyin ve kendi düşünceleriniz ve sözlerinizi küçümsemeyin. Kendinizi savunmada ne kadar net olursanız, o kadar güçlenirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizle güçlübirliği içinde olacaksınız. Duygusal gelişiminiz için yapacağınız çalışmalarda, maddi beklentilerin de önem kazanacağını biliyor ve hedeflerinizi ona göre belirliyorsunuz. Başarıya çeyrek kaldı.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Terazi burçları günün, ama özellikle gecenin yıldızı olacaklar. Pırıltıları yüksek. Hisleri kuvvetli ve ortada olmak onları rahatsız etmeyecek. Herkes bir şekilde sizi fark edecek. Dikkatlerin üzerinizde olmasının tadını çıkarın çünkü enerjiniz ile siz bunu hak ediyorsunuz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize olan aşkınızdan, yaptığı bütün hatalara göz yumuyorsunuz. Bugün finansal durumunuzda birtakım değişiklikler olacak. Geçmişinizden gelen bir şey sizi çok rahatsız ediyor ve enerjinizi düşürüyor.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi etkilediğini düşündüğünüz arkadaşınız kötü bir niyet taşımıyor, ama böyle bir etkinin varlığı da söz konusu. Bazı şeyleri zamana bırakırsanız, her şey daha kolay çözümlenebilir. İş yerindeki sorumluluklarınızı yerine getirirken, bunların ağırlığı altında eziliyor olmanız, başarının uzaklaşmasına ve performansınızın düşmesine neden oluyor. Yaşamın size sunduğu yenialternatiflerini değerlendirmeniz, belki de daha büyük fırsatların önünüze serilmesinde etkili olacaktır.

8 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 08' 01" R
Ay
Aslan
12° 31' 30" R
Merkür
Koç
28° 28' 10"
Venüs
Boğa
18° 26' 10"
Mars
Koç
10° 35' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 05"
Satürn
Balık
17° 42' 28"
Uranüs
Boğa
23° 09' 56"
Neptün
Balık
29° 17' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 38"
Lilith
Başak
24° 54' 29"
True Node
Koç
14° 53' 11"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>