Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gün içinde yaşadığınız onunla yaşayacağınız gerilimi akşama doğru bertaraf edebilirsiniz. Ortak bir davet alabilirsiniz. Bu daveti değerlendirseniz aranızdaki hafif gerilimin giderilmesinde yararı olabilir.

İşyerinizdeki gelişmeler sizi de canlandıracak. Gelecek günler için umutlanacaksınız ve bu sizin temponuzu olumlu yönde etkileyecek. Sizinle aynı umudu paylaşanlar olacak.

Yakın zamanda elinize geçen bir miktar parayı iyi değerlendirmeyi amaçlıyorsunuz. Uzun vadeli bazı planlarınız var. Bu planlarınızı gerçekleştirmek için harcamalarınızı dikkatli yapmalısınız.

Şüpheciliğin size yararı olmadığını biliyorsunuz ama yine de vazgeçmiyorsunuz. Olaylara iyimser yaklaşmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel yaşamınızda da, işinizde de önemli bir sorununuz yok ama yakınlarınız en küçük bir problemi bile büyüttüğünüzü düşünüyorlar. Bugün bu konuda bir uyarı alabilirsiniz. Öğle yemeğinde bazı yeni insanlarla tanıştırılacaksınız. Tanıştırıldığınız kişileri ilginç bulup onlarla dostluk kurmak isteyebilirsiniz. Akşama bir davet alabilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 22 Kasım saat 06:05-21 Aralık saat 19:28 tarihleri arasında Güneş burcunuzda ilerleyecek. Bu yıl ki geçiş, burcunuzda ilerlemekte olan Satürn ile örtüştüğü için anlamı da değişiyor. Sizi bilgeliğe, hoşgörüye, yapıcı düşünmeye sevk ediyor. Attığınız adımın bilincinde, ilişki kurduğunuz insanları yargılamadan, farklı görüşte olsalar dahi saygınızı, sevginizi ihmal etmeden hem kendinize hem dünyaya karşı dilinizi güzel eyleyebilirsiniz. Kolay mı? Zor tabii ki ancak Satürn-Yay burcu süreci bunu öğrenme, deneyimleme anlamında sizi olgunlaştırıcıdır. Gelelim bir başka önemli noktaya. Merkür, 3 Aralık itibariyle burcunuzda gerileyecek. Şimdiden kararlarınızı verirken bilinçli olunuz. 27 Kasım itibariyle kendinizi biraz duraksamış, zihnen derinlere dalmış ve kararsız hissediyor olabilirsiniz. Bu olumsuz gibi gelmesin size. Bilakis doğru karar vermek, seçimde bulunmak, ne yöne gideceğinizi tespit etmek için geri hareket dönemi yararlıdır. Fiziksel değişim, girişim, bir yenilik düşünüyorsanız bugünlerde çok dikkatli gözden geçiriniz. Evlilik, boşanma, bir arada yaşamak gibi bir düşünceniz varsa, bunları tekrar ele alın ki, geri hareket esnasında en azından zorlanmayın. Mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda biraz daha aktif olacağınız bu günde bazı harcamalar ve alışverişler gündeme gelebilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzere planlar yapabilir, stratejiler geliştirebilirsiniz. Güçlü sezgilerinizin uyarılarını dikkate almalısınız.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yurtdışı, ticaret, eğitim ve pazarlama ya da medya ile ilgili işleriniz var ise önemli gelişmeler yaşanabilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel konularda biraz dağılabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni fikirler yaratabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda görünür olmak isteyebilirsiniz. Ön göremediğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmanız gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat edin.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KORKTUĞUNUZ şeylerle karşılaşma ihtimaliniz var. Soğukkanlı olmanız gereken bir zaman. Akrabalarınızla ilgili sağlık haberleri alabilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

22 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşük hissettiğiniz enerjiniz yükselecek. Kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir dönem. Kafanız ve düşünceleriniz daha net olacak.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdi sizin zamanınız. Bunun keyfini çıkarın. Zira burcunuza yerleşen Güneş, sizi bir yıldız gibi parlatıp, ışıldatacak. Fiziksel gücünüzü rahatlatmak için spora yazılmalısınız. İçinizdeki yüksek enerji ancak bu şekilde rahatça dışarı atılabilir. İlginç, geniş, ferah mekanlara gidip, geniş gruplarla eğlenebilirsiniz. Neşenizle etrafınızın sevgisini kazanırsınız.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

22 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 07' 32" R
Ay
Yay
10° 30' 39"
Merkür
Koç
16° 03' 27"
Venüs
Koç
26° 48' 56"
Mars
Balık
27° 06' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 01"
Satürn
Balık
16° 16' 12"
Uranüs
Boğa
22° 09' 15"
Neptün
Balık
28° 48' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 57"
Lilith
Başak
22° 57' 40"
True Node
Koç
15° 30' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>