Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yaşam Standartların Yükseliyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün kişisel ilişkinizde sizin için zorlayıcı bir şeyler olabilir. İçinde bulunduğunuz durum biraz daha fazla dikkat ve anlayış gerektirebilir. Sevgilinizin, inşa ettiğiniz bazı şeyleri salıvermesi gerekebilir. Bir kardeşiniz veya ailenizden biri, hayatında stres yaşıyor olabilir. Destekleyici ve kibar olduğunuz sürece, karşınıza çıkan şeyleri halledebilirsiniz.

Çeşitlilik ve değişim arzusunda olabilirsiniz. İşler aynı kaldığında pek iyi olmuyorsunuz. Sürekli zorluklara ihtiyacınız var ve farklı tür görevlerle uğraşmaktan zevk alıyorsunuz. İş yerinde, işleri biraz karıştırmanız gerekebilir. Yeni bir proje üstlenmeye gönüllü olun. Veya bir başkasının teknik bir sorunun çözümünü bulmasında yardımcı olun. Spontane işler oluşturmak için hayal gücünüzü kullanmak isteyeceksiniz.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Bugün, genişlemenin hakim olduğu güzel bir gün. Bu günler, küçük bir fikrin filizlenip harikalar yaratabileceği günler. Bilgi çok hızlı yayılıyor ve her şey hızla ilerliyor. Bu enerji dalgasına sıkıca tutun ve hayallerin için planlarını uygulamaya koymaya başla. Eğer odaklanırsan büyük şeyler başarabilirsin.Hiç şüphe yok ki uzun zamandır bu anın gelmesi bekleniyordu. Fakat bugün, uzun zamandır gerçekleşmesini beklediğiniz o değişim nihayet vuku bulacak. Değişimin muazzamlığı belirgin olmayabilir, en azından ilk bakışta. Fakat zamanla, bugün olanlara dönüp bakacak ve ne denli önemli olduklarını göreceksiniz. Soğukkanlılığı elden bırakmayın ve size ilginç gelen her fırsatı değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bağlı olduğunuz bir arkadaş ya da bir grubu içeren bir görüşmeyle bugün ilgilenmeniz gerekebilir. Sezginiz ve mantığınız çok yüksek seviyede çalıştığından, umduğunuz sonuçları elde etmek için yeterince keskin ve pratik olmalısınız. Doğuştan gelen duyarlılığınız size iyi hizmet etmeli ve bugün ile iletişime geçtiğiniz kişilerle yaşadığınız deneyim muhtemelen gelecekte de tekrarlanacaktır. İlerleyin!

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularla ilgili yepyeni bir gündem açılabilir. Araç veya taşınmaz mal alım-satım konularıyla ilgilenebilir ve bunlarla ilgili krediler, kredi başvuruları ve kredi ödemeleri ön planda olabilir. Kariyerinizle ilgili bir risk alma, riskle karşılaşması korkusu olabilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazançlarının artacak olması, beklentilerini de yükseltecek. Yaşam standartlarını değiştirmek ya da yükseltmek için harekete geçebilirsin. Senin için önem taşıyan kişiler, son günlerde belli konularda seni kendinle yüzleşmeye itiyor olabilir. Evli ve çocukları olan bir Yay burcuysan, ailecek gideceğiniz davette eski günleri hatırlatacak anlar yaşayabilirsiniz. Hukuksal konularda bir beklenti içerisindeysen, gün içerisinde yeni gelişmeler yaşanabilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizde sorumluluk almak istemeyebilir ve bu konuda duygusal davranışlar sergileyebilirsiniz. Küçük problemleri büyütüp sorun haline getirmeyin, hayatınızı kendinize zorlaştırmayın.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü daha rahat göreceğiniz zamanlardasınız. Yeni yolculuklar planlayabilir, sevdiklerinizi de dâhil edebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde alternatif planlar yapmak sizi rahatlatacaktır. İletişimden kaynaklı problemlere dikkat edin.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Disiplinin oldukça önemli olduğu bir dönemden geçebilirsiniz ve bu da en çok öz disiplin gerektirebilir. Aşk konusunda cesaretli adımlar atabilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal bir heyecanın eksikliğini çekiyor olabilirsiniz. Bazı şeyler siz talep ettikçe sizden uzaklaşır, aşk bunların başında gelir. Kendinizi geliştirmeye ve ruhsal bir huzur edinmeye vakit ayırın, sizi bulması gereken siz hazır olunca bulacaktır.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Küçük kaçamaklar sizi oyalasa bile, sonu gelmeyecek maceralar yüzünden geçici sorunlar yaşamak istemiyorsanız, gireceğiniz ortamlarda oto kontrol sisteminizi tetikte tutmalısınız. Bazı eleştirilere maruz kalmanız sizi üzebilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün romantik ve sevimli bir ruh halinde olacaksınız. Finansal durumunuzu düzeltebilmeyi başardınız veyerinizde çalışmalarınıza odaklanmış bir durumdasınız. Kendinize rahatlamak ve sakinleşmek için zaman ayırın.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla birlikte yeni çalışmalar başlatabilirsiniz. Onlarla karşılıklı olumu destekler içindesiniz. Birlikte güç doğar sözüyle hareket ediyor ve engellerden korkmuyorsunuz. Bugün, atılımcı yönlerinizi, çevrenin istekleri dahilinde değerlendirmeye alabilirsiniz. İçsel dengenizin oldukça güçlü olduğu bir gün. Enerjinizi dağıtmamalısınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 05" R
Ay
Başak
27° 06' 34"
Merkür
Boğa
03° 12' 14"
Venüs
Boğa
23° 01' 56"
Mars
Koç
13° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 59"
Satürn
Balık
17° 57' 53"
Uranüs
Boğa
23° 22' 57"
Neptün
Balık
29° 23' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 02"
Lilith
Başak
25° 19' 21"
True Node
Koç
14° 55' 29"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>