Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şu günlerde yaşadığınız çözümsüzlük dostlar başına. Yeni duygularınıza teslim olmaktan başka çareniz yok. İlk başlarda sandığınız gibi, gelip geçici bir şeye benzemiyor.

İş yaşantınızda bugünlerde fırsatın biri giderken biri gelecek. Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandıracak, önünüzü yeniden görmenizi sağlayabilir.

Önümüzdeki günlerde masrafa girebilirsiniz. Ama bu sevinçli bir harcamaya benziyor. Aile içindeki parasal dayanışmanız büyük para sorunları yaşamanızı engelliyor.

Yakında kalabalık bir akşam geçireceksiniz. Bir tartışma görünüyor. Ama bu kalabalıkta mihenk taşı sizsiniz, yani tartışmanın boyutu ve düzeyi size bağlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok özel bir hedefinize uzanan merdivenin ilk basamağına basmak üzeresiniz. Ama bunun farkına varmanız gerekiyor. Çok başka bir konuda da sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenler var. Bu konuda etkilenmeye çok açık duruyorsunuz. Yakında içinizde biriken bir özlemi boşaltacaksınız. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, iş, eğitim amaçlı girişim ve gelişmeler gündemde yer alabilir. Saat 15:38 Ay-Uranüs olumlu görünümü, aklınıza hitap edebilen kişilerden hoşlanırsınız. Size göre, mantıklı konuşulmalı, sorunlara yeni çözüm yolları bulunmalıdır. Bu yönde düşünen kişilerle iletişimi tercih edersiniz. Saat 18:58 Ay-Mars olumlu görünümü sevgilinizle, arkadaşlarınızla buluşmak, aktif olmak, neşelenmek arzunuz yoğun olacaktır. Eğer kafanızı kurcalayan ilişkinize ait bir mesele varsa, bunun üzerinde konuşabilirsiniz. Ancak tam olarak karar vermezsiniz. Problem kaldıracak haliniz yoktur. Eğer yarına halledilmesi gereken işleriniz varsa, evde yaparım diye düşündüyseniz, elinizi dahi sürmek istemezsiniz. Saat 20:47 Ay-Satürn karşıtlığı, hayatın olgunlaşma yönündeki dersinin ilişki ve kişisel anlamdaki geleceğinizle ilgili konulardaki etkisini vurguluyor. Sizin öncelikle ne istediğinizi, ne hedeflediğinizi, amacınızın ne olduğunu bilmeniz ve buna göre kararlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Şu sıralarda hem kendinizle hem hayatla, hem ilişkinizle ilgili konularda test ediliyorsunuz. Ancak bu test, tercihlerinizi yaparken, tüm olasılıklarıyla, geçmişte yaşananları ölçüp tartmanız gerektiğini vurguluyor. Ben derim ki, aceleci kararlar vermeyin. Akışta kalın ancak gerçekçi olun. Saat 22:13-23:37 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Partnerimizle aramızdaki iletişimi önemseyelim. Tek taraflı yanlış anlaşılmalara açık olabiliriz. Onun olayları kendi bakış açısıyla değerlendirirken takındığı abartılı tavırlardan sıkılabiliriz. Etrafımıza şöyle bir bakarız. Her şey bize boş görünür. Bazı kişilere kızarız, söyleniriz. Kendi canımız bildiğimiz insanlara yöneliriz. Aradığımız huzurdur. Ancak bakarız ki, huzur kimsede yoktur. Döneriz yine kendi içimize. Ay boşlukta iken enerjimizi azaltıcı değil bilakis yükseltici olan aktivitelere önem vermek lazım. Saat 23:37 Ay-Yengeç burcu geçişiyle, duygularınız ön plandadır. Her şeyi güzel ve olumlu yönden görmek isteğiniz yükselir. Huzurunuz kaçmaması için, sorunları kendi yöntemlerinizle çözümlemeye kalkışabilirsiniz. Güven duymak istersiniz. Şüpheler, baskılar, belirsizlikler hoşunuza gitmez.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ait planların değişebilir ya da ertelenebilir. Eğer bugün halletmen gereken önemli birvarsa, yardım alabilirsin.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutin işlerinizde bazı aksamalar size yeni fırsatlar getirebilir. Çözümün bir parçası olun.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yeni gündemler oluşabilir. Bugün ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Duygusal konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. İlişkilerinizde ve işlerinizde olgunlaşacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Karar vermeniz gereken konularla uğraşabilirsiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen dolunay ikili ilişkilere, evlilik ve ortaklık konularına dikkat çekiyor. Karşınızdaki kişinin hassasiyetleri konusunda daha duyarlı olma gerekliliğini hatırlatan bir dolunay söz konusu olabilir.

3 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen dolunay ikili ilişkilere, evlilik ve ortaklık konularına dikkat çekiyor. Karşınızdaki kişinin hassasiyetleri konusunda daha duyarlı olma gerekliliğini hatırlatan bir dolunay söz konusu olabilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal tatminsizlikler sizi hemen aşağıya çekmesin. Duygularınızı aile hayatınızdaki insanlar karıştırıyor. Biraz daha net olmalısınız.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler alanınızda meydana gelen Dolunay’ın ardından özel hayatınızda olan biteni tekrar gözden geçirme ihtiyacı duyuyor olabilirsiniz. İki kişi arasında bocalama yaşayabilirsiniz. Kafanızdaki karışıklığı gidermek için yalnız başınıza kalıp her detayı masaya yatırmadan önce temiz havada uzun bir yürüyüş yapın.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

4 Aralık 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 00' 50" R
Ay
Başak
11° 54' 03"
Merkür
Koç
17° 26' 03"
Venüs
Koç
17° 49' 02"
Mars
Balık
21° 27' 35"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 08"
Satürn
Balık
15° 34' 29"
Uranüs
Boğa
21° 44' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
20° 02' 37"
Lilith
Başak
22° 09' 05"
True Node
Koç
15° 36' 54"
Son Güncelleme : 19/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>