Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunsuz geçen birlikteliğinizde bugünlerde tatsız gelişmeler olabilir ve bu tatsız gelişmeler kısa bir süre sizi mutsuz edebilir. Alışık olmadığınız için küçük sorunları bile size büyükmüş gibi geliyor.

Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yeni ortamlara ihtiyacınız olduğunu fark ediyorsunuz. Yeteneklerinizin yanı sıra çalışkan ve sabırlısınız da. Bu özelliklerinizin karşılığını çok yakında görebilirsiniz.

Yeni yaptığınız pahalı bir alışverişten şimdi hafif bir pişmanlık duyuyorsunuz. Değiştirmeyi isteyebilirsiniz. Onun yerini tutabilecek daha uygun fiyatta satın alabileceğiniz alternatifler var.

Soğukkanlılığınız bir yakınınızın sorununu çözmede çok işinize yarayabilir. Sizin bir şey yapmanız gerekmiyor, fikrinizi söylemek bile ona fayda sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Daha önce de bir araya geldiğiniz bu grup içinde sizi dikkatle izleyenler var. Sizin yeteneklerinizin farkındalar ve yeteneklerinizden yararlanmak için bazı planlar yapıyorlar. Yakında sürpriz olarak göreceğiniz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bu teklif yaşamınızda çok olumlu değişikliklere yol açabilir.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 09:58 Ay-Mars görünümü, kimseden çekinmeden düşüncelerinizi dile getirmenizi, hedefiniz üzerine gitmenizi, sakin bir yaşam yerine heyecanlı maceralara açık olmanızı sağlıyor. Genç ruha sahip, hayatın tadını çıkarmasını bilen insanlarla bağlantı kurmak istiyorsunuz. Bazı kişiler sizi deli dolu, kimileri derin düşünen, birçoğu çocuksu bulsa da, sizin için önemli olan hayatın tadını çıkarmak ve her daim genç kalabilmek önemlidir. Saat 12:11 Ay-Kuzey düğüm görünümü, özgürce hareket etmek, değişik bir şeyler yapmak, bir kez gelinen şu hayatın keyfini çıkartmaktan yanasınız. Bu sizin için çok önemli. Siz ancak böyle olduğunda üretebileceğinizi, gelişeceğinizi, mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Saat 13:37 Ay-Merkür kavuşumu, isteklerinin peşinden gitmeye kararlı olan birey, ruhsal açıdan doyumsuz ve gereksiz meseleler yüzünden içine dönüyor ve sıkılıyor. Hayatını kendine göre şekillendirmekten yana. Ben derim ki, eğer siz gerçekten kendinizden eminseniz, ideallerinizin peşinden gitmeye hevesli ve kararlı iseniz bu görünüm sizler açısından sorunları devre dışı bırakmanızda yardımcıdır. Ancak tam tersine hayalci davranıyor, kendinizi dev aynasında görüyorsanız o zaman ayarınızı bilmenizde yarar var. Saat 22:55 Ay-Chiron görünümü bazı gelişmelerin, işinizde veya özel hayatınızdaki durumların sizi bir hayli düşündürdüğünü gösteriyor. Kaçıp kurtulma arzunuz yoğundur. Sizi bağlayan koşullardan sıkılırsınız. Mutlu haftalar, işlerinizde kolaylıklar dilerim. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir arkadaşının hoş olmayan bir davranışı karşısında oldukça şaşırabilirsin. Konuşmalarına çok dikkat etmelisin.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projelerinize beklediğiniz maddi kaynakları ve destekleri bulabileceksiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Annenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay gün boyunca burcunuzda ilerlerken hareketli ve çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz. Lider ve yönetici özelliklerinizi ortaya koyarken fazlaca sübjektif davranmamaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

20 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizde tuttuklarınızı anlatmak derdindesiniz. Sizi dinleyecek bir insandan öğrenecekleriniz var. Duygusal konuları fazla abartmayın.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim para konularında karşınızdaki insanların baskıcı tavırlarıyla karşılaşmanıza neden olur. Adeta tehditkar bir tavır içinde sizden ödeme bekleyen kişilere laf anlatmak için çaba sarf etmek zorunda kalırsınız. Arkadaşlarınızla aranıza soğukluk girer.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

20 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 54"
Ay
Akrep
17° 46' 59"
Merkür
Koç
26° 12' 08"
Venüs
Balık
20° 56' 39"
Mars
Balık
04° 33' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 52"
Satürn
Balık
13° 14' 25"
Uranüs
Boğa
20° 38' 13"
Neptün
Balık
27° 47' 19"
Plüton
Kova
01° 49' 02"
Chiron
Koç
18° 45' 44"
Lilith
Başak
19° 44' 13"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>