Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duygusalsın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 10%
Sağlık 60%

Bugün sosyal anlamda güzel zaman geçireceksiniz. Rahatlatıcı bir günün tadını çıkaracağınız bir aile toplantısına davetli olabilir ya da sevgilinizle eğlenceli bir şeyler yaparak zaman geçirebilirsiniz. Yürüyüş yapabilir, bisiklete binebilir veya şehir dışına bir günlük bir geziye çıkabilirsiniz. Yeni ve ilham verici yerleri keşfetmek ilginizi çekecek. Bugün pozitif enerji ve insanlarla kendinizi çevreleyin.

Bu, çabalarınızı bir başkasınınkilerle birleştirmek için iyi bir gün olabilir. Şirketiniz bir birleşme geçiriyor olabilir. Belki diğer şirketin ekibinde birlikte çalışabileceğiniz birini bulabilirsiniz. Belki de kendi işyerinizde size belirli bir projede yardımcı olabilecek birini bulacaksınız. Yardım istemekten korkma çünkü yeni bir arkadaş edinebilirsin!

Bugün çok heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz çünkü size çok yakın olan eski bir arkadaşınız mahallenize taşınabilir. Bu kişiyle hemen görüşüp daha fazla vakit geçirmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Bu belki de birlikte yeni bir işe başlama fikrini de ateşleyebilir. Ancak bu fikri arkadaşınıza sunmadan önce her şeyi dikkatlice düşünün. Bekleyin, önce yeni evine bir yerleşsin!

Fiziksel enerji fazlalığın var. Rekabetçi sporlara girişmek için iyi bir gün. Diğerlerine meydan okumak eğlenceli olacaktır. Ya da uzun bir yürüyüşe, tırmanışa ya da bisiklet gezisine çıkabilirsin. Dayanıklılığını test etmek isteyebilirsin. Yeni başarılara kapı aralamaya odaklanacaksın ve bu süreç içinde adeta bir süper kahraman gibi hissedebilirsin!Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi biriyle rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda bir sürü ailevi sorumlulukla meşguldünüz, ancak bugün biraz romantizme zaman ayırmak isteyeceksiniz. Çocuklar için bir bebek bakıcısı ayarlayın ve özel kadınınızla birlikte dışarıda geçireceğiniz güzel bir akşam planlayın. Farklı bir şeyler yapın. Bir müzik ya da tiyatro etkinliğine katılabilir ya da yeni açılan bir kulübe dans etmeye gidebilirsiniz. Bu gece şefkatinizi ve enerjinizi gösterebilirseniz, ilişkinize can kattığınızı hissetmeye başlayacaksınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızdaki kişilerin hayatında önemli durumlar olabilir. Ebeveynlerin sağlık konuları gündeme gelebilir. Ev içinde düzenleme, tadilat konuları veya taşınma durumu oluşabilir. Anlaşmazlık olan ilişkilerde fikir ayrılıkları daha hızlı büyüyebilir. Gün içinde kadersel tanışmalar yaşanabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini duygularına kaptıracağın bir gün içindesin. Eski sevgilinden gelen bir telefonla geçmişe dair anılar arasında kaybolabilirsin. Aile işlerine dışardan birilerinin yorum yapmasına karşı tepkin oldukça sert olacak. Akşam, sevdiğin insanlarla iletişime geçmek isteyebilirsin. Bir araya geleceğin insanlar, yatırım yapmak istediğin bir konuda temel adımlar atmana vesile olacaktır.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün sinir, öfke yanlış anlamalar günü olabilir. Polemiklere girmeden sakince gününüzü tamamlamaya odaklanmalısınız. Annenizle veya yakın çevrenizdeki kadın figürleriyle tartışma içerisine girebilirsiniz. Sizi anlamaları için düşüncelerinizi açıkça ifade etmelisiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi romantik tutum içinde bulabilirsiniz. Sanatsal uğraşlarla ilgilenmek keyfinizi yerine getirebilir. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Zaman zaman sizi uğraştıran konulara yoğunlaşabilirsiniz. Uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda işlerinizde yavaşlama olabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yapmak istediklerinize hevesinizi ve cesaretinizi toplayabilirsiniz ancak aile ilişkileri hususunda dikkatli olmanız önemli olacak.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

10 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir kitap alın elinize ya da daha önce hiç izlemediğiniz bir filmi açın. Ufkunuz genişlesin, ilgi alanlarınızı ve kişiliğinizi yeniden keşfedin.

10 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde partnerinizle veortaklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Öğlen saatleri itibariyle bütçe yönetimi ve gelir paylaşımı konuları önem kazanıyor. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı ev vehayatınızda karşılaşabileceğiniz belirsizliklere işaret ediyor. Bugünlerde hayal kurarken gerçekçi olmaya özen gösterin.

10 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızı enerjik insanlarla kuşatırsanız, kendinize uygun bir partner adayı bulmanız daha kolay olabilir. İş yerinizde, arkadaşlarınıza karşı çok yardımseversiniz. Stresli ruh halinizden kurtulmak için elinizden geleni yapın.

10 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda gereğinden fazla sakin ve mesafeli birisiniz. Sevgilinize yaklaşımınız, onun sorunlarına çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son zamanlarda işlerinizde bir yoğunluk var. Yoğunyaşamına alışıksınız. Üstelik etkin olduğunuz, yeteneklerinizi ortaya serebilecek olanaklar bulduğunuz biryaşamından hiç de rahatsız değilsiniz. Hesapsız harcamalar bazen sizi çok zorluyor. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Hazımsızlık probleminiz artabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 59"
Ay
Kova
22° 00' 51"
Merkür
Koç
17° 45' 19"
Venüs
Boğa
03° 22' 43"
Mars
Koç
01° 12' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 30"
Satürn
Balık
16° 44' 37"
Uranüs
Boğa
22° 27' 28"
Neptün
Balık
28° 57' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 02"
Lilith
Başak
23° 33' 07"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>