Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişmeye, ortak paydalarda buluşmaya isteksiz gibisiniz. İlişkinizde, sevgiliniz size mecburmuş gibi bir tavrınız var. İkinize de çok yakın olan arkadaşlarınız bu konuda sizi suçlu buluyorlar.

Bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yaramıyor.

Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz olabilir. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze harcarken batmıyor, ama sonradan sıkıntısını yaşıyorsunuz. Biraz daha sakınarak harcamalısınız.

Tek taraflı özveri uzun vadede çaresiz kalacak gibi görünüyor. Sevgilinizin ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu görebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda ilginç gelişmelerin olduğunu düşüneceksiniz. Daha önce aklınıza hiç gelmeyen fikirler üzerinde durabilir ve hatta uygulamaya başlayabilirsiniz. Kararlarınızı uygulamadan önce dikkatle araştırma yapmalısınız.

7 Aralık 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek Ay, dışa dönük Yaylar için gayet olumlu bir enerji. Kendimiz adına belirlediğimiz yolda ilerlemek bu enerji sayesinde mümkün. Hatta bir çocuk kadar özgürce hareket etmemiz kolay. Saat 12:02 Ay-Venüs görünümü, ruhumuz dizginlenmekten hoşlanmayabilir. Hayat bize ne kadar dost davranırsa bizim de çevremizdeki insanlara o kadar ılımlı ve iyi niyetli davranırız. Saat 20:11 Ay-Jüpiter görünümü, beklediğiniz incelikleri, anlayışı insanlardan görmekte zorlanmaya neden olur. Bu kadar iyi davranırken, başkalarının rahat tavırları size itici gelir. Kendi içinizde sorgulamada bulunursunuz. Gizli saklı hareket eden, niyetini belli etmeyen kişilere karşı mesafe koyarsınız. Her şey umduğunuzdan daha güzel bir şekilde gelişsin. Şansınızın gün boyu yanınızda olması dileğimle,

7 Aralık 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında olan bitenler bugün ilgini çekebilir ama bugün sessiz kalıyorsun. Zevk duyacağın konulara yöneliyorsun.

7 Aralık 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz değiştirme kararı alabilir, arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ailenizin alacağı bazı kararlar hayatınızı önemli ölçüde değiştirebilir.

7 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İş ilişkisinde olduğunuz kişilere kafanızı yorabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Gün içinde inşa etmek istediğiniz işlere yönelebilirsiniz. Yeniden harekete geçirmek istediğiniz işlerinizde başarılı olabilirsiniz. Yabancılarla birlikte olmak işleriniz açısından sizi geliştirebilir.

7 Aralık 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünhayatınızda yaşanabilecek ani değişikliklere dikkat çekmekte. Yeni bir göreve getirilebileceğiniz gibi mesai arkadaşlarınızdan birinin görevine kısa süreli  bir geçiş yaşamanızda söz konusu olabilir. Bu dönemde size sunulan dan çok kendi isteklerinizi hayata geçirmek için çabalamalı ve mümkün olduğunca ön planda olmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Yay'lar eşinizin minnet ve sevgi dolu tutumu ile romantik bir gün geçirebilir beraberliğinizin ne kadar özel olduğunun farkına varabilirsiniz. Bekar Yay'lar sizler ise aşkın yeniden kapınızı çalması ile duygusal karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda kendinizi gösterebilirsiniz. İç gücünüzü etkili bir şekilde kullanmak sizi olası zorluklardan koruyor. Büyük alışverişlerden ve eşya alımlarından uzak durun.

7 Aralık 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim grup ilişkilerinizde hareketli bir gün geçireceğinize işaret ediyor. Sevdiğiniz kişilerle macera dolu kararlar alıp, hiç görmediğiniz bir ülkeye seyahat planlayarak harekete geçebilirsiniz. Aniden patlayan fikir ayrılıklarına kulaklarınızı tıkayın.

7 Aralık 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkma ve uzaklaşmak için iyi bir gün olabilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Yabancılarla ve yurtdışıyla bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Yerinizde durmanın zor olduğu bir gün.

7 Aralık 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 29" R
Ay
Yay
06° 21' 10"
Merkür
Koç
16° 01' 31"
Venüs
Koç
26° 24' 48"
Mars
Balık
26° 51' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 29"
Satürn
Balık
16° 14' 24"
Uranüs
Boğa
22° 08' 08"
Neptün
Balık
28° 47' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 50"
Lilith
Başak
22° 55' 29"
True Node
Koç
15° 31' 50"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>