Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Organizesin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 20%

Bugün önemli bir işiniz var. Sevdiğiniz bir insanı korumak için bir şeyler yapmak. Etrafınızda, sığınmak için sıcak ve korunaklı bir limana ihtiyaç duyan bir kişi olabilir, onunla ilgilenin. Sevgi dolu ve anaç tarafınızı ortaya çıkarın. Bu sevilmeye ve korunmaya ihtiyacı olan insanın yakın bir arkadaşınız veya sevgiliniz olması muhtemel. Ona istediği sevgiyi verin.

Bugün önünüzde güzel bir gün var. İş yerinde çok fazla ilerleme kaydedebileceksiniz ve sezgileriniz mükemmel olacak. Atmosferdeki tüm güçlü kuvvetleri kendi avantajınıza kullanma olanağınız var. İnsanlar işleri halletme yeteneğinize çok güvenecekler. Potansiyel müşterileriniz veya katılmanız gereken önemli bir toplantınız varsa, işler güzelce sonuçlanacaktır.

If you are involved in the intellectual activities such as journalism or analyzing, you could be criticized for your objectivity. Intellectual commtment is a problem that Yay people have been facing often because these people afraid of being considered as unintelligent secretly. Try not to dedicate yourself to the others...

Başkalarının endişe ve sıkıntıları seni üzmesin. Herkes kendi hayatına baksın ve düzene soksun. Zaten uğraşacak yeterince derdin var- hem içsel hem dışsal. Rahat tavırların bugün oldukça kullanışlı bir hal alabilir. Diğer insanlar kavga etmek için yer ararken, senin enerjini ortama huzuru getirebilir.Aniden ve beklenmeyen bir olay bugün partnerinizle geçici olarak ayrılmanıza neden olabilir. Olaydaki karmaşıklık ve karşı tarafın bundaki rolü sizi gün boyu rahatsız edebilir. Bunun nedenleriyle ilgili bazı şüpheleriniz var. Bu durumda, onunla konuşmak ve bu şüphelerinizi kafanızdan atmanız iyi olacak. Bu düşüncelerin (kısa bir süre için bile olsa) aklınızda durmasına izin vermek, ilişkiniz için ciddi zorluklar yaratabilir. Bu durumu hemen çözün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İhtiyacınız olan şey tamamen yeni ve farklı bir şeye girişmek olabilir. Kişiliğinin çok sağlam ve pratik bir yanı var, heyecan ve maceraya olan ihtiyacınız da muhtemelen aynı derecede güçlü. Son birkaç dakikada bile didiniyorsan, biraz eğlence için kendine zaman tanı. Bir arkadaşını veya daha fazlasını ziyaret et, daha önce bulunmadığın ve keşfetmediğin bir yere git.

6 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularla ilgilenebilir, para yönetimi yapabilir, yatırım ve harcamalar üzerine araştırma yapabilirsiniz. Enerjiniz ve ruh haliniz finansal durumunuza göre şekillenebilir. Hiçbir konu ve durumu kaygı sebebi, takıntı yapmamalı.

6 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sırtına yük ettiğin sorumluluklar, mevsim değişikliğiyle de beraber vücuduna ve ruhuna ağır gelmeye başladı. Derin bir nefes almak için şehir dışına kaçma isteğin veya arkadaşlarınla doğa içinde kamp yapma arzun gündeme gelebilir.

6 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle vakit geçirmek isteyebileceğiniz bir gün olabilir. Yalnız kalıp sosyal çevrenizi ve kendinizi sorguluyor olabilirsiniz. Kendinize haksızlık yapmamalısınız. Sizin bildiğiniz şeyler yanlış olabilir. Doğrusunu öğrenmedikçe hareket geçmek sizi yanlışa sürükleyecektir. Geçmiş ilişkinizden haber alabilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Severek yaptığınız bir işe odaklanmanız olumlu sonuçlar getirebilir. Sahnesi olan uğraşlar, sanatsal uğraşlar için hareketli bir gündesiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizde özellikle de fiziksel değişim yapmayı düşünüyorsanız ilerleyen günlere bırakabilirsiniz. İlişkiler genel anlamda bugünlerde size bunaltıcı gelebilir.

6 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda yaşadığınız uykusuzluk sebebiyle bugün fazlasıyla bitkinsiniz. İş arasında kısa molalar vermek verimliliğinizin düşmemesini sağlarken sizin de biraz olsun dinlenmenize yardımcı olacaktır.

6 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlen saatleri itibariyle Boğa burcunda seyahat etmeye başlayacak olan Ay, günlük rutinler, sağlık ve çalışma hayatı konularını ön plana taşıyor.Özellikle boğaz bölgesiyle ilgili rahatsızlıklara karşı dikkatli olun ve sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Venüs'ün Aslan burcuna girişi ile uzaklaşma ihtiyacınız artacaktır. Farklı inançlar ve kültürler üzerine çalışmalar yapabilir, akademik araştırmalarınız için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

6 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte yapacağınız uzak yol ve seyahatlerden keyif alacağınız bir dönem başlıyor. Yeni yerler görüp tanımaktan, keşif ve macera duygusundan zevk duyabilirsiniz. Uzaklardan bir aşk gelebilir.

6 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusallığınız sizi huzursuz edebilir. Artan güvenlik ihtiyacınız karar vermenizi zorlaştırıyor. Duygularınızın sesinden çok mantığınızın sesini dinlemenizde yarar var. Duygularınızın mantığınızın sesini bastırmasına izin vermeyin ve düşündüklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçin. Hayatınızın her alanında karşınıza çıkan engellerin üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz. Maddi konulardaki tutarlılığınıza nazar değdi. Biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor.

6 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>