Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size yapılanı hak etmediğiniz. Bütün aramalarını, kendini bağışlatma arzularını karşılıksız bırakıyorsunuz. Ama onun da bu yaptığınızı hak etmediğinizi görmeniz gerekiyor.

Yetkilerini kullanarak sizinle sürtüşen biri,hayatınızı sorunlu yaşamanıza neden oluyor. Bu sürtüşme ortadan kalkmadan çalışılamayacağı inancıyla bu konuyu tartışmaya karar verebilirsiniz.

Biraz zorlanıyorsunuz, ama eskide kalan darlıklarınızla kıyasladığınızda durumun yine de kötü olmadığını görüyorsunuz. İki alacaklınızdan biri, vadeyi uzatma teklifinizi geri çevirebilir.

Bugünlerdeki tanışmalar sizin için önemli. Bir araya geldiğiniz bir gurubun içindeki yabancı bir yüz, bugünlerde belleğinize yerleşecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çıkış yolu aradığınız bir problemle uğraşıyorsunuz. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz bocalıyorsunuz. Davranışlarından sorumlu olduğunuz biri sizi mutlu ediyor. Onu ödüllendirmenin yollarını arıyorsunuz. Barışçı birisiniz. Ama bazı konularda önyargılarınız var. Bu konular söz konusu olduğunda farklılaşabiliyorsunuz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 02:53 Ay-Pluto görünümü, hakkımız olanı elde etmekten yanayız. Böyle bir enerji size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. Saat 04:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gönlümüzden geldiği gibi düşüncelerimizi ifade etmemizi sağlıyor. Kişisel gelişimimize katkıda bulunanve projelerden yanayız. Aşkta özgürlüğü, yeniliği, değişimi seviyoruz. Sıradan, belli belirsiz, soru işaretleri uyandıran, rutinleşen her şeye karşıyız. Saat 14:13 Ay-Mars karşıtlık etkisi, bireysel çabanızın ve mücadelenizin sonuçlarını almak istediğinizi gösteriyor. Ancak burada bencil düşünebilir, başkalarına uymak, onlara kazandırmak veya onların kazandığını görmekten hoşlanmazsınız. İstersiniz ki, siz alkışlanın ve siz lider olun. Bu olmayınca gerginleşirsiniz. Dışa pek belli etmezsiniz ama içten içe öfke duyabilirsiniz. Saat 15:16 Ay-Uranüs kavuşumu, gayet olumludur. Fiziksel ve zihinsel anlamda sizi aktif hale getirir. Modern düşünmenizi, yaratıcı çalışmalarda bulunmanızı, fikirlerinizi dile getirmenizi sağlar. Zaten böyle bir görünüm altında, kısıtlanmaktan hiç hoşlanmazsınız. Değişiklik ve yeni olanı istersiniz. Saat 19:50 Ay-Satürn görünümü, ciddi ve tutarlı, duygularınızı kontrol ederek istediğinizi elde etmeniz anlamına gelir. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarınızla ilgili önemli kararlar vermek mümkündür. Hayatın eğlenceli ve aktif yanlarının tadına varabilirsiniz. Kimseye ihtiyaç duymadan ne yapacağınızı bilerek ilerlersiniz. Saat 21:37-23:38 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Değişim ve yenilik kararlarımızı bir daha gözden geçirelim. Sabır ve soğukkanlılık özellikle çok önemli. Ne kadar olumlu da olsa derinlikli bir analiz yapmadan karar vermeyelim. Saat 23:38 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, inandığımız bir şeyden vazgeçmeyeceğiz. Huzurumuz kıymetli ve bunu kimsenin bozmasına müsaademiz yok. Maddiyat bir hayli öne çıkacak. Eğer kafanızın içini kurcalayan meseleler varsa bunları çözmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Ailemiz, sahip olduklarımız ve yarınlarımız anlamında kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim çabaların bugün seni öfkeli yapabilir. Öğleden sonra kaygılarından uzak bir atmosferde bulunabilirsin.

30 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zaman kaybetmenize ve enerjinizi boşa harcamanız gereken yabancı taahhütleri dikkate almayın.

30 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. İşlerinizin teknik kısımları hakkında eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerlemek için risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeme gelebilir.

30 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para...

30 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Eğlenceli yönlerinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Çok para harcayabilirsiniz. Bu aralar arkadaşlık ilişkilerinizi dengelemelisiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün son söylemeniz gereken sözü ilk başta söylemekten kaçının. Fark etmeden sevdiklerinizin kalbini kırarsınız. Yeni heyecanlara ve başlangıçlara açık bir gün. Spor faaliyetler, yarışmalar, macera dolu seyahatler odağınıza girebilir. Öfke kontrolünü elden bırakmayın.

30 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendine duyduğunuz güven, renkli, orijinal ve yaratıcı yönleriniz parlak bir şekilde ortaya çıkarken özellikle öğle sonrasında çok farklı ve beklemediğiniz tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde kararlı ve rasyonel davranmakta zorlanmayabilirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 38' 40" R
Ay
Başak
19° 31' 04"
Merkür
Koç
17° 08' 26"
Venüs
Koç
18° 36' 50"
Mars
Balık
21° 57' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 00"
Satürn
Balık
15° 38' 18"
Uranüs
Boğa
21° 46' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 53"
Lilith
Başak
22° 13' 23"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>