Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Aşka hazırlıksız yüreğinizin toparlanması gerekiyor. Genel moral durumunuzun ilacı yeni tanışmaların içinde olabilir.

İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven, önümüzdeki günlerde iyice pekişebilir. İş yaşamınızda bazı hazırlıklar içindesiniz. Ama sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor.

Yakında bir alım satım işiniz olabilir. Yüklü miktarda emanet bir paranın kullanımının gönülden bir tavırla yetkinize sunulması sizi duygulandıracak.

Aile içinde bir sıkıntının fazla büyütüldüğünü düşünüyorsunuz. Tepkinizi dile getirirken biraz kırıcı olabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı oldukça fazla. Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkileriniz açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemde inatçılık temel sorun gibi duruyor. Bugünlerde ilginç ziyaretler yapabilirsiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 06:49 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında kendimizi farklı yollarla ifade etmek, aşkta hızlı davranmak, bildiğimiz gibi ilerlemek isteyeceğiz. Saat 15:27-16:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Gerçekçi olanla olmayan hedeflerinizi birbirinden ayırmak için şöyle bir düşünmekte yarar var. Kimlerle arkadaşlık etmektesiniz, kimlerle yolun sonuna geldiniz veya kimlerlebirliğinde bulunmak gelişiminiz açısından önem taşıyor, bunlar üzerinde bir daha düşününüz. Ancak aceleyle kararlar vermekten kaçınınız. Saat 16:58 Ay-Akrep burcu geçişiyle, fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlık istersiniz. Sorun yaratan konular varsa ister istemez düşünülmeyi gerektirebilir. Bazı meselelerde iyi niyetli düşünmenin ne kadar yanlış olduğunu görerek, tedbirli olursunuz. Canınızı yakan, sizi rahatsız eden insanları içinizden affetmek gelmez. Akrep burcunda ilerleyen Ay, aşkta tutkuları alevlendiricidir. Arzularınız sizi kendisine tutsak edicidir. Saat 22:23 Ay-Mars kavuşumunda bir çok meseleye kafamızı takarız ve kendi kendimize kurcalar dururuz. Aslında öfkemizin tam olarak hedefi belli değildir. İllaki bizim düşündüğümüz doğrudur. Kolay kolay yapılan hiçbir şeyi affetmeyiz ve unutmayız. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

8 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana en yakın olan insanlardan bile düşünce olarak uzak hissetmen seni yoruyor. İnsanların ne istediğine yönelmelisin.

8 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde meydana gelen sürprizleri hazırlıklı bir şekilde karşılayın. Risk almaktan bu kez korkmayın.

8 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Bazı konularda farkındalığınız artabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Yabancılarla ilgili projenizi tekrar gündeme getirebilirsiniz. Eğitsel konularda mücadele verebilirsiniz. Başladığınız sonlandıramadığınız işleri tekrardan gündeminize alabilirsiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkileri açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz ancak tartışmalardan doğabilecek tansiyona, gerilime dikkat etmeli, fazla ısrarcı tutumlardan uzak durmalısınız.

8 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

8 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancı ortamlarda dikkat çekebilirsiniz. Kendinizi fazla sosyal hissetmeniz, insanlarla temas etmenizi kolaylaştırıyor. Temiz hava almak için gayet güzel bir gün olacak.

8 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Aslan burcunda seyahat ederken, yurt dışı konularıyla ilgili olumlu geri dönüşler alırsınız. Diğer yandan medyayla bağlantılarınızda sürpriz gelişmeler meydana gelir. Tanınırlığınızı artırma şansı yakalarsınız. Uzaklardaki sevgiliniz size aşkını ilan eder. Seyahat etmek ruhunuzu besler.

8 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

8 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 26"
Ay
Akrep
23° 05' 10"
Merkür
Koç
26° 24' 24"
Venüs
Balık
21° 28' 35"
Mars
Balık
04° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 20"
Satürn
Balık
13° 17' 22"
Uranüs
Boğa
20° 39' 25"
Neptün
Balık
27° 48' 17"
Plüton
Kova
01° 49' 27"
Chiron
Koç
18° 47' 14"
Lilith
Başak
19° 47' 05"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>