Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İlişkilerine Düzen Getiriyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha karmaşık durumlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak daha net adımlar atmaya başlayacaksınız. İstediklerinize adım adım ulaşmak için beklemede kalmanız gerekmekte. Aceleci davranmamaya özen gösterin.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tercihleriniz konusunda biraz daha temkinli ve dikkatli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstikrar sağlayamadığınız konularda başarılı olmayı beklememelisiniz. Sağlığınız vehayatınızla ilgili kararlarınızı, çabalarınızı ve önlemlerinizi planlarken bunu göz önünde bulundurun. Günlerinizi hevesle geçirmek iyi bir fikir değildir.

13 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha açık ve dürüst olmaya özen göstermelisiniz. Karşınızdakilere duygularınızı net bir şekilde ifade etmek, ilişkilerinizdeki sorunları çözmenize yardımcı olacaktır. Aynı zamanda bugün kendinize zaman ayırarak içsel denge ve huzuru sağlamak için meditasyon ya da yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

13 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsani duyguları öne alarak ilişkilerine çeki düzen vermek isteyebilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Tarzında yapmak istediğin değişiklikler için, internette çeşitli araştırmalar yapabilirsin. İş arayışında olan bir Yay burcuysan, tesadüfen tanışacağın kişi önemli bir referans olabilir.

13 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi davranmanın ve bunu içtenlikle yapmanın size katacağı çok şey olabilir. Bir ihtiyaç sahibini sevindirmekle, bir konuda fikir isteyeni desteklemekle o gün iyi bir haber almanın bir bağlantısı vardır. O bağlantıyı hissedeceğiniz bir gündesiniz.

13 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Güven ve istikrar duygusu içinde finansal değişikliklere gidebilirsiniz. Kriz yaratan durumlar sizi gergin kılabilir. Öğleden sonra hayatınızda hareket artabilir. Uğraştığınız konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda duygularınızı daha güçlü gösterebilirsiniz.

13 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdan çıkarmak istediğiniz kişiler için kararlar alacak gücü bulabileceksiniz. Ağız dalaşına girmek yerine sessizce gitmek sizlere daha çok yakışacaktır.

13 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafını gözlemlemek ve kimsenin fark etmediği gerçekleri görmek seni bir adım öne çıkaracak. Ancak her ne olursa olsun bugün kavgalara veya tartışmalara girmekten kaçınmalısın. Günün agresif enerjisi, etrafındaki insanların seni anlamamasına sebep olabilir.

13 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı noktalarda eski hayallerinizi canlandırabilir ve rutin konusunda özellikle sabırsız hissedebilirsiniz. Şimdilik çok hızlı kararlar vermemeye çalışın ve kendinize biraz nefes alma alanına ihtiyacınız olduğunu hatırlatın. Kendinizi bir plana odaklamak zorlayıcı olabilir. Neyse ki, gün ilerledikçe size büyük keyif verecek mükemmel projeyi veya uğraşı bulabilirsiniz. İş ve görevler daha keyifli hale gelebilir ve elinizden gelenin en iyisini yapma arzunuzu ortaya çıkarabilir. Günlük işlerinizin tadını çıkarmanın yeni yollarını keşfedeceksiniz.

13 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gideceğiniz sosyal ortamlarda aşk kapınızı çalacak. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kollayacaksınız. Unuttuğunuz bazı olayların yeniden gündeme gelecek.

13 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

13 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz. İletişim, sözleşme veya seyahatlerde ani sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

13 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı gösterdiğiniz iyi niyet, sorunların çözümünde yeterli olmuyor. Partneriniz, çok kararlı kuşkular içinde. Bağlılığınızı yeniden ispat etmekten kaçınmayın. İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçin. Kısa süre içerisinde, standardınızı çok yükseltebilecek bazı teklifler gelecek. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. Maddi konuda beklenmedik harcamalarınız nedeniyle biraz zorlanabilirsiniz. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor.

13 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 38' 47" R
Ay
Terazi
20° 43' 49" R
Merkür
Boğa
05° 57' 22"
Venüs
Boğa
25° 28' 29"
Mars
Koç
14° 56' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 05"
Satürn
Balık
18° 05' 37"
Uranüs
Boğa
23° 29' 51"
Neptün
Balık
29° 26' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 01"
Chiron
Koç
21° 42' 57"
Lilith
Başak
25° 32' 33"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 20/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>