Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz tatlı bir gerginlik içinde. Karşılıklı olarak bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu savunuyorsunuz. Beklentilerinizin tazeliği tatlılığı, sürekli birbirinizi sorgulamanızda gerginliği yaratıyor.

Yeni yaptığınız bir görüşmeden çok şey bekliyorsunuz. İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Yeni alacağınız haberlerle daha umutlu olacaksınız.

İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz. Maddi bir sıkıntı içinde görünmemenizin altında bu denge var.

İki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor. Müdahalenizin önündeki barikatı da göremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkilerde ve arkadaşlıklarda bugün biraz daha rahat ve esnek davranmak için ekstra çaba sarfetmeniz gerekiyor. Zira günün zorlayıcı ve yüksek enerjileri sizi farkında olmadan baskıcı ve ısrarcı konuma sokabilir. Hem kendiniz hem de karşınızdaki adına gereksiz mücadelelerden kaçınmalısınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Ay-Yay burcunda seyrinde, kendimize duyduğumuz güven, eksiklerimiz, düzenlememiz gerekenler üzerinde durabiliriz. Bizi neler mutlu etmekte ve neler rahatsız etmekte bunları şöyle bir gözden geçirebiliriz. Eğer bu gözden geçirmeyi dürüst bir biçimde yaparsak, daha verimli ve huzurlu bir şekilde günün geri kalanının değerlendiririz. Saat 15:15 Mars-Pluto görünümü biraz önce belirttiğim hususlarda olumlu yönde adım atmak isteyen Yayların, bir takım engellerle karşılaşmalarına neden olabilir. Şartlar şu an için arzu ettiğiniz gibi olmayabilir. Birilerine uymak zorunda kalabilirsiniz. Gergin tepkilerde bulunabilir, önünüze çıkan herkese ve her şeye karşı güç gösterilerinde bulunabilirsiniz. Adım atamadığınız için öfkelenebilir, baskı kurarak elde etmeye çalışabilirsiniz. İş hayatında veya ilişkilerde sorunlar çıkabilir. Sizden daha güçlü olan kişiler önünüze geçebilir ve sizi durdurmaya kalkışabilirler. Bütün bunlar gün boyu farklı konulardaki genel bir gerilimi işaret ediyor. Bize düşen soğukkanlı olmak ve bilinçli düşünmektir. Saat 20:51 Ay-Neptün görünüm etkisinde, sorun çıkmasın isteriz. Bir yandan da özgür olma arzunuz yükselir. Ancak ben derim ki, iyice düşünmeden verilecek karar pahalıya mal olabilir. Saat 23:59 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, önümüzdeki birkaç gün boyunca zihnimizi canlandırıyor ve plan-projelerimizi yürürlüğe koymamızı sağlıyor. Bu yolculuk,görüşmesi, eğitimle alakalı konu, yurt dışıyla ilgili mevzular olabilir. Bunları kolaylıkla hallederiz ve arzu ettiğimiz şekilde sonuca ulaştırırız. Yazışırız, anlaşırız. Yeni birisiyle tanışmanın, heyecanlı bir karşılaşmanın da göstergesidir. Beklediğimiz haberi alırız. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

19 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin sorumlulukların bugün kapını çalabilir. Önemli kararlar almak zorunda kalabilir, planlarında değişiklik yapabilirsin.

19 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinize dair davranışlarınızda artık önemli bir netlik kazanmalısınız. Sosyal çevre dostluklarında yaptığınız haksızlıklar var ise dönmek için fırsatlar söz konusu.

19 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken önemli konular ve yeni adımlar içerisindesiniz. Kişisel konularda hareketsiz kalmayacaksınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ilişkilerde ve arkadaşlıklarda bugün biraz daha rahat ve esnek davranmak için ekstra çaba sarfetmeniz gerekiyor. Zira günün zorlayıcı ve yüksek enerjileri sizi farkında olmadan baskıcı ve ısrarcı konuma sokabilir. Hem kendiniz hem de karşınızdaki adına gereksiz mücadelelerden kaçınmalısınız.

19 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

19 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ilişkilerinizde parasal konuları kafanıza fazla takmayın. Parasal meseleler yüzünden öfke patlamaları yaşayabilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda meydana gelen Yeni Ay sizi yeni bir ruhsal yolculuğa sürükleyecek. Rüyalarınızın anlamlarına odaklanmak sezgisel açılımlarınızı anlamlandırır. Bugün düşüncelerinizi kendinize saklayıp daha ketum olmayı tercih edebilirsiniz. Gizli ilişkilerinizde daha derin ve kalıcı bağlar kuracağınız bir gündesiniz.

19 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

19 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 36' 20" R
Ay
Akrep
20° 48' 49" R
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
24° 53' 23"
Mars
Balık
25° 53' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 07' 32"
Uranüs
Boğa
22° 03' 58"
Neptün
Balık
28° 45' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 34"
Lilith
Başak
22° 47' 16"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>