Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geçmişe Dönüyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 100%

Günlük rutininize dikkat edip zaman yönetiminizi iyileştirebilirseniz, bugün biraz ilerleme kaydedeceksiniz. Hayatınızda, ihtiyaç duyduğundan daha az ilgi gösterdiğiniz bir kaç alan olabilir ve bu daha sonra sorunlara yol açabilir. Özellikle ilişkilerin biraz ilgiye ihtiyacı var. Sevdiklerinizle konuşmayı ve onlara güven vermeyi deneyin. Bu kesinlikle önemli konularda yardımcı olacak.

Temel işiniz evde, işte ya da okul olsun bugün, arkanıza yaslanıp ilerlemenizi gözlemleme fırsatınızın olacağı bir gün. Fakat tarafsız bir gözlemci olmayı beklemeyin - tam tersi. Çevrenizdeki insanların üzerinizde bir etkisi olacak, önemli bir kararla ilgili belirsizlik nedeniyle işkenceye maruz kalabilirsiniz. Seçim yapmadan önce çok düşündüğünüzden emin olun!

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Görüşlerini açıklamak için güzel bir gün. Konuşmak ve fikirlerini açıklamak için uygun modda olacaksın. Birilerini önemli konularda eğitmek ve bilgilendirmek için de elverişlisin. Tartışmalı bir konu hakkında bir fikir alışverişine girmek için de kendini hazır hissediyorsun. Bakış açınla insanları aydınlatabilirsin. Farklı bir perspektife sahip olan rakiplerine karşı zekanı göstermekten keyif alacaksın.Arkadaşlarınız size ne söylerse söylesin, bugün herhangi bir yatırım yapmak için uygun bir gün değil. Bir ev almak, birikim hesabı açmak ve özellikle de çevrimiçi bir yatırım yapmak için doğru bir zaman değil. Bugünün gezegensel enerjileri para transferlerinde bilgisayarla ya da modern teknolojilerle çalışmaya uygun değil bu yüzden bir veya iki gün bekleyin. Ama ihtimaller üzerine istişare etmekte bir sorun yok elbette. Sadece henüz harekete geçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla yaşadığın anlaşmazlıklar bugünkü gerginliğinin kaynağı olacak gibi duruyor; fakat bil ki bu böyle olmak zorunda değil. Başkalarıyla yapılan sözel tartışmalar aslında eğlendirici ve öğretici olabilir. Eğer birisi senin düşündüğün gibi düşünmüyorsa, bunu kişisel algılamamaya çalışmalısın. Kendini konudan bağımsız tut ki meseleye tarafsızca yaklaşabilesin.

13 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklar ve aile konuları öne çıkabilir. Finansal konularda planlı hareket etmek gerekirken, kıtlık bilincinde olmamalı. Endişe ve sabırsızlık durumlarına açık olduğunuz gündüz saatlerinde, enerjinizi pozitif noktaya tutmaya odaklanın. Akşam saatlerinde sevindirici bir haber alınabilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, eski sevgilinden gelen bir haberle yeniden görüşmeye başlayabilirsin. Hobilerinle ilgilenmek adına zaman kolluyorsan, bugünü mutlaka değerlendirmelisin. Eğlenceli planlara dâhil olabilirsin. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğinin bir aile bireyi ile ilgili haberler alabilirsin.

13 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tatil planları yapıyor olabilirsiniz. Zaman konusunda tereddüt yaşasanız da partnerinizin desteği ile organize olmak daha kolay olacaktır. Sosyal çevrenizde aranan kişi olmanız aktivitelerde isminizin geçmesi popülaritenizi oldukça artırmaktadır. Eğlenmeyi seviyorsunuz ama ailenizi de ihmal etmemelisiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda daha özenli olmalısınız. Karşılıklı konular, eşinizin ya da evin para durumu yüzünden kendinizi daha endişeli hissedebilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemli işlerinizi başlatmak yerine erteleyebilirsiniz. Süregelen işleriniz ya da geçmişten gelen ancak bitirmeniz gereken işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

13 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni tanıştığınız birinin asık suratlı ve soğuk olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak onu sadece dış görünüşüne dayanarak yargılamamalısınız. Onu daha yakından tanımak için bir fırsat verin.

13 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati kredi, borç ve ortaklaşa gelirlerle ilgili konuları ön plana çıkarıyor.Finansal destek arayışına girebilir, kredi başvurusu yapabilirsiniz. Miras, nafaka gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Venüs ile Şiron arasındaki etkileşim romantik ilişkileriniz için destek sunacaktır.

13 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün ilişkilerde beklenmedik tepki ve hareketler sizi oldukça şaşırtıp zorda bırakabilir. Yıldırım aşkların kolayca ortaya çıkabileceği bir gün ancak aynı şekilde geri gidebileceğini unutmayın

13 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile geçirdiğiniz zor günler geride kaldı, artık geleceğe odaklanmalısınız. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda, arkadaşlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin. Rahatlatıcı bir tatile gitmeye çalışın.

13 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda gösterdiğiniz sabrın karşılığını yakında göreceksiniz. Bugün, sevgilinizle ilgili hoş haberler var. Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir dönemdesiniz. İş hayatınızın problemleri çok yönlü. Takıldığınız konularda biraz detaycılık yapıyor gibisiniz. Kısa bir zamanda ikili bir görüşme içinde ilgi çekip birtakım kazanımlar elde etmeniz söz konusu. Küçük birikiminizi, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız.

13 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 08' 17"
Ay
Kova
19° 40' 02"
Merkür
Koç
17° 40' 14"
Venüs
Boğa
03° 10' 24"
Mars
Koç
01° 05' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 09"
Satürn
Balık
16° 43' 46"
Uranüs
Boğa
22° 26' 53"
Neptün
Balık
28° 57' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 29"
Lilith
Başak
23° 32' 00"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>