Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size olan bağlılığı, başkalarını kıskandıracak boyutlarda. Aşk konusundaki şanslılığınız biraz da, genel çekiciliğinizden geliyor. Bugün başka konulardaki sıkıntılarınız ilişkinizi etkileyebilir

Yakın bir arkadaşınızın işinizle ilgili problemlerinizdeki umursamaz tavrı çok canınızı sıkabilir. Yakında bir mutluluk beklentisi içine gireceksiniz. İşle ilgili problemleriniz yüzeysel şeyler gibi görünüyor.

Dert edeceğiniz ya da problem yaşayacağınız boyutlarda gelgitler yaşamıyorsunuz, ama bazı harcamalar aşırıya kaçmış gibi. Yakında umutlandırıcı gelişmeleriniz olabilir.

Bugünlerde duygusallıklara biraz açık görünüyorsunuz. Objektif olmaya ve sorunları iç içe geçirmeden çözmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dinlenme ve içe kapanma dönemindesiniz.Oysa ki, umut ışığınız pırıl pırıl parlıyor. Bu ışığı görmeniz için gözlerinizi aralamanız yetecek. Hayata sürekli gülmeniz ve ona kucak açmanız için sürüyle malzemeniz var. Gecenin geç saatlerinde içinizi rahatlatacak bir konuşma yapabilirsiniz. Kendinizi açmanızda yarar var. Yeni tanışmalar yeni umutlar getirecek.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar size aktif bir enerji sunacak Ay-Koç burcu geçişiyle güne uyanıyoruz. Gerek mesleki ve gerekse duygusal olarak, baskı altında kalmaktan hoşlanmazsınız. Tutkularınızı hissettirme biçiminiz davranışlarınıza yansır. Çalışan bir kişi iseniz, organize işlerin yürürlüğe konmasında hızlı bir şekilde hareket edebilirsiniz. Saat 08:22 Ay-Güneş olumlu görünümü bizi bir hayli aktif kılıyor. Ne isek öyle davranmak, kimseye bir şeyleri inandırmak veya yaşamımızın kontrolünü birilerinin eline bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Hayatımızı, kararlarımızı sırf bizi onaylasınlar diye geçirmemiz mümkün değildir. Gün boyu yüreğiniz mutlulukla coşsun, her şey gülüşünüzle aydınlansın. Gönlümce sevgilerimle,

29 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsızlığının zirve yaptığı bugün tam olarak ne istediğini ifade etmekte zorlanabilirsin. Kararların geçici olabilir.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Programınızı hızlandırın, bütçenizi yönetin, zamana dikkat edin. Daha doğrusal bir yaklaşım benimseyin.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi büyütmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalar yapmayın. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Tartışmalardan kaçınmalısınız. Duygusal değişiklikler olabilir.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk söz konusu olduğunda aceleci ve sabırsız davranabilirsiniz. Kendi istek ve beklentileriniz doğrultusunda kalbinizin sesini dinleyeceğiniz bir gün olabilir ancak egodan kaynaklanabilecek problemlere dikkat.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız bazı haberlerden etkilenmeniz mümkün. Eviniz ve aile bireyleriyle her zaman olduğundan daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Ancak, işlerinizi düşündüğünüz gibi sürdürmeye devam edecek, planlarınızı uygulayacaksınız.

29 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hem işinizde hem de özel hayatınızda kafanıza göre hareket edebilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz alanlarda sorumlu ve disiplinli davranmalısınız.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn kavuşumu sizin burcunuzda gerçekleşiyor. İkili her türlü ilişkinizi nasıl devam ettireceğiniz konusunda ciddi kararlar alırsınız. Yurt dışına gitmek, yen birteklifi almak için ideal bir dönem. Diğer yandan kalça ve bacaklarınızı bugün fazla yormayın.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

29 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 27' 00" R
Ay
Yay
01° 41' 31"
Merkür
Koç
15° 59' 58"
Venüs
Koç
25° 57' 35"
Mars
Balık
26° 34' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 22"
Satürn
Balık
16° 12' 22"
Uranüs
Boğa
22° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 46' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 34"
Lilith
Başak
22° 53' 02"
True Node
Koç
15° 33' 01"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>