Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sakinleşmek İstiyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 10%
Sağlık 70%

Bugün aşk hayatınızda ilginç bir dönüm noktası yaşadığınızı görebilirsiniz. Sevgilinizle son zamanlarda uyumsuz olabilirsiniz. İkinizde kendi işlerinize odaklanıp birbirinizle yakınlaşmayı unuttunuz. Bugün, ilişkilerin ne kadar önemli olduğunu size hatırlatacak bir mesaj alabilirsiniz. Biraz ekstra odaklanma ve sevgi dolu bir iletişim ile tekrar her şeyi yoluna sokabilirsiniz.

Beklenmeyen bilgiler bugün damdan düşer gibi gelebilir. Bu bilgilerin çok önemli olduğunu göreceksiniz, bu nedenle tüm iletişim hatlarını açık tuttuğunuzdan emin olun. Sadece kendi ihtiyaçlarınızı değil, aynı zamanda çevrenizdeki insanların gereksinimlerini karşılamak için müşterek çalışmakla ilgili bazı önemli dersler almaya ve insan gruplarıyla uyumlu bir şekilde çalışmaya uygun birisiniz. Başkalarının bakış açılarının da görülmesine izin verin.

Bugün zaman duracak ve hatta geçmişe gideceksiniz. Motivasyonunuz üzerinde uzun uzadıya düşünmek için bu duraklama iyi olabilir. Burç haritanız, başka birinin geleceğini ilgilendiren sorunlara çözüm bulabileceğinizi söylüyor. Belki de, kendi geleceğinizi düşünürken de aynı derecede vakit ayırmalısınız.

Profesyonel alanda güçlü figürler üzerinde baskı oluşturuyor. Bugünlerde çevren güçlü egolarla sarılı ve bu sebeple bazı zamanlar kafanı suyun üstünde tutmaya zorlanıyorsun. Kimsenin seni kendini rahat hissetmediğin bir şeye balıklama atlatmasına izin verme. Unutma ki ismin yaptığın her şeyin yanına iliştirilir; profesyonel itibarın herhangi bir şeyden etkilenebilir.Bugün sizinle konuşmak biraz zor olacak. Siz, herkesin kolayca etkileyebileceği bir kişi olduğunuz halde bugün size anlatılan her şeyi dinliyor ve eleştiriyor olacaksınız. Duygusal ya da belirsiz hiçbir şey kafanıza giremeyecek. Sanki beyninize, sadece izin verdiğiniz şeyin içeri girmesine izin veren çok iyi bir filtre takmış gibisiniz. Bugün gerçek bir uzman gibi görüneceksiniz. Çok fazla gösteriş yapmamaya dikkat edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi biriyle rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

11 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar ilişkilerde hızlı gelişmeler yaşanabilir. Bazı ilişkilerde mesafeleşme çalışabilir. Bu saatten sonra ise beğenilme, ilgi görme isteği artabilir. Tutkular ve arzular öne çıkabilir. Kaygı durumlarına dikkat etmeli.

11 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakinliğe en çok ihtiyaç duyduğun bir günden geçiyorsun. Düşünceli hallerin gün içinde dalgınlıklar ve özgüveninde hasarlara neden olabilir. Akşam saatlerinde kardeşin ya da kuzeninden gelecek haber, günü sevinçli kapatmanı sağlayacak.

11 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi yatırım yapmak konusunda arkadaşlarınızdan öneriler alabileceğiniz bir gün içerisindesiniz. Acele karar vermeden önce araştırmalarınızı tamamlamalısınız. Kadın arkadaşlarınız ile sizin haberiniz dahi olmadan siz söylemiş gibi arkanızdan konuşmalar yapılabilir. Sakin kalarak süreci yönetmelisiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz olaylar gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para konularına karşı dikkatli olmakta fayda var. Gün içinde duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Öğle saatlerinde iç uyumunuzun daha fazla olduğu zamanlar olacak. Doğru ve dikkatli karar almanız gerekebilir. Parasal konularınızla uğraşabilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yaptığınız küçük işlerin bile üstesinden gelmek sizin için büyük başarı olabilir zira üşegeçlik yaşayabilirsiniz. Hiçbir şey yapmak istemeyebilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle öncesi ilişkiler açısından dengeleyici olabilir. Ortaklık konularını akışa bıraktığınıza daha iyi sonuç alacağınızı siz de görebilirsiniz. Öğle sonrasında yaşadığınız deneyimlerin duygusal baskı ve etkilerini hissedebilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunduğunuz ortama ve arkadaş çevrenize yabancılaştığınızı hissediyorsunuz. Onlarla beraber vakit geçirseniz bile ruhen başka alemlerde dolanıyorsunuz. Kendinizi daha fazla zorlamayın ve biraz kendinizle baş başa kalmayı deneyin. Bu size daha iyi gelebilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde partnerinizle veortaklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Öğlen saatleri itibariyle bütçe yönetimi ve gelir paylaşımı konuları önem kazanıyor. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı ev vehayatınızda karşılaşabileceğiniz belirsizliklere işaret ediyor. Bugünlerde hayal kurarken gerçekçi olmaya özen gösterin.

11 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızlahayatınızı karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda geçmişe yönelik bazı konular yeniden gündeme gelmeye başladı. Bu durum sevgilinizle aranızda bazı sorunlar yaşamanıza neden olsa da, bunu fazla dert etmeyin. Çünkü ikna edici konuşmalarınızla partnerinizi etkileyecek ve sorunların üstesinden geleceksiniz. İş yerindeki sıkıntılar sürecek, ancak bir yandan da ferahlayacaksınız. Size önem veren kimselerle yoğun iletişiminiz olabilir. Bu insanların nabzına göre şerbet vermeli ve onların anladığı dilden konuşmalısınız.

11 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 53"
Ay
Kova
24° 10' 17"
Merkür
Koç
17° 50' 05"
Venüs
Boğa
03° 34' 01"
Mars
Koç
01° 19' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 38"
Satürn
Balık
16° 45' 25"
Uranüs
Boğa
22° 27' 59"
Neptün
Balık
28° 58' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 33"
Lilith
Başak
23° 34' 08"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>