Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizde günden güne artan bir uzaklaşma görüyor. Bunların yanlış kurgular olduğunu ona anlatmanın tek yolu, daha fazla ilgi olacak. Nedense son günlerde onun karşısında pek güven verici durmuyorsunuz.

Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerler olmalı. Sınırsız enerjinizle harikalar yaratıyorsunuz. Haftanın başında bazı görüşmeler, size yeni açılımlar sunabilir.

Çevreniz bir satın alma işinizde artık vaktin geldiğini düşünüyor. Bugünlerde paragöz bir tanıdığınızla bir tartışmanız olabilir. Yakında bir para pişmanlığı yaşayacaksınız.

Bir konuyla ilgili önünüze koyduğunuz engeller, biraz abartılı endişelerin sonucu gibi. Daha iyimser bir bakışla işin üzerine gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızda bazı yoksunluklar hissediyorsunuz. Sevgi dolu yüreğiniz, bunun çözümünü arıyor. Kendinizi bir konuda baskılıyorsunuz. Böyle davranmamanız halinde sonradan onarılamayacak kırgınlıkların sebebi olacağınızdan korkuyorsunuz. Zor bir haftayı problemli bitirmiş olmanızın gerginliği size yetiyor, yani gerginlikler istemiyorsunuz.

1 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 1 Aralık saat 12:14-25 Aralık saat 08:26 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Venüs, 3 Aralık itibariyle yine burcunuzda gerileyecek Merkür ile aynı zamana denk geliyor. Bu durumda, özellikle dış dünya ile kurulan bağlantıların, ilişkilerin dikkatlice gözden geçirilmesinde fayda var. Bu olumsuz gibi gelmesin size. Bilakis doğru karar vermek, seçimde bulunmak, ne yöne gideceğinizi tespit etmek için bu mola gayet iyidir. Tabii ki kişiden kişiye bu algı değişse de, bu söylediğim tarzda ele almanız halinde kendinize iyilik edersiniz. Geri hareket öncesi bir ilişki sona erdiyse, tekrar dönmeyi düşünebilirsiniz. Bitmeseydi, ben de bir yanlışlık vardı, yoksa o mu haksızdı gibi sorular kafamızın içinde dolanıp durur. Burada önemli olan, gerçekçi düşünmenizdir. Evlilik, boşanma, bir arada yaşamak gibi hayati kararlarda yanılmamak için lütfen iyi düşünün. Gerekirse bir danışmandan yardım almakta fayda var. Saat 13:05 Mars-Uranüs karşıtlığıkonularında, başkalarıyla uzlaşı içinde, hedefimize varma arzumuzu işaret etmektedir. Aşk hayatınızla ilgili konularda ise tam tersine özgür olmak, yaşamak istiyoruz. Bir yanımız kalk gidelim diyor, diğer yanımız uyulması gereken kuralları hatırlatıyor. Bu da bizi geriyor. Ben hayatımın efendisi miyim yoksa zincirli kölesi miyim diye düşünüyoruz. Saat 18:08 Ay-Jüpiter karşıtlığı, huzursuzluk ve biraz da güvensizlik yaratabilir. Çıkarlarını düşünen ve keseri kendine yontan kişilerle çalışmak veya aynı ortamda nefes almak istemeyiz. Saat 18:37 Ay-Neptün görünümü, sağlığımızı önemsemenin, ailemizle ilgilenmenin, rahatlatıcı egzersizler yaparak bedenimizi güçlendirmenin işaretidir. Kilo almışsak şimdi diyetimize önem verelim. Mistik faaliyetler, huzur verici ve negatif enerjimizi üstümüzden atmamızı sağlayıcı çalışmalara yönelebiliriz.

1 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostluklar, arkadaşlıklar bugün ön planda olacak. Kalıcı ve yapıcı ilişkilerin sana ne kadar fayda ettiğini göreceksin.

1 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize, gerçekte kim olduğunuzu öğrenmeye dair iyi bir şans verin.

1 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda ani değişiklikler olabilir. Çevrenizdeki kişilerin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Sağlığınıza dikkat edin.

1 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şans yıldızı Venüs'ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte şans biraz daha sizden yana. Kendinizi şımartmak için güzel bir dönem olabilir. Kendinize yatırım ve harcama yapabilirsiniz. Ayrıca hayatınıza aşkı katmakta zorlanmayabilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal anlamda sınırlanmış ve yalnız hissedebileceğiniz geçici etkiler alırken, yaşamınızda pozitif insanlarla görüşmek, enerji çalışmalarına katılmak ve tercih ederseniz yalnız kalarak zihninizi ve ruhunuzu dinlendirmek bugün enerjinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır.

1 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde sorunlara açık olacaksınız. Sosyal ortamlarda kolay tepkiler verebilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haydi yine 25 Aralık'a kadar şanslısınız! Bu dönemi iyi değerlendirmekte fayda var. Zira bolluk bereket, sevgi ve ilişkileri temsil eden Venüs sizin burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. Büyük bir merakla yeni ilişkilere çekilebilirsiniz. Birini elde etmeye çalışırken türlü eğlenceli yollara başvurabilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

1 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 38' 36" R
Ay
Akrep
21° 17' 52" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 56' 16"
Mars
Balık
25° 55' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 50"
Satürn
Balık
16° 07' 45"
Uranüs
Boğa
22° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 45' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 42"
Lilith
Başak
22° 47' 31"
True Node
Koç
15° 35' 26"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:56

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>