Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşam saatlerinde küçük bir sürpriziniz var. O da, sizin gibi bu aralar huzur arıyor. Yakın bir arkadaşıyla sizin hakkınızda bir konuşma yapabilir. İkisinin de sizinle ilgili düşünceleri oldukça pozitif. Kaygılanmayın.

Son derece yaratıcı bir ortam içindesiniz.. Aklınızdan kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için kurs ya da eğitim alma düşüncesi geçiyor. Bugün bununla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Karar vermeniz de çok yakın.

Son zamanlardaki sıkışıklığınız ve bir süre sonra yapmanız gereken bir ödeme canınızı sıkıyor. Bugün bunu halletmek için bir yakınınızla konuşabilir, planlar yapabilirsiniz Geleceğiniz sıkıntısız gibi.

Son günlerde alışkanlık haline getirdiğiniz bazı tercihler, size yorgunluğunuzu daha da hissettiriyor. Beslenmenize ve sosyal yaşamınızın ritmine dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşamınızla ilgili bazı muhasebeler yapabilirsiniz. Bu dönem, hayatınızda risk almak istemediğiniz, evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir dönem. Sizin için en güvenli seçenek ne ise onu tercih edebilme yeteneğiniz var. Profesyonel anlamda bir atılım yapmak üzere iseniz, bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız.

28 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Salı günümüz, saat 09:11 Ay-Chiron kavuşum etkisi altında başlıyor. Bu enerji, aile hayatımız, yerleşim yerimiz, yuvamızla ilgili konular üzerinde hassas davranabiliriz. Hayatın tüm sorumluluklarına karşın, kendimizi en rahat, en mutlu hissettiğimiz yer, evimiz olsun isteriz. Bir takım şifa tekniklerine, alternatif yöntemlere merak salabiliriz. Başkalarına destek olmaya çalışabiliriz. Ailemizi koruma altına alabiliriz. Yuvamızı dışarıdan gelebilecek kötülüklere karşı korumak isteriz. Saat 10:00 Merkür-Satürn burcunuzda kavuşum yapacak. Bu sizin yaşamınızı her yönüyle ilgilendiren meseleler üzerinde ciddiyetle durmanız gerektiğini gösteriyor. Zaman olgunlaştırıyor bizleri. Neler yaşadık ve neler gördük. Ancak deneyim ve tecrübe sahibi olmak bir yolculuk gibidir. Arada molalar verilir. Öğrenilir, hazmedilir. İşte bu kavuşum da geleceğiniz, gelişiminiz, eğitimden ticarete, ilişkilerden finansal konulara kadar geniş bir alanda gerçekçi bir şekilde düşünmenizi sağlıyor. Dağılmadan, hakikaten tutarlı ve dengeli bir şekilde hedefinizi belirleyerek, tüm zihninizle meseleler üzerinde odaklanarak hedefinizi belirlemelisiniz. Bilginin sonu yok. Öğrenin ve öğrendiklerinizi dış dünyada insanlarla paylaşarak test edin. Saat 12:41 Ay-Venüs olumlu görünümü, iç dünyamızın derinliklerindeki yalnızlığı bize hatırlatsa da, var gücümüzle ayakta durmamız gerektiğinin farkındayız. Derinlemesine düşünüyoruz. Belki birileri duysa ve görse halimizi şaşırabilir. Ancak elde olmadan duygusallaşıyoruz. Farklı bir dünyada yaşama arzumuz büyüyor, sınırlardan uzak bir hayatı özlüyoruz. Saat 14:55 Ay-Satürn görünümü, ailemizden beklendiğimiz sevgi ve ilginin işaretçisidir. Duygusal anlamda bizi anlayacak, hassasiyetimizin farkında olan insanlara ihtiyacımız var. Sorumluluklarımız bizi yoruyor. Bu saatte pek keyifli olmayabiliriz. Saat 15:08-19:30 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, ilerisi adına hedeflerimizi, mali konuları, aşk hayatımız, çocuk meselelerini gözden geçirelim. Toplumsal ilişkilerimiz ne durumda bir bakalım. Aceleyle kararlar vermeyelim. İş hayatımız ve evimiz arasındaki dengeyi mutlaka sağlayalım. Ne fazla mükemmele ne de gereğinden fazla özveride bulunmaya çalışmayalım. Gücümüz yettiği kadar. Saat 19:30 Ay-Koç burcu geçişinde, ekip çalışmaları, gruplar ve dostluklar bugün ön planda olabilir. Uyum, paylaşım ve sevgi alışverişinizde sorunsuz ve huzurlu bir şekilde günü geçirme arzunuz yoğundur. Özgür olmak, dilediğimiz gibi hareket etmek isteriz. Olumlu yönlerimizin farkına varılmasından hoşlanırız. Bir şeye sinirlenirsek, kolayca tepki gösteririz. Hislerimizi dışa vururuz. Gün, güzellikleriyle sizi kucaklasın. Canı gönülden sevgilerimle,

28 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burcunda yükseliyor. Yeniay burcunda meydana geliyor. Bu dönemde popüler olman kaçınılmaz.

28 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yepyeni bir ilişki sizi oldukça heyecanlandırabilir ya da var olan bir ilişkiniz var ise artık ciddi bir yol içine girme kararı alabilirsiniz.

28 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular önem kazanabilir. Kendinizi geçmişinizde olan konular içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla yönelmeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizde teknik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Emlak ve gayrı menkul işleriyle ilgilenebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda eğitim almak isteyebilirsiniz.

28 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür ile Satürn kavuşumu sizin burcunuzda gerçekleşiyor. İkili her türlü ilişkinizi nasıl devam ettireceğiniz konusunda ciddi kararlar alırsınız. Yurt dışına gitmek, yen birteklifi almak için ideal bir dönem. Diğer yandan kalça ve bacaklarınızı bugün fazla yormayın.

28 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinize ait bakım güzellik ve ilişkilerdeki uyum konusunda ruhsal olarak tam tatmin olmuş hissetmeyebilir, bir şeylerin eksikliğini hissedebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinde enerjiniz yükselirken, etrafınıza aşk ve sevgi enerjisi yayıyor olacak ve iletişimde, görüşmelerde şans elde ederek, ikili ilişkilerinizde duygusal paylaşımlara açık olacaksınız.

28 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa işlerinizde ve kariyer hayatınızda çok önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Hayat planlarınızda programlanmış olarak atılacak adımlar sizi yukarıya taşıyabilir. Bazı işlerinizde düşündüklerinizin cevapları önünüze gelebilir.

28 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece güçlü ve yoğun bir enerjiyle dolmaya başladığınızı hissedeceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

28 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

28 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 29' 01" R
Ay
Boğa
24° 43' 46" R
Merkür
Koç
22° 19' 55"
Venüs
Boğa
11° 14' 20"
Mars
Koç
06° 07' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 22"
Satürn
Balık
17° 16' 10"
Uranüs
Boğa
22° 49' 34"
Neptün
Balık
29° 08' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 05"
Lilith
Başak
24° 15' 35"
True Node
Koç
15° 19' 18"
Son Güncelleme : 08/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>