Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı kıskançlığınız ilişkinizi canlandırdığı kadar yıpratıyor da. Bazen oyun olmaktan çıkıp ciddi tartışmalara dönüşebiliyor. Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var.

İş sizin için eğlence demek. Keyif almadığınız işlerden kendinizi uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Ama daha fazla başarı için hoşlanmadığınız işleri de yapmanız şart.

İhtiyaçlarınızdan çok zevkinize harcamak huyunuz bütçenizi zorluyor. Bu sıralar hobilerinize epeyce para harcamanız gerekecek. Aileniz bu durumunuzdan pek hoşnut değil.

Hayatın ciddi yanlarıyla yüzleşmeniz gereken bir dönemdesiniz. Başlangıçta size ağır gelebilir ama yararını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Ama bu konuda sizin de bir hatanız var, konuyu bütün detaylarıyla bilmiyorsunuz. Bu davranışınızla ilgili ilerde yaşayacağınız bir pişmanlığınız olabilir. Öğle saatlerinde alacağınız bir öneri sizi biraz hareketlendirebilir. Kendinizi yeni deneyeceğiniz bir uğraş içinde bulabilirsiniz.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 04:54-3 Aralık 00:21 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, uygulama, yürürlüğe koyma ve girişim anlamında çabuk karar vermeyelim. Kişisel bakımınız, sağlığınız, iç huzurunuz için gerekli olan aktivitelere yönelmekte yarar var. Pozitif düşünmenizi, rahatlamanızı, kendinizle barışmanızı sağlayan ne varsa ona yönelin. Dünyanın tasası bitmez. Ancak insan kendine özen göstermeyi de bilmelidir. Saat 15:19 Ay- Chiron olumlu görünümü huzur, emniyet ve güven olgularını baş tacımız yapıyor. Mantığınızı daha fazla ön planda tutarak, şikayetçi olduğunuz konular üzerinde düşünebilirsiniz ve güvencenizi önemseyebilirsiniz. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,

2 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni yaralayan duyguları aşmak için en güzel gün. Doğal halinle arkadaş çevrene gövde gösterisi yapabilirsin.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutsuzluktan uzak durmak için mutsuzluğu yaşamanıza sebep olan şeyi incelemelisiniz.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi uğraştırabilecek maddi konular gündeme gelebilir. Daha esnek bir bakış açısı içinde olmaya bakmalısınız.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Detaylar ve ufak tefek işler arasında yoğun bir hafta sonu sizi bekliyor ancak arada keyif, eğlence ve yemeğe de zaman ayırmalısınız. Sağlığınıza ve beslenmenize özen göstermeyi ihmal etmeyin.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkatli ve kararlı davranmaya başlayacaksınız. Düşüncelerinizi ve isteklerinizi açık bir biçimde ifade etmeniz zor olabilir. Ya da sizi yanlış anlayabilirler. Fakat, bunların üzerinde fazla durmayıp çalışmanızı hızlandıracaksınız.

2 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paraya dayalı işlerinizde birtakım sorunlara hazırlıklı olmalısınız. Önemlive görüşmelerinizi başka bir gün yapmakta fayda olabilir. Bugün, göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim enerjinizi kontrol etmenizi zorlaştırabilir. Yeni kurduğunuz ilişkilerde aniden kopmalar meydana gelir. Sosyal çevrenizdeki hızlı değişime siz de ayak uydurmakta zorlanırsınız. Yeni bir hobi edinmek için harika bir gün.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

2 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 36' 44" R
Ay
Yay
03° 47' 56"
Merkür
Koç
16° 00' 35"
Venüs
Koç
26° 09' 54"
Mars
Balık
26° 41' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 41"
Satürn
Balık
16° 13' 17"
Uranüs
Boğa
22° 07' 27"
Neptün
Balık
28° 47' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 08"
Lilith
Başak
22° 54' 09"
True Node
Koç
15° 32' 29"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>