Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi sanki cezp ediyor gibi.Yıpranmış sinirlerinizle, uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz.

İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz aile içinde tepki alsa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz. Çok yakın bir zamanda sorunlarınız için bazı kapıları çalacaksınız.

Önümüzdeki günlerde şansınızda bir parlama görünüyor. Kenarda duran paranız bugünlerde çok işinize yarayabilir. Bir iki ödemenizi erteletme isteğinizde güçlükle karşılaşmayacaksınız.

Övgünün bazı insanların başarılarını pekiştireceğini göz ardı etmemelisiniz. Bir yakınınızın başarılı hamlesinden duyduğunuz kıvancı, ona daha belirgin tavırlarla gösterebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça zeki biri olmanıza karşın, iyimserliğiniz yüzünden suiistimal edilebiliyorsunuz. Bugün bunu fark edip bir arkadaşınızla ilişkinizi kesebilirsiniz. Bir iki gün içinde yanlış bir bilgilendirilmeyle gerginlikleriniz olacak. Çok özel bir yanınızla bugün tanışacaksınız. Bu erdeminizle, geçmişte yapmış olabileceğiniz doğru e yanlışların ayrıntılarına gireceksiniz.

25 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, cumartesi günümüz Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde geçecek. Duygu ve düşüncelerinizi kimsenin onayına ihtiyaç duymadan özgürce sunmaktan yana oluşunuz size doğal bir çekicilik kazandırabilir. Bu farklılık önce yakın çevrenizdeki daha sonra da yabancısı olduğunuz ortamlarda dahi kolaylıkla fark edilebilir. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğimizi düşünmenin önemini vurguluyor. Saat 13:57 Merkür-Uranüs arasındaki görünüm, beklenmedik tepkilerde bulunmamıza neden olabilir. Ancak bundan asla pişmanlık duymayız. Özgürlük kanımızın son zerresine kadar sinmiştir. Aşkla büyümek, hayatın tüm zevklerinden yararlanmak arzumuz yoğundur. Buna birileri karşı çıkmış veya bizi eleştirmiş pek de umurumuzda olmaz. Ancak Merkür-Yay burcunda ilerlediği için durumları bir ölçüp tartmak lazım. Saat 18:05 Ay-Mars görünümü gayet olumludur. Hem çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirici, hem de amacınıza uygun hareket etmenizi sağlayıcıdır. Fikirleriniz son derece beğenilir. Saat 21:11 Ay-Venüs zorlu görünümü, halledilmemiş, üstü örtülmüş ve önemsenmemiş durumlar üzerinde bizi düşünmeye sevkediyor. Bu sağlık problemlerinden-ilişkilere,sorunlarından -geçmiş meselelere kadar geniş bir yelpazeyi kapsayabilir. Bugün neler yapabiliriz? Bizi kimsenin üzmesine izin vermeyiz. Şöyle bir geriye çekilip dinlenebiliriz. İllaki bir şeyleri düzelteyim diye kendimizi hasta etmeyiz. Yüzünüzü gülümseten bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planların çoğu son dakika değişikliklerine uğrayabilir. Dostlarının ısrarcı davetlerine 'hayır' demekte zorlanabilirsin.

25 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal dünyanızı zenginleştiren ve size kendinizi iyi hissettiren bazı deneyimler yaşayabilirsiniz.

25 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda yakın çevrenizle çok daha fazla ilgilenebilirsiniz. Kısa yolculuklar ve ziyaretler gözüküyor.

25 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rutinin dışına çıkmaktan, farklı konularla ilgilenmekten, değişik insanlarla tanışmaktan keyif alacağınız bir gün olabilir. Hareketli, hızlı bir gün geçirebilirsiniz ve hayat karşınıza sürpriz tanışıklıklar, temas ve görüşmeler çıkarabilir.

25 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

24 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi eğlenceye kaptırabilirsiniz. Aşk hayatınızda oldukça şanslı ve keyifli olacaksınız. Aktivitelerde ve eğlenceli ortamlarda bulunmak hoşunuza gidebilir. Sevdiklerinize vereceğiniz değerin karşılığını alabilirsiniz.

25 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki güçlü etkileşim sayesinde bir yanınız mantıklı düşünmeye çalışırken diğer yanınız kanat takmaya hazırlanıyor. Zihninizin gereğinden fazla hızlı çalıştığı bir dönemdesiniz. Bu yüzden tüm kararlarınıza dikkat etmeli, başkalarının da görüşlerini almaktan çekinmemelisiniz. Seyahatlerden eve gelmeye vakit bulamazsınız.

25 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

25 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 51' 16" R
Ay
Başak
09° 58' 31"
Merkür
Koç
17° 30' 48"
Venüs
Koç
17° 36' 58"
Mars
Balık
21° 20' 00"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 54"
Satürn
Balık
15° 33' 31"
Uranüs
Boğa
21° 44' 19"
Neptün
Balık
28° 33' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 02' 03"
Lilith
Başak
22° 08' 00"
True Node
Koç
15° 36' 41"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:25

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>