Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güdülerin İle Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2020, Salı

Aşk 30%
Para 50%
Sağlık 50%

Evli ya da nişanlı değilseniz, şu an sevgilinizin sizden kaçtığını görebilirsiniz. Ancak, bu sadece sizin hayal gücünüzün ürünü. İlişkilerde her zaman iniş çıkışlar yaşanır, bu yüzden endişelenmeyin. Yanlış bir şey olup olmadığına dair ciddi şüpheleriniz varsa, bunu sevgilinizle konuşun.

Bugün oldukça olağan bir gün olacak. Düzeni kaçmış bazı şeyleri aniden toparlama hissiyle karşı karşıya kalabilirsiniz, bu durumlar işinizdeki bir görevinizle ya da ev hayatınızı ilgilendiren bir mevzu hakkında olabilir. İşler bitene kadar dinlenmeyeceksiniz, başkaları ne kadar dil dökerse döksün ne kadar sizi ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, dikkatinizi dağıtlamalarına izin vermeyeceksiniz. Sizin için önemli olan tek şey, çözmeye karar verdiğiniz sorun olacak.

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Halet-i ruhiyene ve moduna karşı hassassan, düşük enerjili bir dönemden yüksek enerjili bir döngüye girdiğini fark edebilirsin. Son haftalarda karşılaşmış olduğun insanlar üzerinde derin etkiler bırakmış olabilir. Şimdi bunun ne demek olduğuna daha yakından bakabilirsin. Önümüzdeki günlerde bu insanların etkileri sayesinde yeni şeyler deneyebilirsin.Özgünlük adına inanılmaz bir potansiyel var. Sorun şu ki, her zaman tam olarak iddia etmeye cesaret edemiyorsun. Senin bahanen, topluma uyum sağlamak için bazı standartlarınızı gevşetmen gerektiği. Bununla birlikte, uyum sağlama çabaların bazen efsanevi bütünlüğünden feragat ediyor. Tamamen ve tamamen kendin olmanın cesareti göster ve yaşadığın günle uyum içinde olacağını göreceksin…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir Yay burcu olarak, muhtemelen başkalarıyla vakit geçirmeyi seven sosyal bir kişisiniz. Eğer özellikle gurur duyduğunuz bir yeteneğiniz varsa neden kişiliğinizin bu yanını, öğretme becerinizle bir araya getirerek muhteşem bir uyum yakalamayı denemiyorsunuz? Sosyal kimliğiniz öğrencilerinizin size yakınlık duymasını ve dolayısı ile daha kolay öğrenmesini sağlayacak. Sizde topluma bir şeyler kazandırmanın verdiği başarı duygusunun zevkini tadacaksınız.

10 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli, haberci rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Aile üyelerinin sağlığıyla ilgili destekler, beden sağlığınızı güçlendirme adına hastane ziyaretleri gündeme gelebilir. İlahi adalet durumları, ektiklerinizin sonuçları önünüze gelebilir.

10 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski bir arkadaşın ile tesadüfen karşılaşman eski anıları canlandırabilir. İkili ilişkilerde güdülerin ile hareket edebilirsin. Ailen ile ilişkilerinde eseme yaşanıyor. Sorumluluklarınla yüzleşmek seni başlarda yorsa da uyum sağlayabiliyorsun. Kendin için aldığın önlemler işe yarıyor.

10 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylar sizleri gerginliklere sürükleyebilir. Sırların açığa çıkmasını beklemek yerine gerekli gördüğünüzü kişilere anlatabilirsiniz. Hatalı yönleriniz olsa da şartların öyle gerektiği için davranışların oluşması sizlere çıkış kapısı olacaktır.

10 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda üstlerinizle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bazı konularda karar verme durumunda kalabilirsiniz. Aldığınız sorumlulukların farkında olacağınız bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylarda olgunlaşma, tamamlanma içine girebilirsiniz. İlgilendiğiniz konular askıda kalabilir. Gün içinde akışta kalmaya özen gösterin.

10 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz güç kazanmaya çalışıyorsunuz. Bu konuda başarılı olabilirsiniz, fakat harcadığınız çabalarınızı perspektif içinde tutmalısınız. Önemli ilişkileri tahrib eden güç isteğiniz kendinizi yenilgiye uğrata bilir.

10 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zaman yönetimini dikkate almanız gereken bir gün olabilir. Plan, düzen, organizasyon gerektiren görev ve sorumluluklarınızın ağırlığını hissedebilirsiniz. Üstelik Merkür bugün son derecelerindeyken dostlar arası yanlış anlamalara dikkat etmelisiniz.

10 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi diğer insanları mutlu etmeye harcarsanız, sonunda kendinizi mutlu edeceğinizi düşünüyor musunuz? Bu tür bir mantık bugün işe yaramayacak. Mutlu olmak istiyorsanız, kendinizi mutlu etmelisiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Kariyeriniz ve toplum önündeki konumunuzla ilgili konulara kafa yoracağınız, sorumluluklarınızın önem kazandığı bir gün olacaktır. Ay ile Uranüs arasındaki destekleyici açıhayatında sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Beklenmedik birfırsatıyla karşılaşabilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

10 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önümüzdeki 2-3 gün boyunca hayat sizi finansal kaynaklar ve yuva, gayrimenkul alanında destekleyecek. Yatırım yapmak isteyebilir, eve harcama yapabilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesini kabul edemiyorsunuz. Bu konuda kırgınlık yapmanız gerekmiyor. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmeler var. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle yolunuza devam edin. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Yaşadığınız maddi sıkıntılar canınızı sıkmasın, yakın gelecekte rahatlama var. Yemek yeme alışkanlığınızın değişmesi kilo almanıza neden oluyor.

10 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 30' 04" R
Ay
Aslan
29° 39' 50"
Merkür
Boğa
00° 11' 47"
Venüs
Boğa
20° 10' 51"
Mars
Koç
11° 40' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 10"
Satürn
Balık
17° 48' 27"
Uranüs
Boğa
23° 14' 53"
Neptün
Balık
29° 20' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 00"
Lilith
Başak
25° 03' 55"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 23:52

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>