Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süredir ikinizin de kendi meşguliyetleri ön plana çıktı. Bir kopukluk yaşayabileceğinizi düşünüp endişeleniyorsunuz. Kısa vadede böyle bir tehlike gözükmüyor. Aksine, az görüşmek sizi birbirinize daha da çok bağlıyor.

İş yaşamınızda kafanızı sürekli meşgul eden biri var. Onunla çok ciddi biçimde sorun yaşıyorsunuz. Bir mesafe koymak, hatta builişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde görünmesine karşın, onun oradaki varlığını garip bir biçimde istiyorsunuz.

Paranızı hiç eşit olmayan bir şekilde birisiyle paylaşıyorsunuz. Buna göz yumuyorsunuz. Bu hastalıklı para ilişkisinin gizi yakında ortaya çıkacak. Bundan hiç hoşlanmayacaksınız.

Çok yakınınızda birini sürekli itiyorsunuz. Size karşı hırçın ve anlayışsız davrandığını düşünüyorsunuz. Bu kişi size bir art niyet taşıyacak konumda görünmüyor. Sonradan çok üzülebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görevinizin insanları mutlu etmek olduğunu düşünüyorsunuz. Başkaları için bir şeyler yapmak sizi de mutlu ediyor ama herkese yetişemeyince suçluluk duyuyorsunuz. Yaşamın kendinize ayırdığınız bölümü ise mükemmel. Ne istediğinizi iyi biliyor, istekleriniz mutlaka gerçekleştiriyorsunuz. Hayatınıza şimdi de yeni bir uğraş girdi ve müthiş keyif alıyorsunuz.

21 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 03:26-10:14 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yolculuk, görüşme veya bazı meseleler üzerinde tedbirli şekilde konuşmakta yarar var. Kimin hangi niyetle bize yaklaştığını bilelim. Saat 10:14 Ay-Oğlak geçişinde, parasal meselelere ciddiyetle eğiliriz. Öyle fazla harcama lüksümüz olmayabilir. Bütçemiz çerçevesinde hareket etmek bizi biraz bunaltır. Saat 14:29 Venüs-Pluto görünümü, bizi öncelikle tüm ilişkilerimizi ve maddi anlamdaki durumumuzu mutlaka bilinçli, disiplinli bir şekilde gözden geçirmemiz gerektiğini gösteriyor. Kontrol edemediğimiz savurganlıklarımız var mı? Veyahut paramız bitecek ödümüz koptuğu için, kendimizi tamamen dış dünyadan soyutladık mı? Bunlara gerçekçi bir şekilde bakalım. Çünkü her ikisi de oldukça yanlış. Bir süreçten geçiyoruz ve bir yapılanma içindeyiz. Eğer sıkıntılarımız varsa, bunları es geçemeyiz veya kulak arkası edemeyiz. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

21 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, elini taşın altına soktuğun her konuda etkin bir rol üstlenmeni sağlıyor. İhmal ettiğin her konuyla ilgileneceksin.

21 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borçlarınızı tahsil etmek ve ödemelerinizi dengeye almak açısından önemli bir zaman dilimi.

21 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Beklemediğiniz harcamalar gündeme gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda zorlanabilirsiniz. Finansal işlerinizde hızlı karar almayın. Mücadelesini verdiğiniz işleri kontrol etmeden teslim etmeyin. Yetenekli olduğunuz konularda iyi sonuçlar alabilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hukuksal konularda biraz maceracı davranabilir ancak hüsran yaşayabilirsiniz. Eski sevgilinizden haber almak için kimseyi aracı yapmayın kendiniz konuşun.

21 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınıza anlam kazandıracak uğraşlar içine gireceksiniz. Zaman zaman kafanızı karıştıran haberler alabilirsiniz. Ancak, endişe duyduğunuz konu üzerinde kararsız kalsanız bile çalışmalarınızı yüksek bir moralle sürdürecek ve başarılı olacaksınız. Üstelik, sevdiğiniz de sizi destekleyecek.

21 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para gücünüz size kendinizi iyi hissettirtecek. Geri plandan yürüttüğünüz insan ilişkilerinden fayda sağlayabilirsiniz. Aile hayatınızda duygusal karmaşalar oluşabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim sizin için gizli bir ilişkiyi büyük bir aşka dönüştürebilir. Bu gizemli yolculuk, dışa dönük hayatınızın altındaki iç dünyanıza ışık tutup sizi bile şaşkına çevirebilir. Bilinçaltına ittiğiniz travmatik konular ya da tutku teması su yüzüne çıkabilir. Bir insanın sizi kıskandığını da bugün öğrenebilirsiniz. Gizli konuşmalar, kulisler canınızı sıkabilir. Boşaltım sisteminizle ilgili hassasiyet oluşabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularda biraz daha aktif olacağınız bu günde bazı harcamalar ve alışverişler gündeme gelebilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzere planlar yapabilir, stratejiler geliştirebilirsiniz. Güçlü sezgilerinizin uyarılarını dikkate almalısınız.

21 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 54' 10" R
Ay
Akrep
24° 37' 30"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 15' 59"
Mars
Balık
26° 08' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 33"
Satürn
Balık
16° 09' 14"
Uranüs
Boğa
22° 04' 60"
Neptün
Balık
28° 45' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 38"
Lilith
Başak
22° 49' 18"
True Node
Koç
15° 34' 42"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>