Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi çok mutlu ediyor. Siz de zaten onu mutlu etmek için böyle davranıyorsunuz. Zaman zaman baş başa kalma ihtiyacınızı onu memnun etmek adına bastırıyorsunuz.

Sizi rakip gören birisinin farkında bile değilsiniz. Kendinize olan güveniniz nedeniyle siz kimseyi kendinize rakip olarak göremiyorsunuz çünkü. Onunki zarar veren bir rekabet değil, sadece sizi örnek alıp, sizi geçmeye çalışıyor.

Sosyal yaşamınıza eskisine göre daha az para ayırabiliyorsunuz. Sevgilinizin sizinle ekonomik anlamda bir paylaşıma girmesi ise hiç hoşunuza gitmiyor. Bu aralar ailenizin desteğine ihtiyacınız olabilir.

Hareketli yaşamınız sağlığınızla ilgilenmenizi engelleniyor. Halletmeniz gereken küçük problemleriniz için zaman ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınız arasında sevimliliğinizle, dürüstlüğünüzle özel bir yeriniz var. Zaman zaman onların beklentilerini yanıt veremediğinizi düşünüyor, üzülüyorsunuz. Dostlarınızla geçirdiğiniz zaman nedeniyle onlara bir şey kalmıyor. Aranılan, düzgün bir dostsunuz. Vefa duygunuz oldukça gelişkin. Gösterilen dostluğun, duygusal anlamda mutlaka karşılığını görmek istiyorsunuz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 01:41 Ay-Venüs olumlu görünümü, parasal konularda bir hayli endişeli düşünmemize neden olabilir. İlişkilerimizde karşılıklı çıkarlarımızı gözetmekten yana davranırız. Saat 02:16 Ay-Mars görünümü, kimseden çekinmeden düşüncelerinizi dile getirmenizi, hedefiniz üzerine gitmenizi, sakin bir yaşam yerine heyecanlı maceralara açık olmanızı sağlasa da, lütfen tedbirli olmayı, aceleci kararlar vermemeyi biliniz. Saat 13:32-23:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yatırım konusunda kar-zarar hesabınızı iyi yapmanız, sonucunu tahmin edemediğiniz girişimlerde bulunmak yerine dikkatli hareket etmeniz faydalıdır. Gecikmeler olabilir. Saat 23:14 Ay, Kova burcunda seyrine başladığında, etrafınızla iletişim bulunabilir, dostlarınızla irtibata geçebilir, kendinizi gayet rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz güçlenir ve uygulamaya dönük faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Doğal liderlik özellikleriniz ve girişim kabiliyetiniz ön plana çıkar. Yakınlarınızla olan iletişimde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar hoş değişiklikler olacağı gibi harekete geçiren aktif sosyal faaliyetlerin de işaretçisidir. Haberleşme, görüşme, arkadaşlarınızla bir araya gelme, bir etkinlik düzenleme veya etkinliğe katılma, internet üzerinden bilgi akışı, yeni tanışmalar bir hayli etikli olabilir. Partnerinizle alakalı konular gündeme gelebilir. İlişkisi olanlar birlikte seyahate gitmeyi düşünebilirler. Bazı önemli konular üzerinde birileriyle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

23 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamaların konusunda önceliklerini belirlemen gereken bir gün. Aksi takdirde bütçeni aşabilirsin.

23 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınız tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var.

23 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Ticari konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Yeni finansal kaynak arayışı içine girebilirsiniz. Değişen konularda gelişmeler olabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Farklı ortamlarda bulunabilirsiniz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Fikirleriniz sürekli değişiyor. Bu değişimler, mükemmel olma isteğinizden kaynaklanıyor. Bugün, duygularınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular,ve para konuları gündeminize gelirken disiplini, zamanlamayı, ciddiyeti elden bırakmamalısınız. Harcamalar söz konusu olduğunda bütçenizi gözetmeyi ihmal etmeyin.

23 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütçe ayarlamalarında bulunmak isteyebilirsiniz. Bu alandaki güvensizlikleriniz, sosyal çevrenizde kolay tepki vermenize yol açabilir.

23 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kuzey Ay düğümü ile Venüs arasındaki zorlu etkileşim, içinde bulunduğunuz gizli bir ilişkiyi yönetmekte sizi zorlayacak. Zira gerçekçi olmayı seven bir kişiliğiniz olduğu için bu içe dönük süreç pek sizin karakterinize uygun olmaz. Boş maceralar peşinde koşmak uzun vadede pişmanlık getirebilir. Bugün diyalog kurduğunuz insanlara fazla güvenmeyin. Sırlarınızı anlatmayın.

23 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

23 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 51' 40" R
Ay
Başak
22° 08' 23"
Merkür
Koç
17° 02' 48"
Venüs
Koç
18° 53' 16"
Mars
Balık
22° 07' 56"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 03"
Satürn
Balık
15° 39' 36"
Uranüs
Boğa
21° 47' 43"
Neptün
Balık
28° 35' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 40"
Lilith
Başak
22° 14' 52"
True Node
Koç
15° 38' 01"
Son Güncelleme : 20/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>