Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Düzen Kuruyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Eviniz bugün yalnız ve sevgiden mahrum bir yere dönüşebilir. Ailenizden biri veya eşiniz geceleri uzakta olabilir, bu da evin normalde olduğundan daha soğuk ve boş görünmesine neden olabilir. Bugün, evde kalmak için iyi bir gece değil. Dışarı çıkın ve bir arkadaşınızı ziyaret edin ya da eğer mümkünse bir filme gidin. Ev yalnızlıktan kurtulanan kadar kendinizi bir şeylerle meşgul etmelisiniz.

Bugün aklınızın size neler söylediğine dikkat edin. Büyük olasılıkla, mantıklı olan aklınız, doğru yolu seçmeyi bilecek. Duygularınız eylemlere dökülmek için istekli, ancak aklınızın direksiyona geçmesine izin verin. Anahtar, hiçbir şey için uğraşmamak olacaktır. Neyin adil neyin olmadığı konusunda tartışırken sinirler gerilebilir. Sorunun bir parçası olmak yerine çözümün bir parçası olun.

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Başkalarının fikirleri seni kaygılandırmasın. İyi bir insan olmaya çalışıyorsun ve insanları memnun etmek için elinden geleni yapıyorsun. Fakat bazı insanlar gerçekten zor mutlu oluyor! Ebeveynin veya patronun seni eleştiriyorsa da bunu çok ciddiye alma. Kimsenin seni kontrol veya manipüle etme hakkı yok. Kendi kararlarını verip senin için doğru olduğuna inandığın yolu izlemen en önemlisi.Uzun süredir tanıdığınız anca bir süredir görmediğiniz biri aniden çıkıp gelebilir. Bir çeşit sosyal bir aktiviteye katılabilir, ya da ailenizi ziyaret etmek için eve uğrayabilir. Arkadaşlıklar ve gruplar destekleyici ve tatmin edici olduklarını kanıtlayabilirler ve kendinizi onların yanında epey güvende hissedebilirsiniz. Özellikle sanatla ilgili olan kurslara katılmak için iyi bir zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maceraya ve öğrenmeye daha açık olmak isteyeceğin bir gün olacak. Yeni şeyler öğrenmek için daha istekli olmalısın. Kendini geliştirmek için önüne çıkacak her fırsatı değerlendirmek senin için önemli olabilir.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boğa burcundaki Ay, size biraz yavaşlamanızı, işleri ağırdan almanızı öğütlüyor. Ancak bir yandan da ilerleme kaydetmek istiyorsanız, bugünü planlama yaparak, elinizdeki işleri masaya yatırıp listeleyerek değerlendirebilirsiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir düzen kurmak için harekete geçerken, adımlarında çekimserlik yaşamayacak ve isteklerini göz ardı etmeyeceksin. Ay, bugün boşlukta hareket edecek. İç sesini dinlemek ve o doğrultuda hareket etmek isteyebilirsin. Hislerinde yanılmadığını fark edeceksin. Birikimlerini yatırıma dönüştürmek için araştırmalara başlayabilirsin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşlerinize ya da yakın çevre dostluklarınıza karşı sorumluluk almanız gerekebilir. Yaşanan sorunlarda sizin dirayetli duruşunuz çok güzel bir güç olacaktır. Her konuda güçlü görünmekten yorulmuş olsanızda bugün böyle görünmek size iyi gelecektir.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı uğraştığınız işlere kullanabilirsiniz. Kolektif veya sosyal konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabileceğiniz zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bugün tamamlanmasını istediğiniz konular gündeminizi etkileyecektir. Risk almak için acele etmeyin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizi karıştırabilecek dedikodu durum ve şartları oluşabilir. Nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birisi size birverip fakat nasıl yapılacağını öğretmeden gitti mi? Şaşkın ve sinirli hissetmeniz çok normal! Ne yapacağınız konusunda hiçbir fikriniz ve danışacağınız biri de yoksa, bu işi bilen birini bulana kadar sabredin. Bu işi yanlış yapmaktan daha iyidir. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım!

10 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabahları kendinizi pek samimi hissetmeseniz bile, etrafınızdaki insanlar bugün iyi vakit geçirmeniz için sizinle birlikte olmak isteyebilirler. Riskli görünen hiçbir şeye hazır olmasanız da, mali durumunuza yeterince güvenebilirseniz bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Gün sonunda ne yaşadığınızdan bağımsız olarak en büyük sevinç muhtemelen arkadaşlarınız tarafından anlaşılmaktan gelecektir.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanmayı seviyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz, fakat tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü ispat etmek için mücadeleden büyük bir zevk alıyorsunuz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gündeminizde ilişkiniz var. Yöneticiniz Jüpiter’in sizi desteklediği bugün şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkiniz yoksa sürpriz şekilde yeni biriyle tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde sağlığınıza dikkat edin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusallığınız sizi huzursuz edebilir. Artan güvenlik ihtiyacınız karar vermenizi zorlaştırıyor. Duygularınızın sesinden çok mantığınızın sesini dinlemenizde yarar var. Duygularınızın mantığınızın sesini bastırmasına izin vermeyin ve düşündüklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçin. Hayatınızın her alanında karşınıza çıkan engellerin üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz. Maddi konulardaki tutarlılığınıza nazar değdi. Biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor.

10 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 02' 57" R
Ay
Akrep
08° 28' 07" R
Merkür
Boğa
08° 04' 39"
Venüs
Boğa
27° 16' 04"
Mars
Koç
16° 03' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 58' 43"
Satürn
Balık
18° 11' 06"
Uranüs
Boğa
23° 34' 54"
Neptün
Balık
29° 27' 59"
Plüton
Kova
02° 01' 18"
Chiron
Koç
21° 47' 13"
Lilith
Başak
25° 42' 15"
True Node
Koç
14° 53' 27"
Son Güncelleme : 21/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>