Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak program yapmanız zor gibi ama bunu becerebilirseniz çok romantik bir gün geçirebilirsiniz. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermeniz gerekiyor.

İddialı sayılabilecek beklentileriniz var. Temponuz ve verimli çalışmanız bu beklentilerinizin bir kısmının gerçekleşmesine yardımcı olacak. İş yaşamınızda mütevazi olduğunuz söylenemez.

Yakınlarınız sıkışık durumunuzu biliyorlar. Çabalarınızı gözlüyorlar. Son anda size destek olabilirler. Sizin adınıza yatırılması gereken bir para bir süre daha geciktirilebilir.

Bu günlerde haklı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Kafanız pek çok işle meşgul. Bu da duygusal yaşamınızı ihmal etmenize yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne çok iyi başlayacaksınız. Epeydir kendinize zaman ayıramıyordunuz, bugün yapmak istediğiniz pek çok şeyi gerçekleştirebilmeniz için gerekli zemini bulabilirsiniz. Akşama doğru telefonlaşacağınız biriyle buluşmanız olacak. Sizinle paylaşmak istediği bazı sorunları var. Siz de ona destek olmayı istiyorsunuz, aranızda derin bir sohbet geçebilir.

15 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar çok önemli üç önemli enerjinin etkisinde Cuma günümüz başlıyor. Saat 15:15 Venüs-Kuzey düğüm ve saat 19:17 Merkür-Kuzey düğüm görünümleri, geri hareketle örtüştüğü için, ay sonuna kadar kişisel olarak yanlış anlaşılmalara, tersliklere, yolunda gitmeyen, toparlanmayan işlere, gelişmelere neden olabilir. Tam oldu bitti derken, bir tuhaflık bizi geriye çekebilir. Geçtiğimiz ay adım attığımız işlerde gecikmeler oluşabilir. Biraz sağlık sorunları zihnimizi bulandıran geçmişe ait konular keyifsizlik yaratabilir. Sözler tutulmaz, beklenen haberler gecikir, iletişim araçları (telefon, bilgisayar v.b) arızalar yaşanabilir. Bunları normal karşılayacağız. Gölgeli günleriyle birlikte ay sonuna kadar sabırlı olacağız. Sinirlenmek, ona buna çatmak veya acil kararlar vermek yerine bilinçli olacağız, sakince olan bitene bir bakacağız. Saat 17:10 Merkür-Venüs kavuşumu da aynı şekilde geri hareket dönemine rastladığı için ay sonuna kadar kırıcı konuşmalardan, gereksiz tartışmalardan kaçınmamız lazım. Bugünlerde sorunları abartmamak, hepimizin sabırsız ve anlayışsız olduğunu düşünerek anlayışlı olmak gerekiyor. Kime ne söylüyoruz, bize neler söz veriliyor. Bunlara iyi bakmak gerekiyor. Anlamadan dinlemeden konuşmayalım. Önyargılı olmayalım. Gün boyu huzur dileğimle,

15 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aklında bulunan kişiyle iletişime geçmeye karar verip dışarı çıkmayı teklif edebilirsin.

15 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişmen gerekirse değiş. Herkes değişimden yanadır. Ama kendinin değil başkalarının değişmesini ister. Başkalarını değil kendini değiştir. Sen değişirsen çevrendekiler de değişir.

15 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylarda arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Toparlamanız gereken işlere yönelin. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

15 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünhayatınızda yaşanabilecek ani değişikliklere dikkat çekmekte. Yeni bir göreve getirilebileceğiniz gibi mesai arkadaşlarınızdan birinin görevine kısa süreli  bir geçiş yaşamanızda söz konusu olabilir. Bu dönemde size sunulan dan çok kendi isteklerinizi hayata geçirmek için çabalamalı ve mümkün olduğunca ön planda olmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Yay'lar eşinizin minnet ve sevgi dolu tutumu ile romantik bir gün geçirebilir beraberliğinizin ne kadar özel olduğunun farkına varabilirsiniz. Bekar Yay'lar sizler ise aşkın yeniden kapınızı çalması ile duygusal karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

14 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde kendinizi iyi anlatabileceğiniz, güzel ifade edebileceğiniz bir gün olabilir. Sevdiğiniz bir yeri veya kişiyi görmek üzere seyahat edebilirsiniz. Keyifli geziler yapabilirsiniz.

15 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kontrolünüz dışında gelişen her olayda paniğe kapılmayın. Ailenize karşı fedakârlıklarınız yüksek olacak. Hayatınızı gözden geçirmelisiniz.

15 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planlarınızı uygularken daha önce düşünmediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sürprizler, isteklerinizi harekete geçirecek. Enerjik ve olumlu davranacaksınız. Bu durum ilişkilerinizi ve işinizi yapıcı yönde etkileyecek.

15 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

15 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 55' 43" R
Ay
Aslan
28° 45' 48"
Merkür
Koç
18° 00' 30"
Venüs
Koç
16° 26' 48"
Mars
Balık
20° 35' 56"
Jüpiter
Boğa
21° 13' 55"
Satürn
Balık
15° 27' 52"
Uranüs
Boğa
21° 41' 12"
Neptün
Balık
28° 31' 46"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
19° 58' 43"
Lilith
Başak
22° 01' 42"
True Node
Koç
15° 35' 27"
Son Güncelleme : 18/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>