Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki, canlılığını biraz yitirmiş görüntünün yüzeysel ve geçici olduğunun bilincinde görünüyorsunuz. Karşılıklı olarak bulduğunuz değerler, daha sıkı bağlarla bağlanmanızı sağlıyor.

Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır, sizi çok şaşırtabilir. Kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getiriyor.

Gönlünüzdeki zenginliğin para sorunlarınızın temel nedeni olduğunu düşünmemelisiniz. Aynı ölçüde gönül zenginliği içinde olduğunuz, aynı cömertlikleri gösterdiğiniz birkaç arkadaşınız, sizin kadar sorun yaşamıyor.

Bir konuda eleştiri zamanlamasını doğru yapmanız gerekiyor. Çok yakınınızdaki birinin bazı zaaflarını kendine hayranlık duyarak yaşamasına tepkisiz kalıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. Bir süredir hissettiğiniz karmaşanın azalmaya başladığını anlayacaksınız. Daha sakin bir biçimde olayları yeniden gözden geçirebilir, isteklerinizi yeniden belirleyebilirsiniz. Parasal konulara yönelik olumlu gelişmeler meydana geliyor.

12 Aralık 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 09:42 Ay-Venüs görünümü, ilişkileri güçlendiricidir. Etrafımızdaki dünya ile olumlu bir bağ kurarız. Hislerimizi rahatlıkla ifade ederiz. Özgürlük, yenilik, değişiklik, farklı bir şeyler yaşama arzumuz yoğundur. Saat 17:43 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, umutlarımızı yükseltip, ileriye yönelik düşünmemizi, planlarımızı istediğimiz şekilde yürürlüğe koyabilmemizi sağlıyor. Bize olanaklar sunuyor. Eğitimden ticaret hayatına kadar her alanda kendimizi güçlü şekilde ifade etmemizde destek veriyor. Saat 18:09 Ay-Pluto görünümü, maddi kazanç elde etme arzunuzun simgesidir. İstersiniz ki, yaptığınız iş, uğraştığınız alanda doyurucu geri dönüşler olsun. Bu anlamda biraz hırslanmak mümkündür. Bunu doğal karşılamak lazım... Kim hayatını garanti altına almak istemez ki? Ancak şartlarımıza bakacağız bir de maddi konularda her verilen söze inanmadan önce bilinçli düşüneceğiz. Saat 23:38 Ay-Güneş görünümü, hedefe odaklı düşünmenin kendimizi güçlü bir şekilde dışa ifade etmenin işaretçisidir. Gün boyunca her konuda güzellikler yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Aralık 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlara açık bir gün. Sorumluluk alacağın konular üzerinde fazla zaman harcaman söz konusu olabilir.

12 Aralık 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlediğin yolda engel yoksa o yol seni başarıya, doğruya götürmez. Hayatta en kötü şey kaçırılan fırsatlardır. Fırsatlar engel sandığın olayların içinde olabilir.

12 Aralık 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Ticari konularda gelecek yönünde yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde fırsatlar söz konusu olabilir.

12 Aralık 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal konular ön plandaki yerini korurken arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, düşünce ve fikirlerinizi tartışabilir, onların görüşlerinden yararlanabilirsiniz. Dengeli ve uyumlu bir tutum sergilemeyi ihmal etmemelisiniz.

12 Aralık 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

12 Aralık 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda anlık çıkışlarınızla etrafınızı şaşırtabilirsiniz. Maddi konularda bazı zorlanmalarınız olsa bile, değişik yerlerde bulunmaktan çok mutlu olacaksınız.

12 Aralık 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati sizi grup aktivitelerinin içine sokar. Arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirirsiniz. Ayrıca yeni insanlar tanımak da ruhunuzu dinlendirir. Kalbi boş olanlar hayallerindeki partneri bulurlar. Hobiler ve yaratıcılığın ön plana çıkacağı bir günü sevdiklerinizle paylaşın.

12 Aralık 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Aralık 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 24' 01" R
Ay
Başak
16° 34' 10"
Merkür
Koç
17° 15' 02"
Venüs
Koç
18° 18' 20"
Mars
Balık
21° 45' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 34"
Satürn
Balık
15° 36' 50"
Uranüs
Boğa
21° 46' 09"
Neptün
Balık
28° 34' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 00"
Lilith
Başak
22° 11' 43"
True Node
Koç
15° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>